![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Им размишљате о куповини додатног РАМ-а, можда 2 наступе, али сам се бори за препознавање типа ја би требао купити. Моја матична плоча је сли и МСИ П4Н сам тренутно имају 2 штапићи од 512МБ ДДР2 СДРАМ ПЦ4300 266МХз. Ако сам купити нови РАМ не морају одговарати постојећим тј бити ДДР2 РАМ ПЦ4300 266МХз? Има ли бољег алтернатива? Хвала! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дуг као ЈА моћи сећати П4Н рам упто подржава брзине од 667МХз (пц5300). Тако да не морају одговарати овна већ инсталиран. Али, то знам, да ако инсталирате различите брзине РАМ-а на матичној плочи ће се изводити све овна на брзину најспорији ДИММ. Ја бих само 2кс1гб диммс од 667МХз, то је у данашње време јефтин.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Гет исти као већ имате.
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Питање о Фар Цры 2 | хитман0042 | ПЦ & конзоле Игре | 12 | 14 децембар 2008 21:20 |
| Рам Питање | П5200 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 8 | 26 новембар 2008 11:59 |
| ЈА исто тако имати РАМ питање | томтхедруммер1992 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 6 октобар 2008 11:04 |
| Само је питање (о мој ПЦ) | ПЦ УхиззКид | Генерал Хардуаре Цхат | 9 | 6 децембар 2007 15:08 |
| Питање угодити помоћ> _ < | Ријас | Генерал Хардуаре Цхат | 3 | 10 април 2007 12:58 |
| Тхреад Тоолс | |
| |