![]() |
|
|
|||
|
|||
|
אז מה היא האחרונה של מעבד CPU בשוק כרגע?
אני יודע: טרום פנטיום 4 cpus פנטיום 4 DUAL CORE הליבה Duo Core 2 Duo Quad Core Core 2 Quad & אז יש i7 בו אני חושב שזה פשוט היה לשחרר לאחרונה לא מזמן. זה הכל? אז איפה כולם מתאימים מבחינת סדר ההופעה השוק & איך הם טובים? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Carbons אתה גבר זה יהיה, אבל אני רק אומר:
העדכני ביותר הוא i7, וגם "הכי טוב" - היא משתמשת בסוג חדש של ארובת העין, את LGA1366 imaginitivly בשם ממנה של 1.366 מספרי זיהוי אישיים שמתחברות אל mobo. חוץ מזה אתה לא ממש יכול להשוות הרבה, כי זה depennds על במהירויות גם .. דרך מהירה דואו יכול להיות טוב יותר מאשר Quad (בהתאם לשימוש) Theres גם Xtreme טווח, אשר הוא כמו המשנה בתוך טווח Duo ו מרובע. וזה גם שווה לזכור כי אתה נמצא ברשימה רק את מעבד של אינטל. Carbon ומעל ל -- ( )
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
אני מתכוון לקפוץ לכאן מדי, כפי שאני רואה מסביב קצת שוב
אלה CPU של שולחן העבודה, אך יש מחשב נייד ספציפי של מעבד, כי הם לא הוזכרו שם, כמו האטום, פנטיום וכו 'ז אם מסתכלים על מנת לבנות מחשב אבל אני מייעץ לך יש להסתכל דרך נושא זה. זה טוב מאוד, אבל כמובן, אל תהסס להודיע לנו אם יש לך שאלות יש לך. ערוך: אני לא מוסיף שום דבר על מעבד של AMD כמו שאני לא כל כך מכיר אותם, אולם קיים מעבד של AMD המוזכרים את פתיל אני מקושר בשבילך, אבל עד לאחרונה, אינטל היה הרבה יותר טוב מאשר AMD ברירה, אבל עם מעבד של AMD latests, סגר את הפער יש הרבה בחלק רווחים. @ אולי: הזכות שלך על מתן שמות של שקע LGA 1366 מאחר 1366 מספרי זיהוי אישיים, אבל זה גם כיצד LGA755 יש לי את זה שם
המערכת שלי: OC ראשון
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
זה ענק למרות לקפוץ אתה לא חושב? כמעט להכפיל את החיבורים. אבל הוא הסביר בקלות (אם יש לך את הזמן והאנרגיה) כמו ארכיטקטורה שונה לגמרי, הם אפילו כבר עשית מהמקום עם FSB, מחליפים את זה עם הרבה יותר מהר חלופה - את אינטל QuickPath חיבור. בנוסף, בוא לא נשכח גם את המבוא של מחדש מדי תברוג, עד שם רק כמה תכונות. (אני חייב להודות שאני מאוד tempted, למרות שאני ממש לא צריך זה .. כשלעצמו ..)
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
כמו כן, יש אמור לי חור חדש יוצא של i5 של אני חושב, לא יכול לזכור מה הוא מחוץ העליון של הראש שלי, אבל שוב שמו את המספר של מספרי זיהוי אישיים
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
i5 היא .. אני אפילו לא יכול לזכור. הבה Socket סתם קוראים לזה "קרוב לוודאי עסקה טובה".
מקורה של כולם אינטל כל מיני דברים, אז בשבילי רק להתערב בנושא AMD: מעבדי AMD הם עכשיו הרבה יותר טוב ככל מחיר / ביצועים הולך. ה E8400 הוא כמו GTX 275 ל 4890 של AMD: זה דומה ל 720 ו X3 יכה אותו כמה דברים, אבל בדרך כלל היא אינה ו 720 זה המון זול יותר. לקבלת תקציב, 7750 +. לקבלת midrange, X3 720. לקבלת מרובע הדברים, את Phenom IIS בדרך כלל להכות את C2Qs. AMD היא הזוכה כעת ב מחיר / ביצועים, אולי לא כל כך בשוק בעיקר בגלל השוק כבר עם אינטל עבור כל כך הרבה זמן ואנשים מסרבים לעבור מעל.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "
המערכת שלי: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ציטוט:
צרות עם זה כי אם אתה עובר על פני, אתה עובר mobos גם כן .. וזה יכול בתורו מתכוון לשנות רם וגרפיקה גם אם ישנה את המערכת. אז את לא פלא שאנשים אינם טורחים להחליף בלי סיבה טובה - היא לא תהיה בסופו של דבר אכן חוסכת לך את כל הכסף. נ.ב. אני googled את i5 של שקע: LGA1155, 1156 ו 1157 לא מבין למה יש שלושה, אבל הוא מניח שזה משהו לעשות עם תכונות utilising מיותרים? או אולי זה פשוט נכון unconfirmed עדיין. ערוך * אני כבר נמצא גם תוצאה עכשיו LGA1160 אומר .. אני לא יודע מה קורה .. ציטוט:
זה חבל שהם לא יהיו כולל QPI או את מחצית i5, הייתי בהחלט הולך על זה אז .. אבל כמו שזה בשבילי רק לשמור ומחכה i7 לרדת בעוד כמה שנים .. או פשוט לראות כיצד הקרקע נמצאת אז.
|
|||
|
|||
|
ובכן LGA1160 defiantly טבעות של הפעמון, אך יכול להיות טוב יותר מאשר חור אחד, אם הם מתכוונים לעשות שרת גירסאות של i5s או i7s הם היו שונים Sockets (כמו LGA775 המרכזית היא, ואת זה שרתי LGA771)
|