![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Їм думати про покупку додаткової оперативної пам'яті, може бути, 2 концертів, але я борюся, щоб визначити тип я повинен купити. Моя плати MSI P4N SLI, і я в даний час є 2 палички 512MB DDR2 SDRAM PC4300 266MHz. Якщо я купую новий ОЗУ воно обов'язково має збігатися з існуючими тобто бути ОЗУ DDR2 PC4300 266 МГц? Чи є краща альтернатива? Спасибо! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Наскільки я пам'ятаю P4N підтримує ОЗУ ДО швидкістю 667 МГц (PC5300). Таким воно не обов'язково має збігатися з уже встановленим ОЗУ. Але знаю, що якщо ви встановите різними швидкостями RAM Материнська плата буде запускати всі RAM зі швидкістю самого повільного DIMM. Я просто отримати 2x1GB модуля DIMM 667 МГц, це дешево в наш час.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Отримати такий же, як ви вже маєте.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання про Far Cry 2 | hitman0042 | PC & консоль Gaming | 12 | 14 грудня 2008 21:20 |
| Рам питання | P5200 | Процесори, материнські плати RAM & | 8 | 26 листопада 2008 11:59 |
| У мене також є RAM питання | tomthedrummer1992 | Процесори, материнські плати RAM & | 4 | 6 жовтня 2008 11:04 |
| Просто питання (About My PC) | PC Whizzkid | Генеральний обладнання чат | 9 | 6 грудня 2007 15:08 |
| Питання Прохання допомогти> _ < | Ria | Генеральний обладнання чат | 3 | 10 квітня 2007 12:58 |
| Різьба Інструменти | |
| |