![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Na aš noriu patikrinti, jei yra problema, visi žino apie šį Board: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aš čia, kad ji yra tikrai gera taryba, bet 790i yra geriau, kad norėčiau eiti su vietoj
| |||
| |||
| Taip, 790i yra geriau, bet sąnaudos daug daugiau, ir aš nesu tikras, ar aš galiu sau tai leisti |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Thingie. Aš jau susipažinote su kai kurių forumų, kalbėjosi su kai kurių žmonių ir ne-tie citavimo bet su šioje diskusijų lentoje žemę nuo įprasta "I don't know what I'm doing, kad aš kalta dėl to pagrindinė plokštė" pjūtis klausimus. Vis dėlto, tai yra 780i, kuri siūlo ne apčiuopiamos naudos (mano nuomone) per 680i išskyrus PCI-E 2.0. Su PSU ir GPU diegiate tai akademinės anyway. Vis dėlto pinigus savo pasirinkimą.
|
| |||
| |||
| Ok, ačiū Alex manau pasiliks su šia lenta, kaip aš tikiuosi tai bus paskutinis pastatyti mane wuite o taip noriu kuo daugiau apie naujausią medžiagą kaip įmanoma. O ar žinote, jei RAM yra suderinamas, nes aš mačiau dviejų skirtingų specifikacijų dėl valdybos (tiek manufaturer interneto svetainės (naudojant aukščiau esančią nuorodą)) sako, kad skirtingi dalykai, vienas sako, kad RAM yra gerai, kiti nepatinka . Ačiū |
|
| |||
| |||
| Taryba bus pripažinti RAM at it's būklės parametrus. Bet, kaip visada, po paleidimo pirmą kartą patekti į BIOS ir patikrinkite RAM parametrus, siekiant užtikrinti greitį ir laikus yra teisingi.
__________________ išgirsti wow yra tada geriau kontraceptines tabletes, no joke Aš suvaidino RS 2-3 metus ir 2 savaites po to, kai nustojau netekau nekaltybės. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Ok, I will do when I get statyti |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Ar vieną darbą mano lenta? | tboo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 4 | Birželis 27, 2008 00:06 |
| Bunneh mano laivą. | Eltocliousus | Off Topic Discussion | 7 | Balandis 29, 2008 20:10 |
| Motinos tarybos HELP! | lights0ut56 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 28 sausis 2008 21:45 |
| Naujas motina lenta | marsay001 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | 18 sausis 2008 10:37 |
| RAM mano lenta | KillerXL5 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 2 | Lapkritis 19, 2007 12:06 |
| Temos įrankiai | |
| |