![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Deci, ce este cel mai recent procesor procesor de pe piaţă în prezent? Ştiu: pre procesoare Pentium 4 Pentium 4 dual core Core Duo Core 2 Duo Quad Core 2 Quad Core Si apoi nu e I7 care cred că este doar eliberare fost recent nu cu mult timp în urmă. Asta-i tot? Deci, în cazul în care nu se potrivesc toate acestea, în ceea ce priveşte ordinea de apariţia pe piaţă şi de cât de bune sunt? |
|
| |||
| |||
| Hidrcarburi esti om pentru asta, dar voi spune doar: Ultimele este I7, şi, de asemenea, "cel mai bun" - foloseste un nou tip de soclu, în LGA1366 imaginitivly numit este de la 1366 încoace şi încolo, care se conectează la mobo. Altul decât cel în care nu se poate compara foarte mult, pentru că depennds la viteze de asemenea .. Un rapid Duo poate fi mai bun decât un Quad (în funcţie de utilizare) Theres Xtreme, de asemenea, intervalul, care este ca o sub limitele Duo şi Quad. Şi este, de asemenea, în valoare de amintind că sunteţi lista este doar de procesoare Intel. Şi peste de carbon -- ( )
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Voi sari în prea aici, aşa cum am văzut în jurul pentru un pic din nou
![]() Ca Ollie spus, lista dvs. este alcătuit din numai procesoare Intel, dar voi lista, pentru cele cu privire la cele mai noi (dar nu amintesc de cele mai noi automat al face mai bun pentru ce vrei tu)
Acestea sunt procesoare desktop, cu toate acestea, există anumite laptop procesoare care nu sunt menţionate acolo, cum ar fi Atom, Pentium M, etc Dacă vă căutaţi pentru a construi un PC totusi, te sfătuiesc să aruncaţi o privire prin intermediul acest subiect. Este foarte bun, dar, desigur, nu ezitaţi să ne spuneţi dacă există orice alte întrebări pe care îl ai. EDIT: Nu am adăuga nimic despre procesoare AMD ca nu sunt atât de obişnuiţi cu ele, cu toate acestea există procesoare AMD menţionate în şirul am legat de tine, dar până de curând, Intel a fost o alegere mult mai bună decât AMD, dar latests cu procesoare AMD, decalajul a închis de mult, în unele spatii. @ Ollie: dvs. cu privire la dreptul de denumire a socket LGA 1366, pentru că le-a 1366-pin, dar care, de asemenea, cum LGA755-am prins numele Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Este un mare salt deşi nu crezi?! Aproape dublu faţă de conexiuni. Dar este uşor de explicat (dacă aveţi timp şi energie), ca arhitectura este complet diferite, şi le-am făcut chiar departe cu FSB, înlocuind-o cu o alternativa mult mai rapid - Intel QuickPath interconectare. Şi să nu uităm de asemenea de re-introducerea Hyper-Threading, pentru a numi doar cateva caracteristici. (Trebuie să recunosc Sunt foarte ispitit, cu toate că eu chiar nu avea nevoie ea .. per se ..)
__________________ "De ce au [PS3 subţire] stick cu aterizare OZN pe o privire dreptunghi" --- Nilay Patel; Engadget Ep.. 160 |
|
| |||
| |||
| Citat:
De asemenea, este menit să-mi un nou socket care ies pentru a I5 cred, nu pot aminti ceea ce este pe partea de sus a capul meu, dar este, din nou, numit după numărul de pin |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I5 este .. chiar nu pot să-mi amintesc. Să spunem doar Socket "Probabil că o afacere bună". Toată lumea a acoperit toate Intel lucrurile, aşa că vom interveni doar despre AMD: AMD procesoare sunt acum mult mai bine în ceea ce priveşte preţul / perf merge. În E8400 este la fel ca GTX 275 de la AMD 4890: este similar cu cel de X3 720 şi bate în unele lucruri, dar de obicei, nu şi de 720 este mult mai ieftin. Pentru buget, 7750 +. Pentru gama medie, X3 720. Pentru quad lucruri, de obicei, Phenom IIS bate C2Qs. AMD este câştigătoare, chiar acum în preţ / perf, poate nu atât de mult pe piaţă, deoarece cea mai mare parte a pieţei a fost cu Intel pentru atât de mult şi oamenii sunt reticente în a trece peste.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citat:
Probleme cu el este că, dacă ai trece peste, va trece mobos cât de bine .. care pot, la rândul său, înseamnă a schimba RAM si grafica prea în cazul în care un vechi sistem. Deci, ei nu e de mirare de oameni pentru a nu deranja comuta fără motiv bun - de fapt, el nu va termina de economisire ai nici un ban. PS I googled a I5 lui socket: LGA1155, 1156 şi 1157 Nu lua de ce există trei, dar cred că este ceva de-a face cu utilizând celelalte funcţii? Sau poate e doar ca a neconfirmate încă. EDIT * Am găsit de asemenea un rezultat acum spune LGA1160 .. Nu stiu ce se intampla .. Citat:
E o ruşine că nu va fi inclusiv QPI sau HT în I5, aş merge cu siguranţă pentru el atunci .. , ci ca este doar voi salva şi aşteptaţi pentru I7 să vină într-un cuplu de ani .. sau doar a se vedea modul în care terenul se afla atunci.
|
| |||
| |||
| bine LGA1160 defiantly sună un clopot, dar ar putea foarte bine să fie mai mult de un soclu, în cazul în care intenţionează să le facă server versiuni ale i5s sau i7s acestea ar fi diferite prize (la fel ca şi LGA775 este mainstream, şi LGA771 este servere) |
![]() |
|
| Marcaje |