![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Im premýšľať o kúpu ďalšie RAM, 2 koncerty, ale snad jsem snaží identifikovať typ mám kúpiť. Moja základná doska MSI P4N SLI a já v súčasnej dobe má 2 tyčinky zo 512mb DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Ak si kúpiť nový RAM má, aby zodpovedala súčasným tj RAM DDR2 PC4300 266MHz byť? neexistuje lepšia alternatíva? Vďaka! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokiaľ si pamätám, ako som sa P4N podporuje skopci až rýchlosťou 667MHz (PC5300). Takže to nemusí zhodovať s ram už inštalovaný. Ale to viete, že ak nainštalujete rozdielne rýchlosti ram na desce poběží všetky barana pri rýchlosti najpomalšie DIMM. Já bych jenom dostat 2x1gb DIMMy na 667MHz, je to lacné dnes.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Získajte rovnako ako už máte.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Otázka o Ďalekom Cry 2 | hitman0042 | PC a herné konzoly | 12 | 14. decembra 2008 21:20 |
| Ram Otázka | P5200 | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 26. novembra 2008 11:59 |
| Tiež som mať RAM otázku | tomthedrummer1992 | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 6. októbra 2008 11:04 |
| Len otázka (O My PC) | PC WhizzKid | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 6. December 2007 15:08 |
| Otázka prosím pomôžte> _ < | Ria | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 10. apríla 2007 12:58 |
| Thread Tools | |
| |