![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Ar GeForce 8800 GT OC graphics card dirbti su ASRock Conroe Presler fsb1066. Plokštės sako, kad PCI Express, bet nesu tikras turiu x16. Taip pat tai VIA chipsetu ir aš perskaičiau ten gali būti problemų su šia kortele. Mizsua |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Please don't start dubliuoti temas. Ačiū.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar turite nuorodą į pagrindinę plokštę? arba partijos numerį?
| |||
| |||
| hi sorry about DUP temoje, kaip aš maniau aš įdėti ją neteisingai Forumas Nežinau, jei šie duomenys yra kokių nors padėti? Board: 775Dual-VSTA 1,00 Bus Clock: 200 MHz BIOS: American Megatrends Inc 3,20 gigahercų Intel Pentium D 16 kilobaitai pirminės talpyklos 2.048 kilobaitai antrinio atminties talpyklą |
|
| |||
| |||
| Gerai, gerai, pagal ASRock svetainėje, kad valdyba turi tik PCI-E x4 slot, kad ne, bet kortelė, kad reikia PCI-E x16 neveikia. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naują grafikos plokštę - Dabartinė kortelė = NVIDIA GeForce 6150SE nForce 430 | anaconda1991 | Graphics Cards & Monitoriai | 9 | 5 rugpjūtis 2009 08:44 |
| Norite bevielė pelė tinka darbui ir mėgėjų Žaidimai | 4D (Fordy (Ford) Ollie | General Hardware Chat | 17 | Gegužė 12, 2009 12:16 |
| Graphics Card | jimbo84 | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 29 spalis 2008 08:44 |
| Allendale, Wolfdale, Conroe, Kentsfield ... Huh? | tboo | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | Birželis 22, 2008 13:23 |
| PTL video | pete21 | Graphics Cards & Monitoriai | 3 | Lapkritis 11, 2007 16:31 |
| Temos įrankiai | |
| |