![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jól akarom ellenőrizni, ha bármilyen probléma esetén bárki tud erről a fórumról: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Azt, hogy ez egy nagyon jó, de a fórumon 790i jobb, tehát én is megyek, hogy ahelyett,
| |||
| |||
| Igen, a 790i jobb, de a költségek sokkal több, és nem vagyok biztos benne, ha rá |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia dolog. Én perused egyes fórumokon, beszélgettünk néhány ember, és nem is idézte a kérdésekről, e testület eltekintve a szokásos "nem tudom, mit csinálok úgy fogom hibáztatni ez az alaplap" hasfájás. Mégis, a 780i, amely nem érzékelhető előnyt (véleményem szerint) több mint 680i kívül PCI-E 2.0 támogatás. A tápegység és a GPU te telepítése az akadémiai anyway. Mégis, a pénzt az Ön választása.
|
| |||
| |||
| Ok, köszi Alex Azt hiszem, én maradok ezen a fórumon Remélem ezt az utolsó lesz nekem wuite egy ideig úgy akarom annyira a naprakész dolgokat, amennyire csak lehetséges. És tudod, ha a RAM kompatibilis, mert láttam két specs a fedélzeten (mind manufaturer honlapján (használd a fenti linkre)), hogy különböző dolgokat mond, az egyik azt mondja, hogy a RAM is jó, a többi nem tetszik . Köszönöm |
|
| |||
| |||
| A fórumon fogja ismerni a RAM-on ez az állomány beállításai. De, mint mindig, az indítást az első alkalommal adja meg a BIOS-t, és ellenőrizze a ram beállításait, hogy biztosítsa a sebesség és a pontos időt.
__________________ hallottam wow is jobb, akkor a fogamzásgátló tablettával, nem vicc Játszottam rs 2-3 év és 2 hét után abbahagytam Elfelejtettem a szüzesség. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| OK, meg fogom csinálni mikor a buildszám |