![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ну, я хочу, щоб перевірити, чи є проблема хто знає про це з оголошень: http://www.xfxforce.com/web/product/...riesId=1743782
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я тут, що це дійсно хороший рада, але 790i так краще я б з цим замість
| |||
| |||
| Так, 790i краще, але коштує набагато більше, і я не впевнений, якщо я можу собі це дозволити |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Thingie. Я вичерпав деяких форумах, розмовляв з деякими людьми і без них цитуванні будь-яких питань з цією порадою у бік від звичайного "Я не знаю, що я роблю так що я Blame It On Motherboard" нарікань. Втім, 780i, яка не дає відчутну користь (моя думка) в порівнянні з іншими, ніж 680i PCI-E 2.0. З блоком живлення і ГПУ ви встановлюєте це академічне в будь-якому випадку. Тим не менш, ваші гроші ваш вибір.
|
| |||
| |||
| Ок, спасибо Alex Я думаю, я буду дотримуватися цього ради, як я сподіваюся, це буде останньою побудувати мене wuite а тому я хочу, тому що більша частина до дати матеріалу наскільки це можливо. А чи знаєте ви, якщо ОЗУ є сумісним, тому що я бачив два різні специфікації на борту (як на веб-сайті manufaturer's (використовуючи посилання вище)), які говорять різні речі, один говорить, що пам'ять у порядку, інший не подобається . Спасибо |
|
| |||
| |||
| Рада буде визнати барана на його складі налаштування. Але, як завжди, при завантаженні в перший раз увійти в BIOS і перевірте параметри ОЗП для забезпечення швидкості і часу є правильними.
__________________ чув Wow є кращою контрацепції, то пігулки, не жарт я грав RS протягом 2-3 років, і через 2 тижні після того, як я зупинив я втратив свою невинність. -Kanoakavirus |
|
| |||
| |||
| Добре, я буду робити, коли я побудую |