![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pa želim to ček ako ima bilo koji problem itko zna oko ovoga zajednica: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i ovdje da je to stvarno dobri odbora 790i ali je bolje i tako će ići s tom umjesto
| |||
| |||
| Da, u 790i je bolje, ali puno više košta, i Im 'ne siguran ako to mogu priuštiti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Thingie. I've perused nekim forumima, razgovarao s nekim ljudima i no-one citiranjem problema sa ovom brodu osim uobičajenog "Ne znam što sam radiš pa ću kriviti na matičnoj ploči" trbušni grčevi. Ipak, to je 780i, koja nema materijalne koristi (moje misljenje) preko 680i osim PCI-e 2,0 podršku. Sa GPU i PSU si instalirate ovaj je akademski anyway. Ipak, vaš novac Vašem izboru.
|
| |||
| |||
| Ok, hvala Alex Mislim da ću držati ovaj odbor, kao da sam u nadi trajat će graditi ovaj za mene wuite a tako želim, koliko je do danas stvari što je više moguće. I znaš, ako je RAM kompatibilno, jer vidio sam dva različita naočale za pansion (kako na web stranici manufaturer (koristite link iznad)) reći da različite stvari, jedan kaže da je u redu RAM, drugi se ne sviđa . Hvala |
|
| |||
| |||
| Odbor će prepoznati ram na to zaliha postavke. Ali, kao i uvijek, na booting po prvi put ući u bios te provjeriti ovna postavke kako bi se osiguralo brzo i vrijeme su točni.
__________________ Čuo Wow je bolje kontraceptiv onda pilula, nijedan vic sam igrao RS za 2-3 godina i 2 tjedna nakon što sam prestao Izgubio sam nevinost. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| ok, ja ću napraviti kad mi se izgradi |