az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Donanımı > CPU'lar Anakartlar & RAM

Register

It to Me Im Anlaşılmaz İşlemciler Pazar Hakkında beliren?

Reply

Konu Araçları
Old 27 Nisan 2009, 12:12
Üye Grubu

Default It to Me Im Anlaşılmaz İşlemciler Pazar Hakkında beliren?

Peki piyasadaki en yeni işlemci işlemci şu anda?

Biliyorum:

Önceden Pentium 4 CPU'lar
Pentium 4
çift çekirdekli
Core Duo
Core 2 Duo
Dört Çekirdekli
2 Dört Çekirdekli
Ve daha sonra burada i7 which I uzun zaman önce sadece edilmiş sürümü olduğunu yakın değil düşünüyorum.

Hepsi bu mu? Yani burada tüm pazar görünme sırasının açısından ve nasıl bunlar uygun mu?
Old 27 Nisan 2009, 12:20
Bağış Grubu

Bir adam bu ama söyleyeceğim tek şey olacak için ettiğiniz karbonlar:

son bir i7, ayrıca "en iyi" - bu soket yeni bir tipi, LGA1366 imaginitivly bu mobo bağlayın 1366 pinler's adlandırılan kullanır.

Diğer çünkü hızı üzerinde de .. depennds daha gerçekten çok, karşılaştırın değil

Bir hızlı Duo Dört bir daha (kullanımına bağlı olarak) daha iyi olabilir

Olan ikili ve dörtlü bir alt aralığı gibi Theres de Xtreme range.

Ve bu da hatırlamak size liste ettiğiniz değer sadece Intel CPU'nuzun.

Ve Karbon üzerine --
()
Old 27 Nisan 2009, 14:09
Bağış Grubu

Burada çok gibi Ben etrafında biraz daha görmek için atlamak edeceğiz

Ollie gibi listenizde sadece Intel işlemci, ama bu yeni üzerinde sırayla liste göreceksiniz (ama yeni hatırlıyorum automaticly sadece ne isterseniz onu daha iyi yapmaz oluşan olduğunu) söyledi
  • Core i7 - en yeni Intel, ve muhtemelen en hızlı işlemci var, ama çok maliyetli, ve, ve özel anakartlar gerektirir da, küçük performans kazancı ile pahalı DDR3 RAM gerektirir. Eğer para yakmak çok şey var tüm bunlar nedeniyle, bu, ve tavsiye edilmez bir şey size gelecekte para harcamak istiyorsanız might.
  • Core 2 Quad - bunlar tekrar, birçok insan için önerilmez, ancak çeşitli nedenlerden ötürü, CPU çıkışı yapılacaktır yüksek bir clocked çift çekirdekli gibi düşük bir dörtlü, programlar etkin bir şekilde tüm çekirdek kullanmak mümkün olmakla çoğunluğu nedeniyle clocked.
  • Core 2 Duo - en yaygın nedenleri CPU tavsiye edilen Dörtlü için açıkladı.
  • Pentium çift çekirdekli - eğer gerçek bir sıkı bütçe olarak değil tavsiye ve hatta daha sonra, en küçük bir zaman bekleyin ve bir Core 2 Duo almak, gibi çok iyidir.
  • Onları yakın bir mavna sırığı gelmeyeceğim Celeron, Pentium D, Pentium 4, Pentium 3 önce - musunuz onu bir daha, bu kadar çok değil, çok perakendecilerin kendilerine daha fazla satış, önemli değildir ve de yapacak sadece eski hisse senedi vardiya çalışıyor olabilir.

Bu masaüstü CPU'nuzun Ancak var dizüstü özel CPU'nuzun bu sözü değil bunlar, the Atom, Pentium M gibi

Eğer ancak bir PC oluşturmak için arıyorum, sana bir göz aracılığıyla var tavsiye Bu konu. Eğer tüm diğer sorular olduğunu çok, ama iyi tabii ki, bize bildirmekten çekinmeyin.

EDIT: Ben, ancak AMD CPU'nuzun Çok onları aşina değilim olarak Ancak orada AMD işlemci sana bağlı ipliği belirtilen's hakkında bir şey eklemek didn't yakın zamanlara değin, Intel, AMD çok daha iyi bir seçim, ama edilmiştir ile latests AMD CPU's, boşluğu bazı boşluklar çok kapattı.

@ Ollie: socket LGA 1366 ve adlandırma hakkında Sağ çünkü 1366 iğne var, ama o da ne LGA755 ismini's's got

Benim Sistemi: İlk OC

İşlemci (ler):
Intel E2180@2.85
Anakart:
Gigabyte GA-P35-DS3L
RAM hafıza:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Grafik Kartı (ler):
Gainward ATI 3850
Ses Kartı:
panosunda
Sabit Disk (ler):
Seagate Barracuda 7200,7 120GB
Optik Sürücü (ler):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Case / PSU:
Korsan VX450
Soğutma:
AC freezer7 Pro 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Uçakta / sözde 10Meg bakir kablo
Monitör (ler):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
İşletim Sistemi (ler):
XP Home
Old 27 Nisan 2009, 14:44
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by thingie2 View Post
@ Ollie: socket LGA 1366 ve adlandırma hakkında Sağ çünkü 1366 iğne var, ama o da ne LGA755 ismini's's got
Evet, onlar üzerinde ediyoruz çok Ben imaginitave adlandırma çılgınlığı söyleyebilirim ..

Bu ancak sanmıyorum büyük bir sıçrama nedir?! Neredeyse bağlantıları çift.

Olarak mimarisi tamamen farklıdır Ama kolayca açıklanmıştır (varsa) saat ve enerji var, ve hatta away from the FSB ile, çok daha hızlı bir alternatif ile değiştirilmesi yaptık - Intel QuickPath Interconnect. Ve de tekrar Hyper-Threading tanıtımı, sadece birkaç özellik adının unutmayalım sağlar.

Ancak gerçekten yok (Ben çok ayartmıştı yaşıyorum, itiraf etmeliyim ihtiyaç duymak bu .. tek başına ..)
Old 27 Nisan 2009, 14:59
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by 4D (Fordy (Ford) Ollie View Post
Ancak gerçekten yok (Ben çok ayartmıştı yaşıyorum, itiraf etmeliyim ihtiyaç duymak bu .. tek başına ..)
Bu benimle aynı, ben 2 SSD, 12GB RAM, GTX285 vs, ama bu konuda £ 1300 geldiğinde, bir çekirdek i7 kadar speced ettik ve ben de, belki ben hibe den fazla sol herhangi bir nakit kaydetmek daha büyük izlemek gerek vs Üniversite önümüzdeki yıl, bir inşa benzer ne zaman) olsa da, son derece aptalca yeni (ancak iki katı £ 600 bir Core 2 sistemi olarak, hem de güzel gibi olmayacak kendimi tedavi olabilir ben 'm gibi garip.

Ayrıca, bu benim için yeni bir yuva için iğne sayısı i5 Ben hatırlamıyorum ne benim başının kapalı olduğunu düşünüyorum, ama bir kez daha adını's sonra gelen ifade
Old 27 Nisan 2009, 15:31
Bağış Grubu

i5 bile hatırlıyorum değil .. olduğunu. Hadi sadece arama bunu Soket "Muhtemelen bir İyi Fırsat".

Herkes, bu yüzden sadece AMD ilgili fıçı olacak: AMD işlemcileri şimdi kadar fiyat kadarıyla iyi / Performans giden tüm Intel şeyler kapsamına's. Bu E8400 ve GTX 275 gibi AMD's 4890 için: bu X3 720 benzer ve bazı şeyler onu yendi, ancak genellikle bu olmuyorsa ve 720 çok daha ucuz.

Bütçesi için, 7750 +. Orta kademe için, X3 720. Dört şey için, Phenom IIS genellikle C2Qs yendi. AMD şu anda fiyat olarak kazanan bir / Performans, belki değil çok büyük pazar çünkü pazar Intel sürece ve insanlar üzerinde geçiş konusunda isteksiz olduğu için olmuştur.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. "

Benim Sistemi: 日夏子

İşlemci (ler):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Anakart:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM hafıza:
2GB Patriot Extreme Performansı
Grafik Kartı (ler):
PNY 8800GTS 320MB
Ses Kartı:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Sabit Disk (ler):
80GB + 500GB
Optik Sürücü (ler):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Soğutma:
4x 120mm Yate-Loon + 200mm üst
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Qwest
Monitör (ler):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
İşletim Sistemi (ler):
Windows XP + 7
Old 28 Nisan 2009, 08:37
Bağış Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Karbon View Post
AMD şu anda fiyat olarak kazanan bir / Performans, belki değil çok büyük pazar çünkü pazar Intel sürece ve insanlar üzerinde geçiş konusunda isteksiz olduğu için olmuştur.

Bu sorun eğer üzerinden geçmek, onu da .. mobos geçiş olduğunu hangi anlama çevirmek Mayıs değişen RAM ve grafik de eğer onun eski bir sistem. Onun hiç merak insanlara don't bother düğme iyi bir neden olmadan - gerçekte herhangi bir para tasarrufu kadar sona ermeyecek.

PS
Ben i5's soket: LGA1155, 1156 ve 1157 googled

Neden üç, ama gelmesin benim tahminim bu ekstra özellikleri kullanarak ilgili bir's nedir?

Veya belki de henüz olarak doğrulanmamış's.

EDIT * Ayrıca bir sonucu artık .. LGA1160 söyleyerek bulduk Ne .. oluyor bilmiyorum
Alıntı:

Intel yeni Nehalem işlemci tabanlı bu yıl da yeni LGA soketlerini bir ilk olacak başlatma bekleniyor. Küresel lider çip yapımcısı yeni LGA 1155, 1156 ve 1567 ve varış açıklaması ve beklenen bu notu, sızdırılmış fotoğrafları birkaç üzerine on the Internet ve tasarım özellikleri gösteren ne olduğu söyleniyor kendi yollarını yaptık Intel'in yaklaşmakta olan Core i5 ve Xeon işlemciler için yeni nesil soketleri.

Böyle olmaz QPI veya HT olan i5 dahil bir utanç's, Ben kesinlikle bunun için daha sonra gider .. ancak bu sadece tasarruf edersiniz ve i7 için birkaç yıl içinde .. aşağı gelmesini bekleyin olduğunu veya ne kadar kara sonra yalan bakın.
Old 28 Nisan 2009, 12:16
Bağış Grubu

iyi LGA1160 defiantly, ancak çan çalar var olabilir de eğer i5s sunucu sürümleri veya farklı soketlerini LGA775 (gibi yapacağı i7s yapmak istiyorsanız, birden fazla soket, genel olarak, ve LGA771 sunucuları ise)
Reply

Register

Bookmarks