![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Τι είναι η τελευταία cpu επεξεργαστή στην αγορά σήμερα; Ξέρω: προ επεξεργαστές Pentium 4 Pentium 4 διπλού πυρήνα Core Duo Core 2 Duo Quad Core Core 2 Quad & Τότε υπάρχει i7 το οποίο πιστεύω ότι είναι μόλις πρόσφατα δεν απελευθέρωση εδώ και πολύ καιρό. Αυτά είναι όλα; Μέχρι πού ταιριάζει σε όλους τους όρους της αγοράς για την εμφάνιση και το πόσο καλή είναι; |
|
| |||
| |||
| Ανθράκων είσαι άνθρωπος για αυτό, αλλά εγώ θα πω: i7 είναι η τελευταία, καθώς επίσης και "το καλύτερο" - κατά τη χρήση ενός νέου τύπου πρίζα, το LGA1366 imaginitivly ονομάστηκε από αυτό του 1366 καρφίτσες που συνδέει με το mobo. Εκτός από ότι δεν μπορείτε να συγκρίνουν πραγματικά πολύ, επειδή depennds σχετικά με ταχύτητες και .. Μια γρήγορη Duo είναι καλύτερη από μια Quad (ανάλογα με τη χρήση) Theres επίσης το φάσμα Xtreme, η οποία είναι σαν ένα φάσμα επιμέρους δίδυμο εντός και τετράκλινα. Και είναι επίσης καλό να θυμόμαστε ότι είστε κατάλογος είναι μόνο η CPU της Intel. Και πάνω σε άνθρακα -- ( )
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα άλμα στην περίπτωση αυτή, δεδομένου ότι είμαι κοντά για λίγο και πάλι
![]() Ollie Όπως είπε, ο κατάλογος αυτός αποτελείται από μόνο του επεξεργαστή της Intel, αλλά εγώ θα κατάλογο αυτών, προκειμένου για νεότερα (αλλά δεν θυμάμαι newest automaticly να το βελτιώσουμε για ό, τι θέλετε)
Αυτοί είναι η επιφάνεια εργασίας της CPU, ωστόσο υπάρχουν συγκεκριμένες επεξεργαστή του laptop που δεν αναφέρονται εκεί, όπως το Atom, Pentium M, κλπ. Εάν το θέλει να οικοδομήσει έναν υπολογιστή όμως, σας συμβουλεύω να ρίξετε μια ματιά μέσω αυτό το θέμα. Είναι πολύ καλό, αλλά, βεβαίως, μπορείτε να μας πληροφορήσετε αν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις έχετε. EDIT: δεν προσθέτουν τίποτα για CPU της AMD που δεν είμαι τόσο εξοικειωμένος με αυτούς, ωστόσο υπάρχει CPU της AMD που αναφέρονται στο νήμα μου συνδέεται για σας, αλλά μέχρι πρόσφατα, η Intel έχουν μια πολύ καλύτερη επιλογή από την AMD, αλλά latests με τη CPU της AMD, το χάσμα έχει κλείσει πολλά σε ορισμένους χώρους. @ Ollie: Το δικαίωμα για την ονοματοδοσία του socket LGA 1366 γιατί έχει 1366 pins, αλλά αυτό είναι επίσης πώς LGA755 πήρε το όνομα του Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είναι ένα τεράστιο άλμα και αν δεν νομίζετε;! Σχεδόν το διπλάσιο των συνδέσεων. Αλλά αυτό εξηγείται εύκολα (αν έχετε το χρόνο και την ενέργεια), καθώς και η αρχιτεκτονική είναι τελείως διαφορετική, και που έχουν γίνει ακόμη μακριά με το FSB, αντικαθιστώντας το με μια πολύ ταχύτερη εναλλακτική λύση - η Intel QuickPath Interconnect. Και ας μην ξεχνάμε, επίσης, την εκ νέου εισαγωγή του Hyper-Threading, για να αναφέρουμε μόνο μερικά χαρακτηριστικά. (Πρέπει να ομολογήσω ότι είμαι πολύ πειρασμό, αν πραγματικά δεν ανάγκη αυτό .. per se ..)
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Επίσης, υπάρχει σήμαινε για μένα μια νέα υποδοχή που προέκυψαν για το I5 το πιστεύω, δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι είναι off πάνω από το κεφάλι μου, αλλά είναι για μια ακόμη φορά το όνομά του από τον αριθμό των ακίδων |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I5 είναι ακόμα .. Δεν μπορώ να θυμηθώ. Ας το ονομάσουμε μόνο Socket "Ίσως μια καλή συμφωνία". Όλοι οι άνθρωποι της Intel που καλύπτει όλα τα πράγματα, γι 'αυτό ακριβώς θα άκρη σε περίπου AMD: επεξεργαστές AMD είναι τώρα πολύ καλύτερα όσον αφορά την τιμή / PERF πηγαίνει. Ο E8400 είναι σαν το GTX 275 έως το 4890 η AMD: είναι παρόμοιο με το X3 720 και νικάει, σε ορισμένα πράγματα, αλλά συνήθως δεν έχει και το 720 είναι πολύ φθηνότερα. Για προϋπολογισμό, 7750 +. Για μιντρέιτζ, X3 720. Για quad πράγματα, συνήθως οι Phenom IIs κερδίσει το C2Qs. AMD κερδίζει τώρα στην τιμή / PERF, ίσως δεν είναι τόσο στην αγορά κυρίως γιατί η αγορά έχει με την Intel για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και οι άνθρωποι είναι απρόθυμοι να περάσουμε.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πρόβλημα με αυτό είναι ότι, αν περάσει, θα στραφούν mobos αλλά .. που μπορεί με τη σειρά του σημαίνει την αλλαγή ram και αν τα γραφικά πολύ ένα παλιό σύστημα. Έτσι, τα άτομα δεν απορώ δεν τον κόπο να διακόπτης χωρίς σοβαρό λόγο - ότι δεν θα καταλήξει εξοικονόμηση χρημάτων σας. PS I googled την πρίζα του I5: LGA1155, 1156 και 1157 Μην πάρετε γιατί υπάρχουν τρεις, αλλά μου είναι μαντέψει κάτι να κάνει με την αξιοποίηση επιπλέον χαρακτηριστικά; Ή μήπως είναι απλώς ως ανεπιβεβαίωτη ακόμη. EDIT * Έχω επίσης βρεθεί αποτέλεσμα τώρα LGA1160 .. Δεν ξέρω τι συμβαίνει .. Απόσπασμα:
Είναι κρίμα που δεν θα είναι QPI συμπεριλαμβανομένων ή HT στον I5, σίγουρα θα πάμε για τότε .. αλλά δεδομένου ότι είναι μόνο Θα περιμένουμε για να αποθηκεύσετε και να i7 να κατέβει σε ένα δυο χρόνια .. ή απλά να δείτε πώς το οικόπεδο βρίσκεται στη συνέχεια.
|
| |||
| |||
| καλά LGA1160 προκλητικά ηχεί ένα κουδούνι, αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να είναι περισσότερες από μία πρίζα, εάν προτίθενται να κάνουν server εκδόσεις των i5s ή τη i7s θα έχουν διαφορετικές πρίζες (όπως είναι mainstream LGA775, και LGA771 είναι εξυπηρετητές) |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Αυτό το παιχνίδι θα εξέδρας Κάθε παιχνίδι για την αγορά; | poopsniff | Γενική Συζήτηση Hardware | 14 | 6 Μαρ 2009 23:09 |
| Νερό για laptop - μενού εκκίνησης & τώρα φαίνεται ορισμένα πλήκτρα είναι νεκρά | Dawnie | Laptops, Κινητά & PDA | 6 | 20 Νοε 2008 11:53 |
| Παρενέβαλε RAM κακώς, τίποτα δεν εμφανίζεται στην οθόνη | blubla | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 2η Φεβ 2008 09:24 |
| Windows XP Home - Φάκελος εμφανίζεται κατά την έναρξη της | VeeFourTee | Λειτουργικά συστήματα Windows | 18 | 9 Δεκ. 2007 15:17 |
| Στην αγορά | al__eire23 | Γενική Συζήτηση Hardware | 4 | 5 Αυγ 2007 02:48 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |