![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak chci zjistit, jestli existuje nějaký problém, někdo ví o této desce dne: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i zde, že je to opravdu dobrá deska, ale 790i je lepší, tak jsem šla s tím, místo
| |||
| |||
| Ano, na 790i je lepší, ale stojí mnohem víc, a já nejsem jistý, jestli můžu si to dovolit |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj Thingie. I've pročtený některých fóra, hovořil k některým lidem a ne-ty citací jakékoliv problémy s touto palubě kromě obvyklých "I don't know what I'm tak uvidíme nedivím, že na základní desce" kolika. Stále je 780i, která nenabízí žádné hmatatelné výhody (můj názor) na jiné než 680i PCI-e 2.0 podporují. S PSU a GPU budete instalovat toto je akademický stejně. Přesto vaše peníze vaše volba.
|
| |||
| |||
| Ok, díky Alex Myslím, že se bude držet této desky, jak jsem doufal, že toto bude stavět poslední mě wuite chvíli chci, jak moc o aktuálním stavu věci, jak je to možné. A víte-li RAM kompatibilní, protože jsem viděl dvě různé specifikace pro desky (jak na internetových stránkách manufaturer (použijte výše uvedený odkaz)), které říkají různé věci, jeden říká, že RAM je v pořádku, ostatní nemá rád . Díky |
|
| |||
| |||
| Na palubě budou skopce na populaci je to nastavení. Ale jako vždy, na zavádením poprvé vstoupit do BIOSu a dvakrát zkontrolujte nastavení ram zajistit rychlost a načasování jsou správné.
__________________ Slyšel wow je lepší pak antikoncepční pilulky, žádný vtip jsem hrál rs na 2-3 roky a 2 týdny poté, co jsem se zastavil i ztratila panenství. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ok, budu dělat, když se dostanu na vybudování |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Bude jednu práci na mé desce? | tboo | Procesory, základní desky & RAM | 4 | 27. června 2008 00:06 |
| Bunneh na mé desce. | Eltocliousus | Vypnout Téma diskuze | 7 | 29. dubna 2008 20:10 |
| MOTHER PALUBÁCH HELP! | lights0ut56 | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 28. leden 2008 21:45 |
| Nové matka palubě | marsay001 | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 18. leden 2008 10:37 |
| RAM pro moje deska | KillerXL5 | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 19. listopadu 2007 12:06 |
| Thread Nástroje | |
| |