![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tātad, kādi ir jaunākajiem CPU procesors tirgū pašlaik? Es zinu: pre Pentium 4 CPU Pentium 4 Dual Core Core Duo Core 2 Duo Quad Core 2 Quad Core Un tad tur ir i7 kas, manuprāt, ir tikko presei nesen nav sen. Is visi? Tā, kur viņi visi fit ziņā secībā tirgus izskats un cik labi viņi ir? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ogli jūs man par šo, bet es tikai saku: Jaunākā ir i7, kā arī "labākais" - tas izmanto jauna tipa rozeti, LGA1366 imaginitivly nosaukts no tā 1.366 tapas, kas savieno to MOBO. Izņemot, ka jūs nevar īsti salīdzināt daudz, jo tā depennds uz ātrumu, kā arī .. Ātri Duo var būt labāks par Quad (atkarībā no lietošanas) Theres arī Xtreme diapazonā, kas ir kā sub diapazonu Duo un Quad. Un tas ir arī vērts atcerēties, ka jūs esat saraksts ir tikai Intel CPU's. Un vecāki, lai Carbon -- ( )
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es ielēkt šeit, redzot, kā es esmu tuvumā, lai mazliet atkal
Tie ir desktop CPU's, tomēr ir klēpjdators īpašās CPU's, ka nav minēts, piemēram, Atom, Pentium M uc Ja jūsu vēlas būvēt PC, lai gan, es ieteiktu jums ir izskatīt šo tēmu. Tas ir ļoti labs, bet, protams, lūdzu, dariet mums zināmu, ja ir kādi citi jautājumi esat. EDIT: Es neesmu pievienot neko AMD CPU's jo es neesmu tik pazīstams ar to, tomēr ir AMD CPU ir minēts pavediena es saistīti jums, bet vēl nesen, Intel ir daudz labāka izvēle, nekā AMD, bet ar latests AMD CPU's, atšķirība ir slēgts daudz dažas telpas. @ Ollie: Jūsu tiesības par vārda piešķiršanu socket LGA 1.366, jo tas ir 1.366 pins, bet tas ir arī, kā LGA755 dabūja to nosaukumu Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Tas ir milzīgs lēkt ja tu domā?! Gandrīz divreiz savienojumiem. Bet to ir viegli izskaidrot (ja jums ir laiks un enerģija), kā arhitektūra ir pilnīgi atšķirīga, un tie esam pat izdarīt prom ar FSB, aizstājot to ar daudz ātrāku alternatīvu - Intel QuickPath Interconnect. Un ļaut nav arī aizmirst atkārtota ieviešana Hyper-Threading, lai minam tikai dažas iezīmes. (I jāatzīst, es esmu ļoti labprāt, bet man tiešām nav vajadzība tas .. per se ..)
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
Tāpat nav domāts man jaunu ligzdu kas iziet uz i5's Es domāju, nevar atcerēties, kas tas ir pie augšas manas galvas, bet tas atkal nosaukta skaits tapas |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i5 ir .. pat es nevaru atcerēties. Let's just to sauc Socket "Droši Good Deal". Ikvienam ir uz visiem Intel stuff, tāpēc es ņemšu tikai butt aptuveni AMD AMD procesori ir tiesības tagad ir daudz labākas, cik price / perf iet. E8400 ir kā 275 GTX AMD's 4.890: tā ir līdzīga X3 720 un sitieniem to dažas lietas, bet parasti tas nav, un 720 ir daudz lētāks. Budžeta, 7.750 +. Par midrange, X3 720. For Quad stuff, Phenom IIs parasti beat C2Qs. AMD ir uzvarēt tieši tagad ir price / perf, varbūt ne tik daudz tirgu galvenokārt tāpēc, ka tirgū ir ar Intel tik ilgi un cilvēki nelabprāt pārslēgšanai.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Problēmas ar to, ka, ja jūs pārslēgšanai, pārslēdzoties mobos arī .. kas savukārt var nozīmēt mainīt RAM un grafikas, arī tad, ja tās vecās sistēmas. Tāpēc tās nav brīnums cilvēki nespēj apnikt slēdzis bez attaisnojoša iemesla dēļ - tas nav reāli beigās ietaupot jebkuru naudu. PS Es googled i5's socket: LGA1155, 1.156 un 1.157 Don't get kāpēc tur ir trīs, bet mans minējums ir, tas ir kaut ko darīt ar, izmantojot papildu funkcijas? Vai varbūt tā ir tikai neapstiprināta kā vēl. EDIT * Es esmu arī konstatēts, rezultātā tagad saka LGA1160 .. Es nezinu, kas notiek .. Quote:
Tas ir kauns viņiem nebūs arī QPI vai i5 HT, es noteikti iet par to tad .. bet, tā kā es ņemšu tikai saglabāt un jāgaida i7 nākt noteikti pāris gadu laikā .. vai vienkārši redzēt, kā zeme ir tad.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| labi LGA1160 izaicinoši zvana zvana, bet tikpat labi varētu būt vairāk par vienu rozeti, ja viņi vēlas darīt servera versijas i5s vai i7s tie ir atšķirīgi uzmavas (piemēram, LGA775 ir vispārējās un LGA771 ir serveriem) |