![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Im myślenia zakupu dodatkowej pamięci RAM, może 2 koncerty, ale ja jestem walczącym do określenia typu I powinny kupować. Moja płyta główna MSI jest P4N SLI i obecnie 2 paluszki z 512MB pamięci DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Jeśli kupisz nowy RAM nie mają na celu dopasowanie istniejących tj. RAM DDR2 PC4300 266MHz być? istnieje lepsza alternatywa? Dzięki! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli chodzi mogę zapamiętać P4N popiera barana upto prędkości 667MHz (pc5300). Więc nie ma na celu dopasowanie barana już zainstalowany. Ale czy wiesz, że jeśli zainstalować różne szybkości pamięci RAM płyty głównej będą wyświetlane wszystkie RAM z prędkością do najwolniejszych DIMM. I'd prostu 2x1GB DIMM z 667MHz, to tanie dziś.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobierz samo jak masz już.