![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Takže to, čo je najnovšia CPU procesor na trhu v súčasnosti? Viem, že: pre Pentium 4 procesory Pentium 4 Dve jadrá Core Duo Core 2 Duo Quad Core Core 2 Quad & Potom je tu I7 čo si myslím je práve nedávno správa nie je dávno. Je to všetko? Takže tam, kde sa všetci vejít, pokiaľ ide o poradie na trhu vzhľad & ako dobré sú? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uhľovodíkov ste za človeka, ale já si jednoducho povedať: najnovšie je I7, a aj "najlepšie" - sa používa nový typ pätice sa LGA1366 imaginitivly názvom je to od 1366 čapmi, ktoré sa pripájajú na Mobo. Iné než že nemôžete porovnávať naozaj veľa, pretože depennds na rýchlosti rovnako .. A rýchlo Duo môže byť lepší ako Quad (v závislosti na používaní) Theres tiež Xtreme spektrum, ktoré je ako sub rozsah Duo a Quad. A je to tiež stojí za pripomenutie, že máte zoznam je iba na CPU Intel. A nad to Carbon -- ( )
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'll skok tady taky, videl som, ako asi za trochu znova
Tí sú na ploche procesora je však existujú špecifické CPU notebooku to, že tu nie sú uvedené, ako je Atom, Pentium M atď Ak je vaša hľadáte postaviť PC i keď som poradiť, aby ste si prostredníctvom túto tému. Je to veľmi dobré, ale samozrejme, neváhajte a dajte nám vedieť, či existujú nejaké ďalšie otázky ste. EDIT: I didn't pridať niečo o CPU AMD to ako nejsem tak zoznámia sa s nimi, ale je to AMD CPU uvedených vo vlákně jsem spojené pre Vás, ale až donedávna, Intel bola oveľa lepšia voľba ako AMD, ale s latests AMD CPU to, rozdiel bol uzavretý hodně v niektorých priestorov. @ Ollie: Vaša právo o pomenovanie pre socket LGA 1366, pretože má 1366 pinov, ale to je aj to, ako je to LGA755 dostal meno Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Je to obrovský skok keď Nemyslíte? Takmer dvojnásobok pripojenie. Je ale ľahko vysvetliť (ak budete mať čas a energiu), ako architektúra je úplne odlišná, a oni si ešte urobiť ďaleko s FSB, nahrádzajú sa omnoho rýchlejšiu alternatívu - Intel QuickPath Interconnect. A nech to nie je tiež zabudnúť na re-zavedenie Hyper-Threading, aby sme vymenovali len niekoľko prvkov. (Musím sa priznať, som veľmi lákal, aj keď som naozaj nie je potreba to .. sama o sebe ..)
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Tiež je pre mňa znamenal nový socket, ktoré vyplynuli pre I5 to myslím nemôže spomenúť, čo to je z hornej časti mojej hlavy, ale je to opäť pomenovaná po počet pinů |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I5 je .. ešte nemůžu vzpomenout. Pozrime sa len hovorí Socket "Asi moc práce". Každý, kto sa pokryli všetky Intel tak, takže uvidíme len zadok asi AMD: AMD procesory sú teraz oveľa lepšie, pokiaľ ide o ceny a výkonu je. Na E8400 sú ako GTX 275 na AMD to 4890: je to podobné ako pri X3 720 a preferuje ju v niektorých vecí, ale obyčajne to nie je a 720 je oveľa lacnejšie. Pre rozpočet, 7750 +. Pre středotónové, X3 720. U čtyřjádrových veci, na Phenom IIs spravidla porazila C2Qs. AMD víťazí hneď v cene / výkon, možno ani nie tak na trhu najmä preto, že trh bol Intel tak dlho a ľudia sa zdráhajú prepnutie.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Problémy s ním je, že ak si prepnite si prepnúť mobos rovnako .. , Ktoré môžu naopak znamenať zmenu ram a grafika taky, ak sa jej starý systém. Takže nie je divu, jej ľudia nebudú obťažovať, aby prepínač bez riadneho dôvodu - nebude skutočne skončiť úspory vám nejaké peniaze. PS I googled sa I5 to socket: LGA1155, 1156 a 1157 Nechápejte prečo tam tri, ale já si myslím, že to niečo do činenia s použitím extra funkcie? Alebo možno je to práve konfirmácie ako doteraz. EDIT * som našiel tiež výsledok teraz hovorí LGA1160 .. Neviem, čo sa deje .. Citácia:
Je to škoda, nebudú vrátane QPI alebo HT v I5 bych určite pôjde to potom .. ale ako je uvidíme len uložiť a počkať na I7 prísť za pár rokov .. alebo len oťukat si potom.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| i LGA1160 vyzývavé krúžky na zvonček, ale mohla by byť dlhší ako jeden socket, ak majú v úmysle urobiť server verzia z i5s alebo i7s by mať rôzne zásuvky (LGA775, ako je hlavný prúd, a je LGA771 servery) |