![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| И така, какво е най-новият CPU процесор на пазара в момента? Знам, че: предварително Pentium 4 процесори Pentium 4 двойствен сърцевина ядрото Duo Core 2 Duo Quad Core Core 2 Quad & Тогава има i7 които мисля, че е бил съобщение напоследък не много отдавна. Това ли е всичко? Така че, когато те отговарят на всички по отношение на реда на явяване на пазара & колко добри са те? |
|
| |||
| |||
| Въглен сте човек за това, но аз ще кажа само: късно е i7, а също и "най-добрите" - то използва нов тип гнездо на LGA1366 imaginitivly име от това на 1366 пина, че го свържете към mobo. Освен, че не можете да сравните наистина много, защото тя depennds относно скорости, както и .. Бърз Duo може да бъде по-добре, отколкото Quad (в зависимост от ползването) Терес и Xtreme гама, която е като под границите, в дуо и четворни. И той също е на стойност помните, че сте списък е само на Intel процесори. И повече да Carbon -- ( )
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ще скочи тук също, тъй като аз съм наоколо за малко отново
![]() Както Оли каза вашия списък, състоящ се само от процесори на Intel, но аз ще посочим тези, с цел по най-новата (но не забравяйте най-новите automaticly направи тя по-добре за това, което вие искате)
Това са десктоп CPU's, обаче са налице специфични CPU на лаптоп, които не са споменати тук, като например Atom, Pentium M др Ако ви търсят за изграждане на PC все пак, аз ви посъветва да надникне през тази тема. Тя е много добра, но разбира се, не се колебайте да споделите с нас, ако има някакви други въпроси, който имате. АТРИБУТИ: Аз не добави нищо за процесор на AMD, както аз не съм толкова запознат с тях, все пак там е AMD CPU на споменатите по темата, свързана ли за теб, но до неотдавна, Intel са били много по-добър избор от AMD, но с latests AMD CPU's, разликата е много затворена в някои пространства. @ Оли: Вашето право за именуване на сокет LGA 1366, тъй като тя е 1366 пина, но това е също как LGA755 Дадено име Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Това е огромен скок макар и да не мислиш ли?! Почти два пъти връзки. Но е лесно да обясни (ако имате време и енергия), тъй като архитектурата е напълно различно, и те сте дори преминаваше с FSB, заменяйки я с много по-бързо алтернатива - на Intel QuickPath взаимно. И нека не забравяме също и повторното въвеждане на Хипер-Threading, към името само няколко функции. (Трябва да призная, че съм много изкушен, въпреки че аз наистина не нуждая се той .. по себе си ..)
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Също така, има за цел да ми ново гнездо излиза за i5 на аз мисля, не може да запомни какво е изключен върха на главата ми, но той още веднъж кръстен броя на закрепване |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i5 е .. дори не мога да помня. Нека просто го наричат Socket "вероятно е добра сделка". Всички обхванати всички Intel неща, така че ще взема само челно в около AMD: AMD процесори в момента са много по-добре по отношение на цена / PERF отива. В E8400 е като GTX 275 за AMD на 4890: Той е подобен на X3 720 удара и то в някои неща, но обикновено тя не и на 720 е доста евтино. За бюджет 7750 +. За средночестотен, X3 720. За куадро неща, на Phenom IIS обикновено бие C2Qs. AMD печели точно сега цена / PERF, може би не толкова на пазара най-вече на пазара, защото е бил с Intel за толкова дълго и хората са склонни да превключвам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Проблеми с него е, че ако преминете свърши, преминавате mobos както и .. , които могат на свой ред означава промяна овен и графики прекалено ако нейната стара система. Така че нищо чудно неговите хора не притеснява да превключвам без основателна причина - тя няма да всъщност свърши спестявате пари. PS Аз googled на i5 на сокет: LGA1155, 1156 и 1157 Да не се защо има три, но предполагам, че е нещо общо с използване на допълнителни функции? Или може би това е просто непотвърден от още. АТРИБУТИ * аз също, в резултат сега казва LGA1160 .. Аз не знам какво става .. Цитат:
Това е жалко, че те няма да включително QPI или HT в i5, определено бих го тогава .. но тъй като тя е аз просто ще запазите и чакат i7 да слезе след няколко години .. или просто да видите как земята се крие тогава.
|
| |||
| |||
| и LGA1160 defiantly звъни звънец, но там могат да бъдат повече от едно гнездо, ако възнамеряват да направят сървър версии на i5s или i7s те ще имат различни подложки (като LGA775 се включи и LGA771 е сървъри) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Ще се обличам Play Всяка игра на пазара? | poopsniff | Общи Хардуер Чат | 14 | 6 Март 2009 23:09 |
| Вода за лаптоп - начално меню сега изглежда & някои бутони са мъртви | Dawnie | Лаптопи, Mobiles & текст | 6 | 20 Ноември 2008 11:53 |
| Добавя овен неправилно, нищо не се появява на монитора | blubla | Процесори, дънни платки & RAM | 13 | 2-ро Фев 2008 09:24 |
| Windows XP Home - Папка се появява, когато започне | VeeFourTee | Windows операционни системи | 18 | 9 декември 2007 15:17 |
| В пазара | al__eire23 | Общи Хардуер Чат | 4 | 5-и парламентарен Aug 2007 02:48 |
| Нишка Инструменти | |
| |