![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa, što je najnoviji CPU procesora trenutno na tržištu? Znam: unaprijed Pentium 4 CPU Pentium 4 dual core core duo core 2 duo Quad Core Core 2 Quad I onda tu je i7 koje mislim da je upravo nedavno puštanje ne davno. Je li to sve? Pa gdje se sve stane u smislu redoslijeda nastup na tržištu i koliko su oni dobri? |
|
| |||
| |||
| Carbons si čovjek za to, ali ja ću samo reći: najnoviji je i7, i "najbolji" - ona koristi novu vrstu socket, za LGA1366 imaginitivly imenovan je od 1366 kočiće da spojite ga na mobo. Drugo nego da se ne može usporediti stvarno puno, jer depennds na brzinama te .. Brza Duo može biti bolje nego Quad (ovisno o korištenju) Theres također Xtreme raspona, koji je kao sub raspon unutar duo i quad. A to je isto tako vrijedno pamćenja koju je samo popis Intel CPU-a. A na to Carbon -- ( )
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja ću skakati ovdje previše, jer kao što sam okolo za malo opet
To su desktop CPU-a, ali postoje specifične laptopa CPU-a koji se ne spominje se, kao što je Atom, Pentium M itd. Ako se vaš potrazi za gradnju PC ipak, ja vam to imati pogledati kroz ovu temu. To je vrlo dobro, ali naravno, slobodno javite nam ako ima bilo kakvih drugih pitanja imate. EDIT: Nisam ništa o dodaj AMD CPU's kao nisam toliko upoznat s njima, no tu je AMD CPU's spominje u nit sam vezan za tebe, ali sve do nedavno, Intel je mnogo bolji izbor od AMD, ali s latests AMD CPU's, jaz je završila puno u nekim prostorima. @ Ollie: Vaša desno oko imenovanja za socket LGA 1366 jer ima 1366 igle, ali to je također kako LGA755 dobio je ime My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Quote:
To je ogroman skok ali zar ne?! Gotovo dvostruko veze. Ali lako je objasnio (ako imate vremena i energije), kao arhitektura je potpuno različita, čak i oni 'ispunjavanja udaljen s FSB, zamijenivši ga s mnogo brža alternativa - Intel QuickPath povezati. I nek 'ne i zaboraviti ponovno uvođenje Hyper-Threading, da spomenemo samo nekoliko značajki. (Moram priznati da sam jako iskušan, iako zaista ne trebati Internet .. per se ..)
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Također, tu je da mi novu utičnicu izlazili za i5's Mislim, ne mogu sjetiti što je to off vrhu moje glave, ali je još jednom nazvana po broju igle |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i5 je .. ja se ne mogu sjetiti. Neka je samo nazvati Socket "vjerojatno Good Deal". Svi pokriveni svi Intel stvari, pa ću samo umiješati se o AMD: AMD procesori su sada puno bolje što se tiče cijena / perf ide. The E8400 je kao GTX 275 za AMD-a 4890: to je slično kao i X3 i 720 otkucaja u neke stvari, ali obično se to ne dogodi, a 720 je dosta jeftiniji. Za proračun, 7750 +. Za srednjetonca, X3 720. Za quad stvari, za Phenom IIS obicno tukli C2Qs. AMD je ljubazan odmah u cijenu / perf, možda ne toliko zbog tržištu uglavnom tržište je s Intel za tako dugo i ljudi nerado zamijeniti.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Poteškoća s time da, ako je prekidač iznad, vi prebacite mobos kao .. što svibanj zauzvrat znači mijenjanje ram i grafika previše ako je njegov stari sustav. Tako njegov narod nije ni čudo da se ne zamaram skretnica bez dobrog razloga - neće zapravo zavrssiti štedi vam bilo kakve novce. PS Ja googled je i5's socket: LGA1155, 1156 i 1157 Ne postoji razlog zašto se tri, ali moj guess je da je nešto za napraviti sa koristeći dodatni značajkama? Ili možda ga je samo nepotvrđen kao od još. EDIT * sam također pronašao rezultat sada rekavši LGA1160 .. Ne znam što se događa .. Quote:
It's a sram ih neće biti, uključujući QPI ili HT-u i5, ja bi definitivno ići jer onda .. ali kao što je Ja ću samo ste i7 i pričekajte da siđe u par godina .. ili samo vidjeti kako leži na zemlji onda.
|
| |||
| |||
| dobro LGA1160 definitivno zazvoni zvono, ali bi moglo biti više od jednog utičnica, ako ih namjeravamo učiniti poslužitelj verzija je i5s ili i7s bi imali različite utičnice (poput LGA775 je mainstream, i LGA771 je poslužitelji) |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Ovo će opremiti Svaki Play Game na tržištu? | poopsniff | General Hardware Chat | 14 | 6. ožujak 2009 23:09 |
| Voda na laptop - sada se pojavi boot menu i neke tipke su mrtvi | Dawnie | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 6 | 20. studeni 2008 11:53 |
| Nepravilno umetnuli ovna, ništa se pojavljuje na monitoru | blubla | CPU, Matične ploče i RAM | 13 | 2. veljača 2008 09:24 |
| Windows XP Home - Folder se pojavljuje na samom početku | VeeFourTee | Windows Operating Systems | 18 | 9. prosinac 2007 15:17 |
| Na tržištu | al__eire23 | General Hardware Chat | 4 | 5. kolovoz 2007 02:48 |
| Thread Tools | |
| |