![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ובכן, אני רוצה לבדוק אם יש בעיה כלשהי אף אחד לא יודע על זה של Board: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני כאן כי הוא ממש טוב אבל Board 790i הוא יותר טוב אז אני ילך עם זה במקום
| |||
| |||
| כן, את 790i יותר טוב אבל הוא עולה הרבה יותר, ואני לא בטוח אם אני יכול להרשות לעצמו את זה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Thingie. אני כבר כמה פורומים perused, ודיבר עם כמה אנשים, ללא כל בעיות אלו מצטט עם לוח הצידה מן הרגיל "אני לא יודע מה אני עושה אז אני יהיה להאשים אותו על לוח האם" כאבי בטן עזים. ובכל זאת, הוא 780i, שמציעה לא מוחשי התועלת (לדעתי) על פני אחרים מאשר 680i PCI-E 2.0 תומך. עם PSU ו gpu שאתה התקנת היא אקדמית בכל מקרה. ובכל זאת, הבחירה שלך, הכסף שלך.
|
| |||
| |||
| בסדר, תודה אלכס, אני חושב שאני יהיה עם זה מקל Board כפי אני מקווה לבנות את זה יהיה האחרון wuite אותי כל כך הרבה זמן אני רוצה הרבה של עד תאריך דברים שניתן. ומה אתם יודעים אם היא תואמת את זיכרון RAM, כי ראיתי שני מפרט שונה עבור Board (הן על אתר האינטרנט של manufaturer (להשתמש בקישור לעיל)) כי אומרים דברים שונים, אחד של זיכרון RAM, אומר כי הוא בסדר, השני לא אוהב את זה . תודה |
|
| |||
| |||
| הדירקטוריון יהיה לזהות את ראם בזה המניה של הגדרות. אבל, כמו תמיד, עם באתחול בפעם הראשונה להזין את ה-BIOS ו ראם בדוק את הגדרות כדי להבטיח את המהירות ואת timings נכונים.
__________________ וואו זה נשמע טוב יותר contraceptive אז את הכדור, לא בדיחה שיחקתי RS ל 2-3 שנים 2 שבועות לאחר עצרתי איבדתי את בתולים. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| בסדר, אני אעשה כאשר אני מקבל את לבנות |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אחד או לעבוד על הסיפון שלי? | tboo | CPUs, Motherboards & RAM | 4 | -27 יוני 2008 00:06 |
| Bunneh שלי על הלוח. | Eltocliousus | דיון Off topic | 7 | 29 אפריל 2008 20:10 |
| אמא Board Help!!! | lights0ut56 | CPUs, Motherboards & RAM | 3 | -28 ינואר 2008 21:45 |
| אמא חדשה Board | marsay001 | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 18 ינואר 2008 10:37 |
| לוח זיכרון RAM שלי | KillerXL5 | CPUs, Motherboards & RAM | 2 | 19th נובמבר 2007 12:06 |
| שרשרת כלים | |
| |