![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ами аз искам да се провери, ако има някакъв проблем някой знае от около този форум: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| тук съм, че това е един наистина добър съвет, но 790i е по-добре така че ще отида с тази, вместо
| |||
| |||
| Да, на 790i е по-добре, но разходите за много повече, а аз не съм сигурен дали мога да си го позволиш |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Thingie. Аз бях perused някои форуми, говорих с някои хора и не-такива цитирате някакви проблеми с този форум настрана от обичайните "Аз не знам какво съм това аз ще го обвиняват в дънната платка" колики. Все пак, той е 780i, която предлага не осезаеми ползи (мое мнение) в продължение 680i, различни от PCI-E 2,0 подкрепа. С PSU и gpu сте инсталира това е академична все пак. Все пак парите си ваш избор.
|
| |||
| |||
| Добре, благодаря Алекс Аз мисля, че ще остана с този форум, както аз съм надявам тази изграждане ще продължи ли за wuite известно време, така ли искате толкова от актуална нещата по-бързо. И знаеш ли, ако е RAM съвместими, защото съм видял две различни спецификациите за съвет (както на manufaturer уебсайта (използвайте връзката по-горе)), които казват различни неща, един казва, че RAM е наред, другите не харесва . Благодарности |
|
| |||
| |||
| Бордът ще признаят овен в това е акционерно настройки. Но, както винаги при стартиране за първи път влиза в BIOS и двойна проверка за оплождане настройки, за да се гарантира бързина и клиенти ", са верни.
__________________ чули уау е по-добре тогава контрацептивни хапчета, няма шега ли изигра RS за 2-3 години и 2 седмици след като спрях аз загубих девствеността си. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добре, аз ще направя, когато аз се изгради |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ще нито една публикация в моя борда? | tboo | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 27 Юни 2008 00:06 |
| Bunneh на моя съвет. | Eltocliousus | Изключено Тема Дискусия | 7 | 29 април 2008 20:10 |
| МАЙЧИНО БОРД HELP! | lights0ut56 | Процесори, дънни платки & RAM | 3 | 28 Jan 2008 21:45 |
| Нови майка борда | marsay001 | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 18 Jan 2008 10:37 |
| RAM ми съвет | KillerXL5 | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 19 ноември 2007 12:06 |
| Нишка Инструменти | |
| |