![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Peki piyasadaki en yeni işlemci işlemci şu anda? Biliyorum: Önceden Pentium 4 CPU'lar Pentium 4 çift çekirdekli Core Duo Core 2 Duo Dört Çekirdekli 2 Dört Çekirdekli Ve daha sonra burada i7 which I uzun zaman önce sadece edilmiş sürümü olduğunu yakın değil düşünüyorum. Hepsi bu mu? Yani burada tüm pazar görünme sırasının açısından ve nasıl bunlar uygun mu? |
|
| |||
| |||
| Bir adam bu ama söyleyeceğim tek şey olacak için ettiğiniz karbonlar: son bir i7, ayrıca "en iyi" - bu soket yeni bir tipi, LGA1366 imaginitivly bu mobo bağlayın 1366 pinler's adlandırılan kullanır. Diğer çünkü hızı üzerinde de .. depennds daha gerçekten çok, karşılaştırın değil Bir hızlı Duo Dört bir daha (kullanımına bağlı olarak) daha iyi olabilir Olan ikili ve dörtlü bir alt aralığı gibi Theres de Xtreme range. Ve bu da hatırlamak size liste ettiğiniz değer sadece Intel CPU'nuzun. Ve Karbon üzerine -- ( )
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Burada çok gibi Ben etrafında biraz daha görmek için atlamak edeceğiz
Bu masaüstü CPU'nuzun Ancak var dizüstü özel CPU'nuzun bu sözü değil bunlar, the Atom, Pentium M gibi Eğer ancak bir PC oluşturmak için arıyorum, sana bir göz aracılığıyla var tavsiye Bu konu. Eğer tüm diğer sorular olduğunu çok, ama iyi tabii ki, bize bildirmekten çekinmeyin. EDIT: Ben, ancak AMD CPU'nuzun Çok onları aşina değilim olarak Ancak orada AMD işlemci sana bağlı ipliği belirtilen's hakkında bir şey eklemek didn't yakın zamanlara değin, Intel, AMD çok daha iyi bir seçim, ama edilmiştir ile latests AMD CPU's, boşluğu bazı boşluklar çok kapattı. @ Ollie: socket LGA 1366 ve adlandırma hakkında Sağ çünkü 1366 iğne var, ama o da ne LGA755 ismini's's got Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu ancak sanmıyorum büyük bir sıçrama nedir?! Neredeyse bağlantıları çift. Olarak mimarisi tamamen farklıdır Ama kolayca açıklanmıştır (varsa) saat ve enerji var, ve hatta away from the FSB ile, çok daha hızlı bir alternatif ile değiştirilmesi yaptık - Intel QuickPath Interconnect. Ve de tekrar Hyper-Threading tanıtımı, sadece birkaç özellik adının unutmayalım sağlar. Ancak gerçekten yok (Ben çok ayartmıştı yaşıyorum, itiraf etmeliyim ihtiyaç duymak bu .. tek başına ..)
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ayrıca, bu benim için yeni bir yuva için iğne sayısı i5 Ben hatırlamıyorum ne benim başının kapalı olduğunu düşünüyorum, ama bir kez daha adını's sonra gelen ifade |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| i5 bile hatırlıyorum değil .. olduğunu. Hadi sadece arama bunu Soket "Muhtemelen bir İyi Fırsat". Herkes, bu yüzden sadece AMD ilgili fıçı olacak: AMD işlemcileri şimdi kadar fiyat kadarıyla iyi / Performans giden tüm Intel şeyler kapsamına's. Bu E8400 ve GTX 275 gibi AMD's 4890 için: bu X3 720 benzer ve bazı şeyler onu yendi, ancak genellikle bu olmuyorsa ve 720 çok daha ucuz. Bütçesi için, 7750 +. Orta kademe için, X3 720. Dört şey için, Phenom IIS genellikle C2Qs yendi. AMD şu anda fiyat olarak kazanan bir / Performans, belki değil çok büyük pazar çünkü pazar Intel sürece ve insanlar üzerinde geçiş konusunda isteksiz olduğu için olmuştur.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Bu sorun eğer üzerinden geçmek, onu da .. mobos geçiş olduğunu hangi anlama çevirmek Mayıs değişen RAM ve grafik de eğer onun eski bir sistem. Onun hiç merak insanlara don't bother düğme iyi bir neden olmadan - gerçekte herhangi bir para tasarrufu kadar sona ermeyecek. PS Ben i5's soket: LGA1155, 1156 ve 1157 googled Neden üç, ama gelmesin benim tahminim bu ekstra özellikleri kullanarak ilgili bir's nedir? Veya belki de henüz olarak doğrulanmamış's. EDIT * Ayrıca bir sonucu artık .. LGA1160 söyleyerek bulduk Ne .. oluyor bilmiyorum Alıntı:
Böyle olmaz QPI veya HT olan i5 dahil bir utanç's, Ben kesinlikle bunun için daha sonra gider .. ancak bu sadece tasarruf edersiniz ve i7 için birkaç yıl içinde .. aşağı gelmesini bekleyin olduğunu veya ne kadar kara sonra yalan bakın.
|
| |||
| |||
| iyi LGA1160 defiantly, ancak çan çalar var olabilir de eğer i5s sunucu sürümleri veya farklı soketlerini LGA775 (gibi yapacağı i7s yapmak istiyorsanız, birden fazla soket, genel olarak, ve LGA771 sunucuları ise) |
![]() |
|
| Bookmarks |