mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterinė įranga > CPU, Pagrindinės plokštės & RAM

Register

Tai man atrodo, kad Im neaišku procesorių rinkoje?

Reply

Temos įrankiai
Old Balandis 27, 2009, 12:12
Narys

Default Tai man atrodo, kad Im neaišku procesorių rinkoje?

Taigi, kas yra naujausia CPU procesorių rinkoje šiuo metu?

Žinau:

iki Pentium 4 "procesorius
Pentium 4
Dual Core
Core Duo
Core 2 Duo
Core
2 Quad Core
& Then There's i7 kuri manau yra tik neseniai buvo išleisti ne taip seniai.

Kad visi? Taigi, kur jie visi tinkami požiūriu, kad rinkos atsiradimas ir kokie geri jie?
Old Balandis 27, 2009, 12:20
Donorų grupės

Angliukai esate žmogus, bet aš tai tiesiog pasakyti:

paskutinės iš jų yra i7, o taip pat "geriausias" - ji naudoja naujo tipo lizdas, LGA1366 imaginitivly jiems iš to nic nie 1.366 kaiščiai, kad prijungti jį prie MOBO.

Išskyrus, kad negalima lyginti tikrai daug, nes depennds dėl greičiu, taip pat ..

Greitai Duo gali būti geriau nei quad (priklausomai nuo naudojimo)

Theres pat Xtreme diapazonas, kuris yra tarsi spektrą per duetas ir quad.

Ir tai taip pat verta prisiminti, kad jūs sąrašas yra tik "Intel" procesoriais.

Ir daugiau anglies dioksido --
()

Mano sistema: FordyPC

Procesorius (-iai):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q / L PRO (Intel P43, ICH10)
RAM atmintis:
PNY XLR8 4GB @ 1066MHz
Graphics Card (-ai):
PNY nVidia GeForce 9.400 GT 512MB
Garso plokštė:
Kietasis diskas (-ai):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250GB
Optical Drive (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III ir Earthwatts 500W
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitorius (-ai):
2 x Acer P193WAd
Operacinė sistema (-os):
XP PRO x86/XP PRO x64/Win7 RC1 x64
Old Balandis 27, 2009, 14:09
Donorų grupės

I'll Peršokti į čia, matydami, kaip aš maždaug už tiek dar

Kaip Ollie sakė savo sąrašą, kurį sudaro tik "Intel" procesoriais, tačiau aš sąraše tų, kad dėl naujausių (bet atminkite, naujausias nėra automaticly kad ji geriau už tai, ką norite)
  • Core i7 - naujausi "Intel", ir tikriausiai greičiausias procesorius ten, bet jie kainuoja daug, ir reikalauja specialių plokščių, o taip pat reikalauti DDR3 atminties, kuri yra brangi, mažai veiklos pelnas. Atsižvelgiant į visa tai, tai yra nerekomenduojama, nebent turite daug pinigų, kad dega, ir nėra nieko verta išleisti pinigus į ateitį.
  • Core 2 Quad - jie vėl nėra rekomenduojama daugumai žmonių, tačiau dėl įvairių priežasčių, pavyzdžiui, aukštojo clocked dual core procesorius bus atlikti atlikti mažesnės clocked Quad, nes programų, negalės naudotis visomis gurgučių veiksmingai dauguma.
  • Intel Core 2 Duo - labiausiai rekomenduojamas procesoriaus, dėl priežasčių, už quad.
  • Pentium Dual Core - nerekomenduojama, nebent esate tikras mažas biudžetas, ir net tada, geriau palaukti truputį, o ir pirkti Core 2 Duo, kaip jie yra daug geriau.
  • Celeron, Pentium D, Pentium 4, Pentium 3, prieš - Don't Go šalia jų su barža polius, jie nėra vertas daugiau, tiek daug, ne daugelis mažmenininkų, juos parduoti daugiau, o ir tie patys bus tiesiog bando perkelti senus sandėlyje.

Tai yra darbastalio procesoriaus, tačiau yra nešiojamas konkrečių CPU's, kurie nepaminėti ten, pavyzdžiui, "Atom", Pentium M ir tt

Jei jūsų nori statyti kompiuterio nors aš jums patarti, kad peržiūrėti temą. Tai labai gerai, bet žinoma, nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra kokių nors kitų klausimų turite.

EDIT: Nesu nieko apie AMD procesoriaus, kaip aš nesu susipažinęs su jais, tačiau yra AMD procesoriaus paminėta temoje aš susijęs su jūsų, bet dar visai neseniai, "Intel" buvo kur kas geresnis pasirinkimas nei AMD, bet su latests AMD procesoriaus, šis atotrūkis buvo uždaryta daug kai kuriose erdvėse.

@ Ollie: Jūsų teisė apie Socket LGA 1.366 pavadinimų, nes ji turi 1.366 kaiščiai, bet tai taip pat, kaip LGA755 got it's name

Mano sistema: Pirma OC

Procesorius (-iai):
Intel E2180@2.85
Pagrindinė plokštė:
GIGABYTE GA-P35-DS3L
RAM atmintis:
2x1GB OCZ PC2-9200 reaper CL5
Graphics Card (-ai):
Gainward ATI 3.850
Garso plokštė:
laive
Kietasis diskas (-ai):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optical Drive (s):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Corsair VX450
Aušinimas:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Tinklas / Internetas:
laive / tariamai 10Meg Virgin kabelis
Monitorius (-ai):
ViewSonic Vx922; Viewsonic VE702m
Operacinė sistema (-os):
XP Home
Old Balandis 27, 2009, 14:44
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by thingie2 View Post
@ Ollie: Jūsų teisė apie Socket LGA 1.366 pavadinimų, nes ji turi 1.366 kaiščiai, bet tai taip pat, kaip LGA755 got it's name
Taip, jie dėl labai imaginitave pavadinimų Spree turiu pasakyti ..

Tai didžiulis šuolis nors don't you think?! Beveik dvigubai jungtys.

Bet tai galima lengvai paaiškinti (jei turite laiko ir energijos), su architektūra yra visiškai skirtingos, ir jie jau net padaryti toli su FSB, pakeičiant ją daug greičiau alternatyva - Intel QuickPath interconnect. Ir tegul ne taip pat pamiršti iš naujo įdiegti "Hyper-threading, tai tik keletas bruožų.

(Turiu prisipažinti, aš labai pagunda, nors aš tikrai ne reikėti ji .. savaime ..)
Old Balandis 27, 2009, 14:59
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
(Turiu prisipažinti, aš labai pagunda, nors aš tikrai ne reikėti ji .. savaime ..)
Jis su manimi tas pats, aš speced iki core i7, 2 SSD, 12GB RAM, GTX285 ir tt, bet jis yra maždaug 1.300 £ ir man reikia daugiau stebėti, taip pat gal jei galiu įrašyti jokių pinigų, likusių iš dotacijų Uni tt nuo kitų metų, galiu laikyti save panašių statyti (bet kokios yra naujų tuo metu) Net labai kvailas, nes tai ne dvigubai kaip gera, kaip Core 2 sistema £ 600, bet aš "m keista, kad pvz.

Be to, yra skirta man naujų Socket išeina už I5's, manau, negali prisiminti, kas ji yra ne mano galva į viršų, tačiau tai dar kartą pavadintas kaiščių numeris
Old Balandis 27, 2009, 15:31
Donorų grupės

I5 yra .. net negaliu prisiminti. Let's just call it Socket "Turbūt geras sandėris".

Everyone's apėmė visas Intel stuff, todėl aš tiesiog įsikišti apie AMD: AMD procesoriai yra dabar daug geriau, kiek kaina / atl eina. E8400 yra kaip GTX 275 iki 4.890 AMD: Tai panašu į X3 720 ir pranoksta jį kai kurių dalykų, tačiau paprastai jis neturi ir 720 yra daug pigesnis.

Biudžeto, 7750 +. Dėl midrange, X3 720. Dėl Quad stuff, Phenom IIs paprastai beat C2Qs. AMD laimėjo dabar kainos / perf, gal ne tiek daug rinkoje daugiausia dėl to, rinka buvo su Intel taip ilgai ir žmonės nenori perjungti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "

Mano sistema: 日夏子

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Pagrindinė plokštė:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM atmintis:
2GB Patriot Extreme Performance
Graphics Card (-ai):
PNY 8800GTS 320MB
Garso plokštė:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Kietasis diskas (-ai):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Aušinimas:
4x yate-120mm Loon + 200mm viršų
Tinklas / Internetas:
Qwest
Monitorius (-ai):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operacinė sistema (-os):
Windows XP + 7
Old Balandis 28, 2009, 08:37
Donorų grupės

Citata:
Originally Posted by Carbon View Post
AMD laimėjo dabar kainos / perf, gal ne tiek daug rinkoje daugiausia dėl to, rinka buvo su Intel taip ilgai ir žmonės nenori perjungti.

Problema su tai, kad jei jūs perjungti, įjungiate mobos taip pat .. kas gali savo ruožtu reiškia keisti RAM ir grafika per jeigu jo senosios sistemos. Tad nenuostabu, savo tautos nereikia nerimauti, kad perjungti be rimtos priežasties - jis nėra iš tikrųjų galiausiai sutaupyti Jūsų pinigus.

PS
Aš googled I5's lizdas: LGA1155, 1.156 ir 1.157

Don't get kodėl ten trys, bet mano spėjimas tai kažkas, ką daryti su panaudoti papildomas funkcijas?

Or maybe it's just nepatvirtintų iki šiol.

EDIT * Aš taip pat nustatė, todėl dabar sako LGA1160 .. I don't know what's going on ..
Citata:

Intel Tikimasi pradėti naują Nehalem pagrįsta perdirbėjams vėliau šiais metais, kuris taip pat bus ženklas naujų LGA lizdai debiutas. Pasaulyje pirmaujanti lustų gamintojas turėtų pranešti apie naują LGA 1.155, 1.156 ir 1.567 atvykimo, ir šio rašto, dėl nutekėjo Nuotraukos pora padarė savo kelią internete Parodyta projektines charakteristikas, kas sako, kad "Intel" kartos lizdai I5 Core Būsimi ir Xeon procesoriais.

Gaila, jie nebus įskaitant QPI ar HT į I5, aš tikrai daugiau už jį ten .. bet tai aš tik taupyti ir laukti i7 nusileisti ir po poros metų .. arba tiesiog pamatyti, kaip žemė yra ten.
Old Balandis 28, 2009, 12:16
Donorų grupės

gerai LGA1160 iššaukiančiai skamba varpas, tačiau galėtų būti daugiau nei vienas lizdas, jeigu jie ketina daryti serverio versijos i5s arba i7s jie turi skirtingus lizdus (pvz. LGA775 yra įtraukti, ir tai LGA771 serverių)
Reply

Register
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.