פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > חומרת המחשב > CPUs, Motherboards & RAM

Register

נראה לי כי ברור מי Im מעבדים ב שוק?

Reply

שרשרת כלים
Old 27 אפריל 2009, 12:12
חבר קבוצת

Default נראה לי כי ברור מי Im מעבדים ב שוק?

אז מה היא האחרונה של מעבד CPU בשוק כרגע?

אני יודע:

טרום פנטיום 4 cpus
פנטיום 4
DUAL CORE
הליבה Duo
Core 2 Duo
Quad Core
Core 2 Quad
& אז יש i7 בו אני חושב שזה פשוט היה לשחרר לאחרונה לא מזמן.

זה הכל? אז איפה כולם מתאימים מבחינת סדר ההופעה השוק & איך הם טובים?
Old 27 אפריל 2009, 12:20
קבוצת תורמים

Carbons אתה גבר זה יהיה, אבל אני רק אומר:

העדכני ביותר הוא i7, וגם "הכי טוב" - היא משתמשת בסוג חדש של ארובת העין, את LGA1366 imaginitivly בשם ממנה של 1.366 מספרי זיהוי אישיים שמתחברות אל mobo.

חוץ מזה אתה לא ממש יכול להשוות הרבה, כי זה depennds על במהירויות גם ..

דרך מהירה דואו יכול להיות טוב יותר מאשר Quad (בהתאם לשימוש)

Theres גם Xtreme טווח, אשר הוא כמו המשנה בתוך טווח Duo ו מרובע.

וזה גם שווה לזכור כי אתה נמצא ברשימה רק את מעבד של אינטל.

Carbon ומעל ל --
()

המערכת שלי: FordyPC

מעבד (ים):
Quad Q6600 Kentsfield 2.66 @ 3.45GHz
לוח האם:
ASUS P5Q / L רמה מקצועית (אינטל P43, ICH10)
זיכרון RAM:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
כרטיס מסך (S):
PNY nvidia GeForce 9400 GT 512MB
כרטיס קול:
Hard Drive (s):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
כונן אופטי (S):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
ANTEC Sonata III 500W & Earthwatts
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
צג (S):
2 x P193WAd Acer
מערכת הפעלה (S):
XP Pro x86/XP מקצועית x64/Win7 RC1 x64
Old 27 אפריל 2009, 14:09
קבוצת תורמים

אני מתכוון לקפוץ לכאן מדי, כפי שאני רואה מסביב קצת שוב

כמו אולי אמר את זה רק רשימה המורכבת של מעבד של אינטל, אבל נציין את אלה על מנת החדש (אבל לא זכור החדש automaticly לעשות זאת טוב יותר על מה אתה רוצה)
  • Core i7 - החדישה ביותר של אינטל, ו ככל הנראה את המהירות CPU בחוץ, אבל הם עלות הרבה, וכן דורשים motherboards ספציפיים, וכן דורשים DDR3 של זיכרון RAM שהוא יקר, עם ביצועים מעט רווח. לאור כל זאת, אלה לא מומלץ, אלא אם כן יש לך הרבה כסף לשרוף, ואין שום דבר אחר שתרצה להוציא כסף בעתיד.
  • Core 2 Quad - הם שוב, לא מומלץ עבור רוב האנשים, אולם עבור סיבות שונות, כגון גבוה clocked DUAL CORE CPU יהיה נמוך יותר לבצע את clocked מרובע, בשל הרוב של תוכניות להיות מסוגלים להשתמש בכל ליבות בצורה יעילה.
  • Core 2 Duo - מומלץ ביותר נרחב CPU, הסביר את הסיבות של מרובע.
  • פנטיום DUAL CORE - לא מומלץ, אלא אם אתה ממש לחוץ על התקציב, ואף לאחר מכן, הכי טוב לחכות קצת תוך ו לקנות Core 2 Duo, כיוון שהם הרבה יותר טוב.
  • Celeron, פנטיום D, פנטיום 4, פנטיום 3 ולפני - לא הולך להם ליד עם מוט להתפרץ, הם לא שווה את זה יותר, כך כל כך הרבה, לא למכור אותם קמעונאים רבים יותר, ואלו שכן יהיה רק מנסה להיות המשמרת הישנה המניה.

אלה CPU של שולחן העבודה, אך יש מחשב נייד ספציפי של מעבד, כי הם לא הוזכרו שם, כמו האטום, פנטיום וכו 'ז

אם מסתכלים על מנת לבנות מחשב אבל אני מייעץ לך יש להסתכל דרך נושא זה. זה טוב מאוד, אבל כמובן, אל תהסס להודיע לנו אם יש לך שאלות יש לך.

ערוך: אני לא מוסיף שום דבר על מעבד של AMD כמו שאני לא כל כך מכיר אותם, אולם קיים מעבד של AMD המוזכרים את פתיל אני מקושר בשבילך, אבל עד לאחרונה, אינטל היה הרבה יותר טוב מאשר AMD ברירה, אבל עם מעבד של AMD latests, סגר את הפער יש הרבה בחלק רווחים.

@ אולי: הזכות שלך על מתן שמות של שקע LGA 1366 מאחר 1366 מספרי זיהוי אישיים, אבל זה גם כיצד LGA755 יש לי את זה שם

המערכת שלי: OC ראשון

מעבד (ים):
אינטל E2180@2.85
לוח האם:
Gigabyte GA-P35-DS3L
זיכרון RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 קוצר CL5
כרטיס מסך (S):
Gainward ATI 3850
כרטיס קול:
על הסיפון
Hard Drive (s):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
כונן אופטי (S):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Cooling:
א.כ. freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
רשת / אינטרנט:
על הסיפון / כבלים supposedly 10Meg בתולה
צג (S):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
מערכת הפעלה (S):
XP Home
Old 27 אפריל 2009, 14:44
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי thingie2 View Post
@ אולי: הזכות שלך על מתן שמות של שקע LGA 1366 מאחר 1366 מספרי זיהוי אישיים, אבל זה גם כיצד LGA755 יש לי את זה שם
כן, הן על מאוד imaginitave שיום בולמוס אני חייב להגיד ..

זה ענק למרות לקפוץ אתה לא חושב? כמעט להכפיל את החיבורים.

אבל הוא הסביר בקלות (אם יש לך את הזמן והאנרגיה) כמו ארכיטקטורה שונה לגמרי, הם אפילו כבר עשית מהמקום עם FSB, מחליפים את זה עם הרבה יותר מהר חלופה - את אינטל QuickPath חיבור. בנוסף, בוא לא נשכח גם את המבוא של מחדש מדי תברוג, עד שם רק כמה תכונות.

(אני חייב להודות שאני מאוד tempted, למרות שאני ממש לא צריך זה .. כשלעצמו ..)
Old 27 אפריל 2009, 14:59
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי 4d (Fordy (פורד) אולי View Post
(אני חייב להודות שאני מאוד tempted, למרות שאני ממש לא צריך זה .. כשלעצמו ..)
זהו אותו איתי, אני כבר למעלה speced של הליבה i7 עם 2 SSD, 12GB של זיכרון RAM, GTX285 וכו ', אבל מדובר בערך £ 1300, ואני צריך לפקח גדול מדי, אולי אם אני חוסך כל םינמוזמה עודף מ מענקים וכו 'מ חד בשנה הבאה, אני עלול לטפל בעצמי כדי לבנות דומה (אך עם כל מה חדש בזמן) למרות שזה מאוד אידיוטי כמו שזה לא יהיה טוב כמו פעמיים Core 2 של המערכת ב £ 600, אבל אני אני מוזר כזה.

כמו כן, יש אמור לי חור חדש יוצא של i5 של אני חושב, לא יכול לזכור מה הוא מחוץ העליון של הראש שלי, אבל שוב שמו את המספר של מספרי זיהוי אישיים
Old 27 אפריל 2009, 15:31
קבוצת תורמים

i5 היא .. אני אפילו לא יכול לזכור. הבה Socket סתם קוראים לזה "קרוב לוודאי עסקה טובה".

מקורה של כולם אינטל כל מיני דברים, אז בשבילי רק להתערב בנושא AMD: מעבדי AMD הם עכשיו הרבה יותר טוב ככל מחיר / ביצועים הולך. ה E8400 הוא כמו GTX 275 ל 4890 של AMD: זה דומה ל 720 ו X3 יכה אותו כמה דברים, אבל בדרך כלל היא אינה ו 720 זה המון זול יותר.

לקבלת תקציב, 7750 +. לקבלת midrange, X3 720. לקבלת מרובע הדברים, את Phenom IIS בדרך כלל להכות את C2Qs. AMD היא הזוכה כעת ב מחיר / ביצועים, אולי לא כל כך בשוק בעיקר בגלל השוק כבר עם אינטל עבור כל כך הרבה זמן ואנשים מסרבים לעבור מעל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Old 28 אפריל 2009, 08:37
קבוצת תורמים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי פחמן View Post
AMD היא הזוכה כעת ב מחיר / ביצועים, אולי לא כל כך בשוק בעיקר בגלל השוק כבר עם אינטל עבור כל כך הרבה זמן ואנשים מסרבים לעבור מעל.

צרות עם זה כי אם אתה עובר על פני, אתה עובר mobos גם כן .. וזה יכול בתורו מתכוון לשנות רם וגרפיקה גם אם ישנה את המערכת. אז את לא פלא שאנשים אינם טורחים להחליף בלי סיבה טובה - היא לא תהיה בסופו של דבר אכן חוסכת לך את כל הכסף.

נ.ב.
אני googled את i5 של שקע: LGA1155, 1156 ו 1157

לא מבין למה יש שלושה, אבל הוא מניח שזה משהו לעשות עם תכונות utilising מיותרים?

או אולי זה פשוט נכון unconfirmed עדיין.

ערוך * אני כבר נמצא גם תוצאה עכשיו LGA1160 אומר .. אני לא יודע מה קורה ..
ציטוט:

אינטל היא צפויה להשיק חדש המבוסס על מעבדי Nehalem מאוחר יותר השנה, אשר ישמש גם לציון פתיחה של חדש LGA Sockets. הצ 'יפ המוביל בעולם Maker צפוי להודיע על הגעתו של החדש LGA 1155, 1156 ו 1567, וכן על הערה, כמה תמונות leaked עשו את דרכם באינטרנט, מציג את המאפיינים של עיצוב האמור להיות של אינטל הדור הבא של Sockets Upcoming Core Xeon ו i5 מעבדים.

זה חבל שהם לא יהיו כולל QPI או את מחצית i5, הייתי בהחלט הולך על זה אז .. אבל כמו שזה בשבילי רק לשמור ומחכה i7 לרדת בעוד כמה שנים .. או פשוט לראות כיצד הקרקע נמצאת אז.
Old 28 אפריל 2009, 12:16
קבוצת תורמים

ובכן LGA1160 defiantly טבעות של הפעמון, אך יכול להיות טוב יותר מאשר חור אחד, אם הם מתכוונים לעשות שרת גירסאות של i5s או i7s הם היו שונים Sockets (כמו LGA775 המרכזית היא, ואת זה שרתי LGA771)
Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.