![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Так що останній процесор процесор на ринку в цей час? Я знаю: попередньо процесорів Pentium 4 Pentium 4 Dual Core Core Duo Core 2 Duo Quad Core Core 2 Quad & Then There's i7, який я думаю, це тільки що було звільнення останнім часом не дуже давно. І це все? То де ж всі вони підходять з точки зору порядку ринку поява &, наскільки вони гарні? |
|
| |||
| |||
| Вугілля ти людиною для цього, але я просто скажу: остання є i7, а також "кращий" - це використання нового типу сокета, LGA1366 imaginitivly назву від його 1366 шпильки, підключіть його до плат. Інше, що ви не можете реально порівняти багато, тому що вона depennds на швидкостях, а також .. Швидко Duo може бути краще, ніж Quad (в залежності від використання) Theres також Xtreme діапазону, яка, як на південь діапазон, в межах Duo та Quad. І варто також забувати, що ви тільки список процесорів Intel. І над вуглецю -- ( )
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я перейду в тут, бачачи, як я тут трохи на знову
Такі настільних процесорів, проте існує конкретний процесор ноутбука, що тут не згадуються там, такі як атомна, Pentium M т.д. Якщо ваш пошук побудувати ПК, хоча, я раджу вам подивитися через цій темі. Це дуже добре, але, звичайно, не соромтеся, повідомте нам, якщо є інші питання у вас. EDIT: Я не додати що-небудь про процесори AMD, як я не дуже знайомі з ними, однак є процесори AMD, згадані в потоці, я зв'язала для вас, але до недавнього часу Intel була набагато краще, ніж драма, але з latests AMD процесорів, розрив закрив багато що в деяких просторах. @ Оллі: Ваші права про найменування Socket LGA 1366, оскільки вона має 1366 висновків, але це також як LGA755 отримав це ім'я Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Це величезний стрибок, хоча ви не думаєте?! Майже в два рази з'єднань. Але це легко пояснити (якщо у вас є час і енергію), як і архітектура, абсолютно інша, і вони навіть покінчити з ФСБ, замінивши його більш швидкий варіант - Intel QuickPath Interconnect. І давайте не будемо також забувати про повторне введення Hyper-Threading, і це лише декілька функцій. (Я мушу зізнатися, я дуже досвідчений, хоча я не нужда вона .. таких ..)
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Крім того, є для мене означає новий сокет виходили за I5, я думаю, не можу згадати, що це таке з верхньої частини моєї голови, але це ще раз їм кількість контактів |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I5 .. це навіть я не можу пригадати. Давайте називати це Socket "Напевно, багатьом". Everyone's охоплює всі речі Intel, так що я просто прикладом приблизно AMD: AMD процесорів зараз набагато краще, наскільки ціна / вага йде. E8400 схожа на GTX 275 від AMD 4890: він схожий на X3 720 і б'є його в деяких речей, але зазвичай це не 720 і це багато дешевше. По бюджету, 7750 +. Для середнього, X3 720. Для чотирьохядерних речі, Phenom IIs зазвичай побили C2Qs. AMD виграє зараз у ціні / ваги, можливо, не стільки основному ринку, оскільки ринок був з Intel так довго, і люди не хочуть переходити.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Проблема з ним в тому, що якщо переходити, ви можете перемикатися плат, а також .. який в свою чергу може означати зміну ОЗУ і графіки, якщо її занадто старої системи. Таким чином, її не люди задаються питанням, не обтяжують себе вимикач без поважної причини - він не буде насправді в кінцевому підсумку заощаджує гроші. PS Я Googled I5's Socket: LGA1155, 1156 і 1157 Чи не зрозумійте, чому існує три, але я думаю, це щось робити з використовуючи додаткові можливості? Чи, може бути, це всього лише непідтверджені як ще. EDIT * Я також знайдені в результаті тепер кажуть LGA1160 .. Я не знаю, що відбувається .. Цитата:
Це ганьба, їх не буде в тому числі QPI або Вт I5, я б безумовно Перейти на те .. Але так як я тільки зберегти і чекати i7 спуститися на пару років .. або просто побачити, як йдуть справи тоді.
|
| |||
| |||
| а LGA1160 зухвало кільцями дзвони, але не може бути більше ніж один сокет, якщо вони мають намір зробити серверних версій i5s або i7s вони будуть мати різні розетки (наприклад, LGA775 є звичайним явищем, а LGA771 це сервери) |