![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Takže to, co je nejnovější CPU procesor na trhu v současné době? Vím, že: pre Pentium 4 procesory Pentium 4 Dvě jádra Core Duo Core 2 Duo Quad Core Core 2 Quad & Pak je tu I7 což si myslím je právě nedávno zpráva není dávno. Je to všechno? Takže tam, kde se všichni vejít, pokud jde o pořadí na trhu vzhled & jak dobré jsou? |
|
| |||
| |||
| Uhlovodíků jste za člověka, ale já si prostě říct: nejnovější je I7, a také "nejlepší" - se používá nový typ patice se LGA1366 imaginitivly názvem je to od 1366 čepy, které se připojují na mobo. Jiné než že nemůžete srovnávat opravdu mnoho, protože depennds na rychlosti stejně .. A rychle Duo může být lepší než Quad (v závislosti na používání) Theres také Xtreme spektrum, které je jako sub rozsah Duo a Quad. A je to také stojí za připomenutí, že máte seznam je pouze na CPU Intel. A nad to Carbon -- ( )
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll skok tady taky, viděl jsem, jak asi za trochu znovu
Ti jsou na ploše procesoru je však existují specifické CPU notebooku to, že zde nejsou uvedeny, jako je Atom, Pentium M atd. Pokud je vaše hledáte postavit PC i když jsem poradit, abyste si prostřednictvím toto téma. Je to velmi dobré, ale samozřejmě, neváhejte a dejte nám vědět, jestli existují nějaké další dotazy jste. EDIT: I didn't přidat něco o CPU AMD to jako nejsem tak seznámí se s nimi, ale je to AMD CPU uvedených ve vlákně jsem spojené pro Vás, ale až donedávna, Intel byla mnohem lepší volba než AMD, ale s latests AMD CPU to, rozdíl byl uzavřen hodně v některých prostor. @ Ollie: Vaše právo o pojmenování pro socket LGA 1366, protože má 1366 pinů, ale to je i to, jak je to LGA755 dostal jméno Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Je to obrovský skok když Nemyslíte? Téměř dvojnásobek připojení. Je ale snadno vysvětlit (pokud budete mít čas a energii), jako architektura je zcela odlišná, a oni si ještě udělat daleko s FSB, nahrazují se mnohem rychlejší alternativu - Intel QuickPath Interconnect. A ať to není také zapomenout na re-zavedení Hyper-Threading, abychom jmenovali jen několik prvků. (Musím se přiznat, jsem velmi lákalo, i když jsem opravdu není potřeba to .. sama o sobě ..)
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citace:
Také je pro mě znamenal nový socket, které vyplynuly pro I5 to myslím nemůže vzpomenout, co to je z horní části mé hlavy, ale je to opět pojmenována po počet pinů |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I5 je .. ještě nemůžu vzpomenout. Podívejme se jen říká Socket "Asi moc práce". Každý, kdo se pokryly všechny Intel tak, takže uvidíme jen zadek asi AMD: AMD procesory jsou teď mnohem lépe, pokud jde o ceny a výkonu je. Na E8400 jsou jako GTX 275 na AMD to 4890: je to podobné jako při X3 720 a preferuje ji v některých věcí, ale obvykle to není a 720 je mnohem levnější. Pro rozpočet, 7750 +. Pro středotónové, X3 720. U čtyřjádrových věci, na Phenom IIs zpravidla porazila C2Qs. AMD vítězí hned v ceně / výkonu, možná ani ne tak na trhu především proto, že trh byl Intel tak dlouho a lidé se zdráhají přepnutí.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Problémy s ním je, že pokud si přepněte si přepnout mobos stejně .. , které mohou naopak znamenat změnu ram a grafika taky, pokud se její starý systém. Takže není divu, její lidé nebudou obtěžovat, aby přepínač bez řádného důvodu - nebude skutečně skončit úspory vám nějaké peníze. PS I googled se I5 to socket: LGA1155, 1156 a 1157 Nechápejte proč tam tři, ale já si myslím, že to něco do činění s použitím extra funkce? Nebo možná je to právě nepotvrzený jako dosud. EDIT * jsem také našel výsledek nyní říká LGA1160 .. Nevím, co se děje .. Citace:
Je to škoda, nebudou včetně QPI nebo HT v I5 bych určitě půjde to pak .. ale jak je uvidíme jen uložit a počkat na I7 přijít za pár let .. nebo jen oťukat si poté.
|
| |||
| |||
| i LGA1160 vyzývavě kroužky na zvonek, ale mohla by být delší než jeden socket, pokud mají v úmyslu udělat server verze z i5s nebo i7s by mít různé zásuvky (LGA775, jako je hlavní proud, a je LGA771 servery) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| To bude Rig Play Každá hra na trhu? | poopsniff | Obecné Hardware Chat | 14 | 6. března 2009 23:09 |
| Voda na notebook - boot menu & nyní se zdá, některé klávesy jsou mrtví | Dawnie | Notebooky, Mobily a PDA | 6 | 20. listopadu 2008 11:53 |
| Vložila RAM špatně, nic se objeví na monitoru | blubla | Procesory, základní desky & RAM | 13 | 2. února 2008 09:24 |
| Windows XP Home - Složka se objeví při spuštění | VeeFourTee | Operační systémy Windows | 18 | 9. prosinec 2007 15:17 |
| Na trhu | al__eire23 | Obecné Hardware Chat | 4 | 5. srpna 2007 02:48 |
| Thread Nástroje | |
| |