![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Szóval, mi a legújabb CPU processzor a piacon jelenleg?
Tudom, hogy: pre Pentium 4 CPU-k Pentium 4 dual core core duo Core 2 Duo Quad Core 2 Quad Core És akkor ott van I7, amely azt hiszem, csak a közelmúltban került release nem régen. Ez minden? Szóval mind alkalmasak a piaci megjelenés érdekében, és milyen jó, hogy van? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Szénhidrogén te ember ez, de én csak azt mondom:
legkésőbb az I7 és a "legjobb" - használ egy új típusú aljzat, az LGA1366 imaginitivly nevezték el az 1366 csapok, hogy csatlakoztassa a mobo. Más, mint hogy nem igazán sokat összehasonlítani, mert depennds a sebesség is .. Egy gyors Duo lehet jobb, mint a Quad (attól függően, usage) Ott is Xtreme körét, amely olyan, mint a sub tartományban a duo és quad. És azt is érdemes megjegyezni, hogy te vagy a lista csak az Intel CPU van. És mint a szén -- ( )
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Majd ugorj be ide is, amikor látta, mint én vagyok, körülbelül egy kicsit újra
Ezek az asztali CPU van, azonban vannak olyan speciális laptop CPU van, hogy nem említik meg ott, mint az Atom, Pentium M, stb Ha a keresett hogy egy számítógépre bár, azt tanácsoljuk, hogy tekintse át ez a téma. Ez nagyon jó, de persze, nyugodtan, hogy tudassa velünk, ha bármilyen kérdése van. Edit: Nem hozzáadni semmit AMD CPU mintha én nem így ismerik őket, de ott van az AMD processzor az említett téma én kapcsolódik az Ön számára, de egészen a közelmúltig, az Intel már sokkal jobb választás, mint az AMD, de A latests AMD processzor van, a különbség már bezárt egy csomó egyes helyekre. @ Ollie: A jog a naming a socket LGA 1366, mert 1366 csapok, de az is, hogyan LGA755 megvan a neve
My System: Először OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Ez egy hatalmas ugrás bár nem gondolod? Majdnem kétszerese a kapcsolatot. De ez könnyen magyarázható (ha az idő és energia), mint az építészet teljesen más, és már el is végzett az FSB, és amely helyettesíti azt egy sokkal gyorsabb alternatívát - az Intel QuickPath Interconnect. És ne felejtsük el azt is az ismételt bevezetését, a Hyper-Threading, hogy csak néhány funkciók. (Be kell vallanom, Én nagyon kísértésbe, de én tényleg nem szükség ez .. per se ..)
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Is, ott jelent meg egy új foglalat kijönni a I5's azt hiszem, nem emlékszem, mit is le a fejem búbját, de ez még egyszer elnevezett száma pins
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I5 van .. én nem is emlékszem. Csak hívják Socket "Valószínűleg jó üzlet."
Mindenki tartozó összes Intel cucc, ezért én csak butt körülbelül AMD: AMD processzorok már most sokkal jobb, mint amennyire ár / PERF megy. Az E8400 is, mint a GTX 275 az AMD 4890: Ez hasonló az X3 720 és veri azt a néhány dolgot, de általában nem, és a 720 is sok olcsóbb. A költségvetés 7750 +. A közép-, X3 720. A quad cucc, a Phenom IIs általában verte a C2Qs. Az AMD a nyerő, most az ár / PERF, talán nem annyira a piac leginkább azért, mert a piac már az Intel ilyen sokáig, és az emberek vonakodnak átkapcsolás.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni.
My System: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Baj van vele, hogy ha átkapcsolás, akkor kapcsoljuk be mobos is .. ami viszont azt jelenti, változó RAM és grafikus is, ha a régi rendszer. Így nem csoda, hogy az emberek nem zavarja a kapcsoló alapos ok nélkül - akkor valójában nem a végén megtakarítás semmilyen pénzt. PS Én googled az I5's Socket: LGA1155, 1156 és 1157 Ne légy miért van három, de én nem hiszem, hogy valamit csinálni felhasználásával extra szolgáltatással? Vagy talán csak a még nem megerősített. EDIT * Én már azt is megállapította, hogy most azt eredményezi LGA1160 .. Nem tudom, mi folyik .. Idézet:
Ez szégyen, nem lesz köztük QPI HT vagy az I5, azt határozottan rajta majd .. de mivel én csak menteni és várjunk I7 lejönni pár év .. vagy csak látom, hogy a földön fekszik majd.
|
|||
|
|||
|
jól LGA1160 dacosan gyűrűket egy harang, de nem is kell több, mint egy aljzat, ha meg kívánnak tenni szerver verziók a i5s vagy i7s volna különböző sockets (mint az LGA775 a mainstream és az LGA771 szerverek)
|