![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Па желим за провјерити ако има било који проблем ико зна око овог заједница: хттп://ууу.ксфксфорце.цом/уеб/продуцт/...риесИд=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| и овде да је то стварно добри одбора 790и али је боље и тако ће ићи са том уместо
| |||
| |||
| Да, у 790и је боље, али много више кошта, па Им 'не сигуран ако то могу приуштити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок Тхингие. И'ве перусед неким форумима, разговарао са неким људима и но-оне цитирање проблема са овом броду осим уобичајеног "Не знам шта сам радиш па ћу окривљујете на матичној плочи" трбушни грчеви. Ипак, то је 780и, која нема материјалне користи (моје мисљење) преко 680и осим ПЦИ-е 2,0 подршку. Са ГПУ и псу си инсталирате овај је академски Аныуаы. Ипак, ваш новац вашем избору.
|
| |||
| |||
| Ок, хвала Алекс Мислим да ћу држати овај одбор, као да сам у нади трајаће градити овај за мене ууите а тако желим, колико је до данас ствари што је више могуће. И знаш, ако је РАМ компатибилно, јер видео сам два различита наочаре за пансион (како на уеб страници мануфатурер (користите линк изнад)) рећи да различите ствари, један каже да је у реду РАМ, други се не свиђа . Хвала |
|
| |||
| |||
| Одбор ће препознати рам на то залиха подешавања. Али, као и увек, на боотинг по први пут ући у БИОС-те провјерити овна подешавања како би се обезбедило брзо и време су тачни.
__________________ Чуо Уоу је боље контрацептив онда пилула, ниједан виц сам играо РС за 2-3 година и 2 недеље након што сам престао Изгубио сам невиност. -Каноакавирус |
|
| |||
| |||
| ок, ја ћу радити кад ми се изгради |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Било један ће радити на мом броду? | тбоо | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 4 | 27. јуна 2008 00:06 |
| Буннех на мојој плочи. | Елтоцлиоусус | Офф Топиц Дисцуссион | 7 | 29 април 2008 20:10 |
| МАРТИН ЗАЈЕДНИЦА Помозите! | лигхтс0ут56 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 28 јануар 2008 21:45 |
| Нови мајка пансион | марсаы001 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 18 јануар 2008 10:37 |
| РАМ-а за мој пансион | КиллерКСЛ5 | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 19 новембар 2007 12:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |