mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Se pare să-mi Im Neclar Despre Prelucrătorii în piaţă?

Reply

Thread Tools
Old 27 aprilie 2009, 12:12
Grupul de stat

Default Se pare să-mi Im Neclar Despre Prelucrătorii în piaţă?

Deci, ce este cel mai recent procesor procesor de pe piaţă în prezent?

Ştiu:

pre procesoare Pentium 4
Pentium 4
dual core
Core Duo
Core 2 Duo
Quad Core
2 Quad Core
Si apoi nu e I7 care cred că este doar eliberare fost recent nu cu mult timp în urmă.

Asta-i tot? Deci, în cazul în care nu se potrivesc toate acestea, în ceea ce priveşte ordinea de apariţia pe piaţă şi de cât de bune sunt?
Old 27 aprilie 2009, 12:20
Grupul de donator

Hidrcarburi esti om pentru asta, dar voi spune doar:

Ultimele este I7, şi, de asemenea, "cel mai bun" - foloseste un nou tip de soclu, în LGA1366 imaginitivly numit este de la 1366 încoace şi încolo, care se conectează la mobo.

Altul decât cel în care nu se poate compara foarte mult, pentru că depennds la viteze de asemenea ..

Un rapid Duo poate fi mai bun decât un Quad (în funcţie de utilizare)

Theres Xtreme, de asemenea, intervalul, care este ca o sub limitele Duo şi Quad.

Şi este, de asemenea, în valoare de amintind că sunteţi lista este doar de procesoare Intel.

Şi peste de carbon --
()
Old 27 aprilie 2009, 14:09
Grupul de donator

Voi sari în prea aici, aşa cum am văzut în jurul pentru un pic din nou

Ca Ollie spus, lista dvs. este alcătuit din numai procesoare Intel, dar voi lista, pentru cele cu privire la cele mai noi (dar nu amintesc de cele mai noi automat al face mai bun pentru ce vrei tu)
  • Core I7 - cea mai noua Intel, şi, probabil, cel mai rapid procesor, acolo, dar acestea costa foarte mult, şi necesită Placi de baza specifice şi, de asemenea, nevoie de DDR3 RAM, care este scump, cu puţin obţine performanţă. Din cauza asta, acestea nu sunt recomandate, cu excepţia cazului în care aveţi o grămadă de bani pentru a arde, şi nu este nimic altceva s-ar putea să doriţi să cheltuiţi bani pe in viitor.
  • Core 2 Quad - sunt, din nou, nu sunt recomandate pentru majoritatea oamenilor, toate acestea pentru diferite motive, cum ar fi o mai mare clocked dual core CPU afară va efectua o mai mică clocked quad, ca urmare a majoritate a programelor de a fi în imposibilitatea de a utiliza toate miezuri eficient.
  • Core 2 Duo - cele mai recomandate CPU, din motivele explicate de quad.
  • Pentium dual core - Nu se recomandă, decât dacă se află pe un adevărat strâmt buget, şi chiar şi atunci, cel mai bine stai un pic cam în acelaşi timp, şi cumpăr un Core 2 Duo, deoarece acestea sunt mult mai bine.
  • Celeron, Pentium D, Pentium 4, Pentium 3 şi înainte - nu se apropia de ei cu o barjă pol, acestea nu sunt merită nici mai mult, atât de mult acest lucru, nu mulţi comercianţi cu amănuntul vinde mai mult, şi cei care nu vor încercarea de a fi doar trecerea vechi stoc.

Acestea sunt procesoare desktop, cu toate acestea, există anumite laptop procesoare care nu sunt menţionate acolo, cum ar fi Atom, Pentium M, etc

Dacă vă căutaţi pentru a construi un PC totusi, te sfătuiesc să aruncaţi o privire prin intermediul acest subiect. Este foarte bun, dar, desigur, nu ezitaţi să ne spuneţi dacă există orice alte întrebări pe care îl ai.

EDIT: Nu am adăuga nimic despre procesoare AMD ca nu sunt atât de obişnuiţi cu ele, cu toate acestea există procesoare AMD menţionate în şirul am legat de tine, dar până de curând, Intel a fost o alegere mult mai bună decât AMD, dar latests cu procesoare AMD, decalajul a închis de mult, în unele spatii.

@ Ollie: dvs. cu privire la dreptul de denumire a socket LGA 1366, pentru că le-a 1366-pin, dar care, de asemenea, cum LGA755-am prins numele

Sistemul meu: În primul rând OC

Procesor (e):
Intel E2180@2.85
Plăci de bază:
Gigabyte GA-P35-DS3L
Memorie RAM:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Placă grafică (e):
Gainward ATI 3850
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Optical Drive (e):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Cauza / PSU:
Pirat VX450
Răcire:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Network / Internet:
la bord / presupune 10Meg virgin cablu
Monitor (e):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Sistem de operare (e):
XP Home
Old 27 aprilie 2009, 14:44
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de thingie2 View Post
@ Ollie: dvs. cu privire la dreptul de denumire a socket LGA 1366, pentru că le-a 1366-pin, dar care, de asemenea, cum LGA755-am prins numele
Da, sunt pe o foarte imaginitave denumire sindrofie trebuie să vă spun ..

Este un mare salt deşi nu crezi?! Aproape dublu faţă de conexiuni.

Dar este uşor de explicat (dacă aveţi timp şi energie), ca arhitectura este complet diferite, şi le-am făcut chiar departe cu FSB, înlocuind-o cu o alternativa mult mai rapid - Intel QuickPath interconectare. Şi să nu uităm de asemenea de re-introducerea Hyper-Threading, pentru a numi doar cateva caracteristici.

(Trebuie să recunosc Sunt foarte ispitit, cu toate că eu chiar nu avea nevoie ea .. per se ..)
Old 27 aprilie 2009, 14:59
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
(Trebuie să recunosc Sunt foarte ispitit, cu toate că eu chiar nu avea nevoie ea .. per se ..)
Este la fel cu mine, am speced o I7 core cu 2 SSD, 12GB RAM, GTX285, etc, dar este vorba despre £ 1300, şi am nevoie de un monitor mai mare de asemenea, poate, dacă am economisi bani pe stânga de la subvenţii etc de la Uni, anul viitor, s-ar putea trata pe mine pentru a construi un similar (dar cu ce este nou la ora) Chiar daca este extrem de idiot ca acesta nu va fi de două ori la fel de bun ca un Core 2 sistem de la £ 600, dar am Sunt ciudat de genul asta.

De asemenea, este menit să-mi un nou socket care ies pentru a I5 cred, nu pot aminti ceea ce este pe partea de sus a capul meu, dar este, din nou, numit după numărul de pin
Old 27 aprilie 2009, 15:31
Grupul de donator

I5 este .. chiar nu pot să-mi amintesc. Să spunem doar Socket "Probabil că o afacere bună".

Toată lumea a acoperit toate Intel lucrurile, aşa că vom interveni doar despre AMD: AMD procesoare sunt acum mult mai bine în ceea ce priveşte preţul / perf merge. În E8400 este la fel ca GTX 275 de la AMD 4890: este similar cu cel de X3 720 şi bate în unele lucruri, dar de obicei, nu şi de 720 este mult mai ieftin.

Pentru buget, 7750 +. Pentru gama medie, X3 720. Pentru quad lucruri, de obicei, Phenom IIS bate C2Qs. AMD este câştigătoare, chiar acum în preţ / perf, poate nu atât de mult pe piaţă, deoarece cea mai mare parte a pieţei a fost cu Intel pentru atât de mult şi oamenii sunt reticente în a trece peste.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 28 aprilie 2009, 08:37
Grupul de donator

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
AMD este câştigătoare, chiar acum în preţ / perf, poate nu atât de mult pe piaţă, deoarece cea mai mare parte a pieţei a fost cu Intel pentru atât de mult şi oamenii sunt reticente în a trece peste.

Probleme cu el este că, dacă ai trece peste, va trece mobos cât de bine .. care pot, la rândul său, înseamnă a schimba RAM si grafica prea în cazul în care un vechi sistem. Deci, ei nu e de mirare de oameni pentru a nu deranja comuta fără motiv bun - de fapt, el nu va termina de economisire ai nici un ban.

PS
I googled a I5 lui socket: LGA1155, 1156 şi 1157

Nu lua de ce există trei, dar cred că este ceva de-a face cu utilizând celelalte funcţii?

Sau poate e doar ca a neconfirmate încă.

EDIT * Am găsit de asemenea un rezultat acum spune LGA1160 .. Nu stiu ce se intampla ..
Citat:

Intel este de aşteptat pentru a lansa noi bazate pe procesoare Nehalem mai târziu în acest an, care, de asemenea, marca de debut din nou LGA prize. Lider la nivel mondial chip de decizie este de aşteptat să anunţa sosirea noului LGA 1155, 1156 şi 1567, şi cu privire la acest act, o pereche de scurgeri de fotografii s-au făcut drumul pe Internet, afişarea de caracteristici de concepţie a spus ceea ce este de a fi al Intel viitoare generaţie prize pentru apropiatele Core I5 şi procesoare Xeon.

E o ruşine că nu va fi inclusiv QPI sau HT în I5, aş merge cu siguranţă pentru el atunci .. , ci ca este doar voi salva şi aşteptaţi pentru I7 să vină într-un cuplu de ani .. sau doar a se vedea modul în care terenul se afla atunci.
Old 28 aprilie 2009, 12:16
Grupul de donator

bine LGA1160 defiantly sună un clopot, dar ar putea foarte bine să fie mai mult de un soclu, în cazul în care intenţionează să le facă server versiuni ale i5s sau i7s acestea ar fi diferite prize (la fel ca şi LGA775 este mainstream, şi LGA771 este servere)
Reply

Register

Marcaje