![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво Да ли је ГеФорце 8800 ГТ оц графичке картице раде са АСРоцк Цонрое Преслер ФСБ1066. Каже плоча је ПЦИ Експресс, али нисам сигуран да имају кс16. Такође, то је ВИА чипсет и сам прочитао ту може бити проблема са ове картице. Мизсуа |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Молимо вас, немојте почети дупле теме. Хвала.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Имате ли линк на матичној плочи? или део броја?
| |||
| |||
| бок о ДУП нит је жао што сам мислио да су га ставили у погрешан форум Не знам да ли су све ове детаље помоћи? Управни одбор: 775Дуал-ВСТА 1.00 Аутобуски Цлоцк: 200 мегахерца БИОС-а: Амерички мегатрендови Инц 3.20 гигахерца Интел ® Пентиум ® Д 16 килобыте примарна цацхе меморије 2048 килобајта секундарне кеш меморије |
|
| |||
| |||
| Ок, добро по уеб АСРоцк, плоча која има само ПЦИ-Е кс4 Слот, тако да не, било коју картицу која захтева ПЦИ-Експресс кс16 неће радити. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Нови Грапхицс Цард - картица = Тренутни НВИДИА ГеФорце 6150СЕ нФорце 430 | анацонда1991 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 9 | 5 аугуст 2009 08:44 |
| Ззеле Бежични Миш погодно за рад и Аматерски Гаминг | 4Д (Форды (Форд) Оллие | Генерал Хардуаре Цхат | 17 | 12 мај 2009 12:16 |
| Графичка картица | јимбо84 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 29 октобар 2008 08:44 |
| Аллендале, Уолфдале, Цонрое, Кентсфиелд ... ха? | тбоо | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 22. јуна 2008 13:23 |
| РИП графичком картицом | пете21 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 11 новембар 2007 16:31 |
| Тхреад Тоолс | |
| |