kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógép hardver > Processzorok, alaplapok és RAM

Register

Reply

Téma eszközök
Old Április 27 2009, 12:12
Csoport tagja

Szóval, mi a legújabb CPU processzor a piacon jelenleg?

Tudom, hogy:

pre Pentium 4 CPU-k
Pentium 4
dual core
core duo
Core 2 Duo
Quad Core
2 Quad Core
És akkor ott van I7, amely azt hiszem, csak a közelmúltban került release nem régen.

Ez minden? Szóval mind alkalmasak a piaci megjelenés érdekében, és milyen jó, hogy van?
Old Április 27 2009, 12:20
Donor Group

Szénhidrogén te ember ez, de én csak azt mondom:

legkésőbb az I7 és a "legjobb" - használ egy új típusú aljzat, az LGA1366 imaginitivly nevezték el az 1366 csapok, hogy csatlakoztassa a mobo.

Más, mint hogy nem igazán sokat összehasonlítani, mert depennds a sebesség is ..

Egy gyors Duo lehet jobb, mint a Quad (attól függően, usage)

Ott is Xtreme körét, amely olyan, mint a sub tartományban a duo és quad.

És azt is érdemes megjegyezni, hogy te vagy a lista csak az Intel CPU van.

És mint a szén --
()

My System: FordyPC

Processzor (ok):
Q6600 négymagos Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Alaplap:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM memória:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Grafikus kártya (k):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512MB
Hangkártya:
Merevlemez (ek):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optikai meghajtó (k):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / tápegység:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
Gigabit LAN, FireWire és WG111v2
Monitor (ok):
2 x Acer P193WAd
Operációs rendszer (ek):
XP Pro x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Április 27 2009, 14:09
Donor Group

Majd ugorj be ide is, amikor látta, mint én vagyok, körülbelül egy kicsit újra

Ollie Mint mondta, a lista csak akkor áll, Intel CPU, de én ezen a listán a legújabb (de nem emlékszem legújabb automatikusan, hogy jobb, amit akar)
  • Core I7 - az Intel legújabb, és valószínűleg a leggyorsabb CPU-ott, de egy csomó költséget, és konkrét alaplapok, és szintén DDR3 RAM, amely drága, kis teljesítmény-gyarapodást. Mivel az összes, ezeket nem ajánlott, kivéve ha azt a sok pénzt, hogy éget, és nem más, akkor esetleg érdemes pénzt költeni a jövőben.
  • Core 2 Quad - azokat újra, nem ajánlott a legtöbb embernek azonban különböző okokból, így például a magasabb CLOCKED kétmagos CPU fog végezni az alacsonyabb CLOCKED quad miatt a legtöbb program nem tudja használni a magok hatékonyan.
  • Core 2 Duo - a leggyakrabban ajánlott CPU, okok miatt a quad.
  • Pentium dual core - Nem ajánlott, hacsak nem a valódi szűk költségvetés, és még akkor is, legjobb, várjon egy kicsit, és egyúttal vegyél egy Core 2 Duo, hiszen sokkal jobb.
  • Celeron, Pentium D, Pentium 4, Pentium 3 előtt - Ne menjen közel számukra bárkaként pole, nem éri meg többé, annyira így van, nem sok kiskereskedő adhatod tovább, és azokat, akik majd csak próbálok elterelési régi állomány.

Ezek az asztali CPU van, azonban vannak olyan speciális laptop CPU van, hogy nem említik meg ott, mint az Atom, Pentium M, stb

Ha a keresett hogy egy számítógépre bár, azt tanácsoljuk, hogy tekintse át ez a téma. Ez nagyon jó, de persze, nyugodtan, hogy tudassa velünk, ha bármilyen kérdése van.

Edit: Nem hozzáadni semmit AMD CPU mintha én nem így ismerik őket, de ott van az AMD processzor az említett téma én kapcsolódik az Ön számára, de egészen a közelmúltig, az Intel már sokkal jobb választás, mint az AMD, de A latests AMD processzor van, a különbség már bezárt egy csomó egyes helyekre.

@ Ollie: A jog a naming a socket LGA 1366, mert 1366 csapok, de az is, hogyan LGA755 megvan a neve

My System: Először OC

Processzor (ok):
Intel E2180@2.85
Alaplap:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM memória:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafikus kártya (k):
Gainward ATI 3850
Hangkártya:
a fedélzeten
Merevlemez (ek):
120GB Seagate Barracuda 7200,7
Optikai meghajtó (k):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / tápegység:
Corsair VX450
Hűtés:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Hálózat / Internet:
a fedélzeten / állítólag 10Meg szűz kábel
Monitor (ok):
ViewSonic Vx922; ViewSonic VE702m
Operációs rendszer (ek):
XP Home
Old Április 27 2009, 14:44
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by thingie2 View Post
@ Ollie: A jog a naming a socket LGA 1366, mert 1366 csapok, de az is, hogyan LGA755 megvan a neve
Igen, ők a nagyon imaginitave naming Spree meg kell mondjam ..

Ez egy hatalmas ugrás bár nem gondolod? Majdnem kétszerese a kapcsolatot.

De ez könnyen magyarázható (ha az idő és energia), mint az építészet teljesen más, és már el is végzett az FSB, és amely helyettesíti azt egy sokkal gyorsabb alternatívát - az Intel QuickPath Interconnect. És ne felejtsük el azt is az ismételt bevezetését, a Hyper-Threading, hogy csak néhány funkciók.

(Be kell vallanom, Én nagyon kísértésbe, de én tényleg nem szükség ez .. per se ..)
Old Április 27 2009, 14:59
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
(Be kell vallanom, Én nagyon kísértésbe, de én tényleg nem szükség ez .. per se ..)
Ez ugyanaz velem, én speced egy fő I7, 2 SSD, 12GB RAM, GTX285, stb, de ez már mintegy 1300 £, és szükség van egy nagyobb monitor is, talán ha menteni a készpénz balra át támogatások etc Uni a jövő évben, én magam is kezelni a hasonló épít (de bármilyen új, abban az időben) Bár nagyon hülye, mert nem lesz kétszer olyan jó, mint a Core 2 rendszer £ 600, de én "m fura így.

Is, ott jelent meg egy új foglalat kijönni a I5's azt hiszem, nem emlékszem, mit is le a fejem búbját, de ez még egyszer elnevezett száma pins
Old Április 27 2009, 15:31
Donor Group

I5 van .. én nem is emlékszem. Csak hívják Socket "Valószínűleg jó üzlet."

Mindenki tartozó összes Intel cucc, ezért én csak butt körülbelül AMD: AMD processzorok már most sokkal jobb, mint amennyire ár / PERF megy. Az E8400 is, mint a GTX 275 az AMD 4890: Ez hasonló az X3 720 és veri azt a néhány dolgot, de általában nem, és a 720 is sok olcsóbb.

A költségvetés 7750 +. A közép-, X3 720. A quad cucc, a Phenom IIs általában verte a C2Qs. Az AMD a nyerő, most az ár / PERF, talán nem annyira a piac leginkább azért, mert a piac már az Intel ilyen sokáig, és az emberek vonakodnak átkapcsolás.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.

My System: 日夏子

Processzor (ok):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Alaplap:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM memória:
2GB Patriot Extreme Performance
Grafikus kártya (k):
PNY 8800GTS 320MB
Hangkártya:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Merevlemez (ek):
80GB + 500GB
Optikai meghajtó (k):
2x SATA
Case / tápegység:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Hűtés:
4x Yate 120mm-200mm Loon + top
Hálózat / Internet:
Qwest
Monitor (ok):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operációs rendszer (ek):
Windows XP + 7
Old Április 28 2009, 08:37
Donor Group

Idézet:
Originally Posted by Carbon View Post
Az AMD a nyerő, most az ár / PERF, talán nem annyira a piac leginkább azért, mert a piac már az Intel ilyen sokáig, és az emberek vonakodnak átkapcsolás.

Baj van vele, hogy ha átkapcsolás, akkor kapcsoljuk be mobos is .. ami viszont azt jelenti, változó RAM és grafikus is, ha a régi rendszer. Így nem csoda, hogy az emberek nem zavarja a kapcsoló alapos ok nélkül - akkor valójában nem a végén megtakarítás semmilyen pénzt.

PS
Én googled az I5's Socket: LGA1155, 1156 és 1157

Ne légy miért van három, de én nem hiszem, hogy valamit csinálni felhasználásával extra szolgáltatással?

Vagy talán csak a még nem megerősített.

EDIT * Én már azt is megállapította, hogy most azt eredményezi LGA1160 .. Nem tudom, mi folyik ..
Idézet:

Intel Várható, hogy indítson új, Nehalem-alapú processzorok még az idén, ami azt is jelzi, debütáló új LGA aljzattól. A világ vezető chip-gyártó várhatóan bejelenti érkezését az új LGA 1155, 1156 és 1567, valamint az, hogy a jegyzetet, egy-két kiszivárogtatott fotók tette az utat az interneten, megjelenítve a tervezési jellemzőkkel, mi az, ami mondható, hogy az Intel Következő generációs aljzatok a közelgő Core I5 és Xeon processzorok.

Ez szégyen, nem lesz köztük QPI HT vagy az I5, azt határozottan rajta majd .. de mivel én csak menteni és várjunk I7 lejönni pár év .. vagy csak látom, hogy a földön fekszik majd.
Old Április 28 2009, 12:16
Donor Group

jól LGA1160 dacosan gyűrűket egy harang, de nem is kell több, mint egy aljzat, ha meg kívánnak tenni szerver verziók a i5s vagy i7s volna különböző sockets (mint az LGA775 a mainstream és az LGA771 szerverek)
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.