![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
Taigi, kas yra naujausia CPU procesorių rinkoje šiuo metu?
Žinau: iki Pentium 4 "procesorius Pentium 4 Dual Core Core Duo Core 2 Duo Core 2 Quad Core & Then There's i7 kuri manau yra tik neseniai buvo išleisti ne taip seniai. Kad visi? Taigi, kur jie visi tinkami požiūriu, kad rinkos atsiradimas ir kokie geri jie? |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Angliukai esate žmogus, bet aš tai tiesiog pasakyti:
paskutinės iš jų yra i7, o taip pat "geriausias" - ji naudoja naujo tipo lizdas, LGA1366 imaginitivly jiems iš to nic nie 1.366 kaiščiai, kad prijungti jį prie MOBO. Išskyrus, kad negalima lyginti tikrai daug, nes depennds dėl greičiu, taip pat .. Greitai Duo gali būti geriau nei quad (priklausomai nuo naudojimo) Theres pat Xtreme diapazonas, kuris yra tarsi spektrą per duetas ir quad. Ir tai taip pat verta prisiminti, kad jūs sąrašas yra tik "Intel" procesoriais. Ir daugiau anglies dioksido -- ( )
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I'll Peršokti į čia, matydami, kaip aš maždaug už tiek dar
Tai yra darbastalio procesoriaus, tačiau yra nešiojamas konkrečių CPU's, kurie nepaminėti ten, pavyzdžiui, "Atom", Pentium M ir tt Jei jūsų nori statyti kompiuterio nors aš jums patarti, kad peržiūrėti temą. Tai labai gerai, bet žinoma, nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra kokių nors kitų klausimų turite. EDIT: Nesu nieko apie AMD procesoriaus, kaip aš nesu susipažinęs su jais, tačiau yra AMD procesoriaus paminėta temoje aš susijęs su jūsų, bet dar visai neseniai, "Intel" buvo kur kas geresnis pasirinkimas nei AMD, bet su latests AMD procesoriaus, šis atotrūkis buvo uždaryta daug kai kuriose erdvėse. @ Ollie: Jūsų teisė apie Socket LGA 1.366 pavadinimų, nes ji turi 1.366 kaiščiai, bet tai taip pat, kaip LGA755 got it's name
Mano sistema: Pirma OC
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Tai didžiulis šuolis nors don't you think?! Beveik dvigubai jungtys. Bet tai galima lengvai paaiškinti (jei turite laiko ir energijos), su architektūra yra visiškai skirtingos, ir jie jau net padaryti toli su FSB, pakeičiant ją daug greičiau alternatyva - Intel QuickPath interconnect. Ir tegul ne taip pat pamiršti iš naujo įdiegti "Hyper-threading, tai tik keletas bruožų. (Turiu prisipažinti, aš labai pagunda, nors aš tikrai ne reikėti ji .. savaime ..)
|
|||
|
|||
|
Citata:
Be to, yra skirta man naujų Socket išeina už I5's, manau, negali prisiminti, kas ji yra ne mano galva į viršų, tačiau tai dar kartą pavadintas kaiščių numeris
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
I5 yra .. net negaliu prisiminti. Let's just call it Socket "Turbūt geras sandėris".
Everyone's apėmė visas Intel stuff, todėl aš tiesiog įsikišti apie AMD: AMD procesoriai yra dabar daug geriau, kiek kaina / atl eina. E8400 yra kaip GTX 275 iki 4.890 AMD: Tai panašu į X3 720 ir pranoksta jį kai kurių dalykų, tačiau paprastai jis neturi ir 720 yra daug pigesnis. Biudžeto, 7750 +. Dėl midrange, X3 720. Dėl Quad stuff, Phenom IIs paprastai beat C2Qs. AMD laimėjo dabar kainos / perf, gal ne tiek daug rinkoje daugiausia dėl to, rinka buvo su Intel taip ilgai ir žmonės nenori perjungti.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Citata:
Problema su tai, kad jei jūs perjungti, įjungiate mobos taip pat .. kas gali savo ruožtu reiškia keisti RAM ir grafika per jeigu jo senosios sistemos. Tad nenuostabu, savo tautos nereikia nerimauti, kad perjungti be rimtos priežasties - jis nėra iš tikrųjų galiausiai sutaupyti Jūsų pinigus. PS Aš googled I5's lizdas: LGA1155, 1.156 ir 1.157 Don't get kodėl ten trys, bet mano spėjimas tai kažkas, ką daryti su panaudoti papildomas funkcijas? Or maybe it's just nepatvirtintų iki šiol. EDIT * Aš taip pat nustatė, todėl dabar sako LGA1160 .. I don't know what's going on .. Citata:
Gaila, jie nebus įskaitant QPI ar HT į I5, aš tikrai daugiau už jį ten .. bet tai aš tik taupyti ir laukti i7 nusileisti ir po poros metų .. arba tiesiog pamatyti, kaip žemė yra ten.
|
|||
|
|||
|
gerai LGA1160 iššaukiančiai skamba varpas, tačiau galėtų būti daugiau nei vienas lizdas, jeigu jie ketina daryti serverio versijos i5s arba i7s jie turi skirtingus lizdus (pvz. LGA775 yra įtraukti, ir tai LGA771 serverių)
|