![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Λοιπόν θα ήθελα να ελέγξετε αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα κάποιος γνωρίζει σχετικά με αυτό το πλοίο: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i εδώ ότι πρόκειται για μια πραγματικά καλή του σκάφους, αλλά το 790i είναι καλύτερα έτσι, θα πάμε με το ότι, αντί
| |||
| |||
| Yea, η 790i είναι καλύτερη αλλά κοστίζει πολλά περισσότερα και δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να τα καταβάλουν |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια Thingie. Έχω perused ορισμένα φόρα, μίλησε για κάποιους ανθρώπους και δεν αναφέρει οποιαδήποτε θέματα αυτά με αυτό το πλοίο, πέρα από το συνηθισμένο "δεν ξέρω τι κάνω γι 'αυτό σας κατηγορούμε για τη μητρική πλακέτα" κολικόπονος. Παρόλα αυτά, είναι 780i, η οποία δεν προσφέρει απτά οφέλη (τη γνώμη μου) πάνω από 680i εκτός από PCI-E 2,0 υποστήριξη. Με το PSU και gpu σας εγκαθιστώντας αυτήν την ούτως ή άλλως είναι ακαδημαϊκή. Ωστόσο, τα χρήματά σας την επιλογή σας.
|
| |||
| |||
| Ok, χάρη Alex νομίζω ότι θα κολλήσει με αυτό το πλοίο, όπως είμαι ελπίζοντας αυτό θα βασιστεί wuite τελευταία μου για λίγο, έτσι θέλω, όπως πολλά από τα πράγματα μέχρι σήμερα δυνατό. Και ξέρετε αν η μνήμη RAM είναι συμβατές, γιατί έχω δει δύο διαφορετικά specs για το διοικητικό συμβούλιο (σε manufaturer του στο διαδίκτυο (χρήση παραπάνω σύνδεσμο)) ότι πω διαφορετικά πράγματα, το ένα λέει ότι η μνήμη RAM είναι καλός, ο άλλος δεν αρέσει . Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Το διοικητικό συμβούλιο θα αναγνωρίσει το έμβολο είναι στο stock ρυθμίσεις. Αλλά, όπως πάντα, κατά την εκκίνηση, για πρώτη φορά, εισάγετε το bios και ελέγξτε τις ρυθμίσεις του RAM για να εξασφαλιστεί η ταχύτητα και των ωραρίων είναι σωστές.
__________________ wow ακούσει είναι η καλύτερη στη συνέχεια, το αντισυλληπτικό χάπι, δεν είναι αστείο i rs έπαιξε για 2-3 χρόνια και 2 εβδομάδες μετά σταμάτησα Έχασα παρθενιά μου. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ok, θα κάνω όταν έχω την οικοδόμηση |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόκειται είτε για ένα έργο του σκάφους μου; | tboo | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 27 Ιουν 2008 00:06 |
| Bunneh επί του σκάφους μου. | Eltocliousus | Off Topic Συζήτηση | 7 | 29 Απρ 2008 20:10 |
| MOTHER BOARD HELP! | lights0ut56 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 28 Ιαν 2008 21:45 |
| Νέα μητέρα του σκάφους | marsay001 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 18 Ιαν 2008 10:37 |
| RAM μου σκάφους | KillerXL5 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 2 | 19 Νοε 2007 12:06 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |