menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Počítačový hardware > Procesory, základní desky & RAM

Register

Zdá se mi, že Im Nejasná O procesory na trhu?

Reply

Thread Nástroje
Old 27. dubna 2009, 12:12
Člen Skupina

Default Zdá se mi, že Im Nejasná O procesory na trhu?

Takže to, co je nejnovější CPU procesor na trhu v současné době?

Vím, že:

pre Pentium 4 procesory
Pentium 4
Dvě jádra
Core Duo
Core 2 Duo
Quad Core
Core 2 Quad
& Pak je tu I7 což si myslím je právě nedávno zpráva není dávno.

Je to všechno? Takže tam, kde se všichni vejít, pokud jde o pořadí na trhu vzhled & jak dobré jsou?
Old 27. dubna 2009, 12:20
Dárce Skupina

Uhlovodíků jste za člověka, ale já si prostě říct:

nejnovější je I7, a také "nejlepší" - se používá nový typ patice se LGA1366 imaginitivly názvem je to od 1366 čepy, které se připojují na mobo.

Jiné než že nemůžete srovnávat opravdu mnoho, protože depennds na rychlosti stejně ..

A rychle Duo může být lepší než Quad (v závislosti na používání)

Theres také Xtreme spektrum, které je jako sub rozsah Duo a Quad.

A je to také stojí za připomenutí, že máte seznam je pouze na CPU Intel.

A nad to Carbon --
()
Old 27. dubna 2009, 14:09
Dárce Skupina

I'll skok tady taky, viděl jsem, jak asi za trochu znovu

Podobně jako Ollie řekl, váš seznam je složený pouze ze Intel CPU, ale uvidíme seznam těch, aby na nejnovější (ale nezapomeňte, nejnovější není automaticky je lepší na to, co chcete)
  • Core I7 - nejnovější Intel, a pravděpodobně nejrychlejší CPU tam venku, ale stojí hodně, a vyžadují specifické základní desky, a také požadovat DDR3 RAM, která je drahá, s malým výkonem zisk. Vzhledem ke všem, tyto se nedoporučuje, pokud máte hodně peněz vypálit, a tam není nic jiného budete chtít utrácet peníze v budoucnosti.
  • Core 2 Quad - jsou znovu, není doporučeno pro většinu lidí je však z různých důvodů, jako je například vyšší stopovaný duální CPU bude provádět v nižší stopovaný čtyřkoalice, a to kvůli většina programů je schopna využívat všech jader účinně.
  • Core 2 Duo - nejrozší doporučené CPU, z důvodů vysvětlených pro čtyřkolky.
  • Pentium duálním jádrem - není doporučeno, pokud jste na skutečnou napjatý rozpočet, a to i poté, nejlepší počkat trochu současně a koupit Core 2 Duo, které jsou mnohem lepší.
  • Celeron, Pentium D, Pentium 4, Pentium 3 a před - Nevcházejte u nich s člun pole, nejsou za to víc, tak ano, tak pouze několik málo prodejců prodat víc, a ty, které se bude Jen se snažím na směny starých zásob.

Ti jsou na ploše procesoru je však existují specifické CPU notebooku to, že zde nejsou uvedeny, jako je Atom, Pentium M atd.

Pokud je vaše hledáte postavit PC i když jsem poradit, abyste si prostřednictvím toto téma. Je to velmi dobré, ale samozřejmě, neváhejte a dejte nám vědět, jestli existují nějaké další dotazy jste.

EDIT: I didn't přidat něco o CPU AMD to jako nejsem tak seznámí se s nimi, ale je to AMD CPU uvedených ve vlákně jsem spojené pro Vás, ale až donedávna, Intel byla mnohem lepší volba než AMD, ale s latests AMD CPU to, rozdíl byl uzavřen hodně v některých prostor.

@ Ollie: Vaše právo o pojmenování pro socket LGA 1366, protože má 1366 pinů, ale to je i to, jak je to LGA755 dostal jméno

Můj systém: První OC

Processor (s):
Intel E2180@2.85
Základní deska:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Paměť RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 žnec CL5
Grafické karty (s):
Gainward ATI 3850
Zvuková karta:
na palubě
Pevný disk (y):
Seagate Barracuda 7200.7 120gigabajt
Optická mechanika (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Chlazení:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Síť / Internet:
na palubě / údajně 10Meg panna kabel
Monitor (s):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operační systém (y):
XP Home
Old 27. dubna 2009, 14:44
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal thingie2 View Post
@ Ollie: Vaše právo o pojmenování pro socket LGA 1366, protože má 1366 pinů, ale to je i to, jak je to LGA755 dostal jméno
Jo, už na velmi imaginitave pojmenování dovádění Musím říct ..

Je to obrovský skok když Nemyslíte? Téměř dvojnásobek připojení.

Je ale snadno vysvětlit (pokud budete mít čas a energii), jako architektura je zcela odlišná, a oni si ještě udělat daleko s FSB, nahrazují se mnohem rychlejší alternativu - Intel QuickPath Interconnect. A ať to není také zapomenout na re-zavedení Hyper-Threading, abychom jmenovali jen několik prvků.

(Musím se přiznat, jsem velmi lákalo, i když jsem opravdu není potřeba to .. sama o sobě ..)
Old 27. dubna 2009, 14:59
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
(Musím se přiznat, jsem velmi lákalo, i když jsem opravdu není potřeba to .. sama o sobě ..)
Je to stejné se mnou, jsem speced nahoru core I7 s 2 SSD, 12 GB RAM, GTX285 atd, ale to přijde asi na 1300 liber, a potřebuji větší monitoru příliš, možná kdybych ukládat žádné peníze zbyly z grantů etc Uni od příštího roku, bych mohl léčit sám na podobné stavby (ale co je nového v té době) I když je velmi blbý, protože nebude dvakrát tak dobrý jako Core 2 systému na 600 liber, ale já 'm podivné líbí.

Také je pro mě znamenal nový socket, které vyplynuly pro I5 to myslím nemůže vzpomenout, co to je z horní části mé hlavy, ale je to opět pojmenována po počet pinů
Old 27. dubna 2009, 15:31
Dárce Skupina

I5 je .. ještě nemůžu vzpomenout. Podívejme se jen říká Socket "Asi moc práce".

Každý, kdo se pokryly všechny Intel tak, takže uvidíme jen zadek asi AMD: AMD procesory jsou teď mnohem lépe, pokud jde o ceny a výkonu je. Na E8400 jsou jako GTX 275 na AMD to 4890: je to podobné jako při X3 720 a preferuje ji v některých věcí, ale obvykle to není a 720 je mnohem levnější.

Pro rozpočet, 7750 +. Pro středotónové, X3 720. U čtyřjádrových věci, na Phenom IIs zpravidla porazila C2Qs. AMD vítězí hned v ceně / výkonu, možná ani ne tak na trhu především proto, že trh byl Intel tak dlouho a lidé se zdráhají přepnutí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. "

Můj systém: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Základní deska:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Paměť RAM:
2GB Patriot Extreme Výkon
Grafické karty (s):
PNY 8800GTS 320mb
Zvuková karta:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Pevný disk (y):
80 GB + 500 GB
Optická mechanika (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chlazení:
4x 120 mm Yate Loon-top + 200 mm
Síť / Internet:
Qwest
Monitor (s):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operační systém (y):
Windows XP + 7
Old 28. dubna 2009, 08:37
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carbon View Post
AMD vítězí hned v ceně / výkonu, možná ani ne tak na trhu především proto, že trh byl Intel tak dlouho a lidé se zdráhají přepnutí.

Problémy s ním je, že pokud si přepněte si přepnout mobos stejně .. , které mohou naopak znamenat změnu ram a grafika taky, pokud se její starý systém. Takže není divu, její lidé nebudou obtěžovat, aby přepínač bez řádného důvodu - nebude skutečně skončit úspory vám nějaké peníze.

PS
I googled se I5 to socket: LGA1155, 1156 a 1157

Nechápejte proč tam tři, ale já si myslím, že to něco do činění s použitím extra funkce?

Nebo možná je to právě nepotvrzený jako dosud.

EDIT * jsem také našel výsledek nyní říká LGA1160 .. Nevím, co se děje ..
Citace:

Intel Očekává se, že spuštění nové procesory Nehalem založen koncem tohoto roku, což bude také znamenat debut nové patice LGA. Celosvětové vedoucí čip tvůrce se očekává oznamuje příchod nového LGA 1155, 1156 a 1567, a na poznámku, pár unikly fotografie vyjádřily své cestě na internetu, zobrazování konstrukční vlastnosti, co se říká, že je to Intel příští-generace sockety pro nadcházející I5 a Core Xeon procesory.

Je to škoda, nebudou včetně QPI nebo HT v I5 bych určitě půjde to pak .. ale jak je uvidíme jen uložit a počkat na I7 přijít za pár let .. nebo jen oťukat si poté.
Old 28. dubna 2009, 12:16
Dárce Skupina

i LGA1160 vyzývavě kroužky na zvonek, ale mohla by být delší než jeden socket, pokud mají v úmyslu udělat server verze z i5s nebo i7s by mít různé zásuvky (LGA775, jako je hlavní proud, a je LGA771 servery)
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
To bude Rig Play Každá hra na trhu? poopsniff Obecné Hardware Chat 14 6. března 2009 23:09
Voda na notebook - boot menu & nyní se zdá, některé klávesy jsou mrtví Dawnie Notebooky, Mobily a PDA 6 20. listopadu 2008 11:53
Vložila RAM špatně, nic se objeví na monitoru blubla Procesory, základní desky & RAM 13 2. února 2008 09:24
Windows XP Home - Složka se objeví při spuštění VeeFourTee Operační systémy Windows 18 9. prosinec 2007 15:17
Na trhu al__eire23 Obecné Hardware Chat 4 5. srpna 2007 02:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.