мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Хардуаре > ЦПУ, Матичне плоче и РАМ

Register

Чини ми се да Им Нејасан О процесори на тржишту?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 27 тра 2009, 12:12
Мембер Гроуп

Па, што је најновији ЦПУ процесора тренутно на тржишту?

Знам:

унапред Пентиум 4 ЦПУ
Пентиум 4
дуал цоре
цоре дуо
цоре 2 дуо
Куад Цоре
Цоре 2 Куад
И онда ту је и7 које мислим да је управо недавно пуштање не давно.

Да ли је то све? Па где се све стане у смислу редоследа наступ на тржишту и колико су они добри?
Old 27 тра 2009, 12:20
Донаторска Група

Царбонс си човек за то, али ја ћу само рећи:

најновији је и7, и "најбољи" - она користи нову врсту соцкет, за ЛГА1366 имагинитивлы именован је од 1366 Кочић да спојите га на мобо.

Друго него да се не може упоредити стварно пуно, јер депенндс на брзинама те ..

Брза Дуо може бити боље него Куад (зависно о коришћењу)

Тхереса такође Кстреме опсега, који је као суб распон унутар дуо и Куад.

А то је исто тако вриједно памћења коју је само списак Интел ЦПУ-а.

А на то Царбон --
()
Old 27 тра 2009, 14:09
Донаторска Група

Ја ћу скакати овде превише, јер као што сам около за мало опет

Као што је рекао Оллие, ваш списак се састоји од само Интел ЦПУ-а, али ћу оне листе, како би на најновију (али запамтите најновију не аутоматски чине га бољим за оно што желите)
  • Цоре и7 - најновији Интел, а вероватно најбржи микропроцесор вани, али су цене пуно, и захтевају специфичне матичним плочама, а такође и да захтијева ДДР3 РАМ-а, који је скуп, са малим добитак перформанси. Због свега тога, те се не препоручује, осим ако имате пуно новаца да пале, и нема ништа друго можда желите да потрошите новац у будућности.
  • Цоре 2 Куад - они су опет, не препоручује за већину људи, но за различите разлоге, као што је већи цлоцкед дуал цоре процесора ће се обављати ниже цлоцкед Куад, будући да се већина програма се не могу користити све језгра ефикасно.
  • Цоре 2 Дуо - најчешће препоручује ЦПУ, за објаснио разлоге за Куад.
  • Пентиум Дуал Цоре - не препоручује, осим ако сте на прави непропустљив буџет, па чак и онда, најбоље мало сачекати док се купити и цоре 2 дуо, јер они су далеко бољи.
  • Целерон, Пентиум Д, Пентиум 4, Пентиум 3 и пре - Не иди код њих са дереглија полни, они се не исплати више, толико је тако, нема много трговаца продавати их никада више и оних који ће само се покушавате смјени старе залихе.

То су десктоп ЦПУ-а, али постоје специфичне лаптоп ЦПУ-а који се не помиње се, као што је Атом, Пентиум М итд

Ако се ваш потрази за градњу ПЦ ипак, ја вам за имати погледати кроз ову тему. То је врло добро, али наравно, слободно јавите нам ако има било каквих других питања имате.

Едит: Нисам ништа о додај АМД ЦПУ'с као нисам толико упознат са њима, но ту је АМД ЦПУ'с помиње у нит сам везан за тебе, али све до недавно, Интел је много бољи избор од АМД, али с латестс АМД ЦПУ'с, јаз је завршила пуно у неким просторима.

@ Оллие: Ваша десно око именовања за соцкет ЛГА 1366 јер има 1366 игле, али то је такође како ЛГА755 добио је име

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 27 тра 2009, 14:44
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
@ Оллие: Ваша десно око именовања за соцкет ЛГА 1366 јер има 1366 игле, али то је такође како ЛГА755 добио је име
Да, они су се на врло имагинитаве именовауа пијанке Морам рећи ..

То је огроман скок али зар не?! Готово двоструко везе.

Али лако је објаснио (ако имате времена и енергије), као архитектура је потпуно различита, чак и они 'испуњавања удаљен са ФСБ, замијенивши га са много бржа алтернатива - Интел КуицкПатх карика. И нек 'не и заборавити поново увођење Хыпер-Тхреадинг, да споменем само неколико функција.

(Морам признати да сам јако искусан, иако заиста не требати Интернет .. пер се ..)
Old 27 тра 2009, 14:59
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы 4Д (Форды (Форд) Оллие View Post
(Морам признати да сам јако искусан, иако заиста не требати Интернет .. пер се ..)
То је исто код мене, Иве 'спецед горе цоре и7 са 2 ССД, 12ГБ РАМ-а, ГТКС285, итд, али се ради о £ 1300, а ми треба већи монитор превише, можда, ако сте било који новчани преостао из донација етц Уни од идуће године, ја могу лечити себе на изградњи сличних (али са што је ново у то време) Иако је то врло глуп, јер неће бити двапут онолико добар као Цоре 2 систем ат £ 600, али сам 'м чудно такав.

Такође, ту је да ми нову утичницу излазили за и5'с Мислим, не могу сетити шта је то офф врху моје главе, али је још једном названа по броју игле
Old 27 тра 2009, 15:31
Донаторска Група

и5 је .. ја се не могу сетити. Нека је само назвати соцкет "вероватно Гоод Деал".

Сви покривени сви Интел ствари, па ћу само умијешати се о АМД: АМД процесори су сада много боље што се тиче цена / перф иде. Тхе Е8400 је као ГТКС 275 за АМД-а 4890: то је слично као и Кс3 и 720 откуцаја у неке ствари, али обично се то не деси, а 720 је доста јефтинији.

За буџет, 7750 +. За средњетонца, Кс3 720. За Куад ствари, за Пхеном ИИС обицно тукли Ц2Кс. АМД је љубазан одмах у цену / перф, можда не толико због тржишту углавном тржиште је са Интел за тако дуго и људи нерадо заменити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. "

Мы Сыстем: 日夏子

Процесор (и):
Цоре 2 Дуо Е6400 2,13 -> 3.01гхз
Матичне плоче:
МСИ П6Н сли Платинум ЛГА 775
РАМ меморија:
2ГБ Патриот Екстреме Перформанце
Графичка картица (е):
ПНЫ 8800ГТС 320МБ
Соунд Цард:
Соунд Бластер Кстремегамер 7,1
Тврди диск (и):
80ГБ + 500ГБ
Оптички погон (е):
2кс САТА
Цасе / псу:
Антец 900 + 620У Аероцоол зероДБА
Хлађење:
4кс-120мм Ыате шуњало + 200мм топ
Нетуорк / Интернет:
Куест
Монитор (е):
Делл 22 "С2209У (1920кс1080)
Оперативни систем (е):
Уиндоус КСП + 7
Old 28 тра 2009, 08:37
Донаторска Група

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Царбон View Post
АМД је љубазан одмах у цену / перф, можда не толико због тржишту углавном тржиште је са Интел за тако дуго и људи нерадо заменити.

Проблема са тиме да, ако је прекидач изнад, ви пребаците мобос као .. што мај заузврат значи мијењање рам и графика превише ако је његов стари систем. Тако његов народ није ни чудо да се не замарам скретница без доброг разлога - неће заправо заврссити штеди вам било какве новце.

ПС
Ја гооглед је и5'с соцкет: ЛГА1155, 1156 и 1157

Не постоји разлог зашто се три, али мој гуесс је да је нешто радити с користећи додатни функцијама?

Или можда га је само непотврђене као од још.

Едит * сам такође пронашао резултат сада рекавши ЛГА1160 .. Не знам шта се дешава ..
Куоте:

Интел Очекује се да ће лансирање нових Нехалем процесора заснива касније ове године, што ће такође означити деби нове ЛГА утичнице. Глобална водећих цхип макер Очекује се да ће најавити долазак новог ЛГА 1155, 1156 и 1567, и на тај нота, пар леакед фотографије су направиле свој пут на Интернету, приказујући дизајн опције онога што је рекао да се Интел'с следеће генерације утичнице за надолазеће Цоре и5 и Ксеон процесора.

Ит'с а срам их неће бити, укључујући КПИ или ХТ-у и5, ја би дефинитивно ићи јер онда .. али као што је Ја ћу само сте и7 и сачекајте да сиђе у пар година .. или само да видим како лежи на земљи онда.
Old 28 тра 2009, 12:16
Донаторска Група

добро ЛГА1160 дефинитивно зазвони звоно, али би могло бити више од једног утичница, ако их намјеравамо учинити сервер верзија је и5с или и7с би имали различите утичнице (попут ЛГА775 је маинстреам, и ЛГА771 је сервери)
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц