![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт Лі GeForce 8800 GT OC відеокарт роботі з Asrock Conroe Presler FSB1066. Материнська плата каже, що PCI Express, але я не впевнений, у мене x16. Крім того, це чіпсет VIA, і я читав там можуть бути проблеми з цією карткою. Mizsua |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь ласка, не починайте дублікат потоками. Спасибо.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У вас є посилання на материнській платі? або частина номера?
| |||
| |||
| Привіт жаль DUP потік, як мені здавалося, що я поклав його в неправильному форум Я не знаю, якщо ці деталі будь-якої допомоги? Порада: 775Dual-VSTA 1.00 Автобуси ядра: 200 МГц BIOS: American Megatrends вкл. 3,20 ГГц Intel Pentium D 16 Кбайт первинної кеш-пам'яті 2048 кілобайт кеш-пам'яті, середнє |
|
| |||
| |||
| Ок, а відповідно до сайту Asrock, що Рада має тільки PCI-E x4 слота, так ні, будь-яка карта, яка вимагає, PCI-E x16 не буде працювати. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нова графічна карта - Поточна карта = NVIDIA GeForce 6150SE NForce 430 | anaconda1991 | Графічні карти & Монітори | 9 | 5 серпня 2009 08:44 |
| Хочете Бездротова миша підходить для роботи та ігор Любитель | 4D (Fordy (Форд) Оллі | Генеральний обладнання чат | 17 | 12 травня 2009 12:16 |
| Відеокарта | jimbo84 | Графічні карти & Монітори | 4 | 29 жовтня 2008 08:44 |
| Allendale, Wolfdale, Conroe, Kentsfield ... Huh? | tboo | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 22 червня 2008 13:23 |
| RIP відеокарта | pete21 | Графічні карти & Монітори | 3 | 11 листопада 2007 16:31 |
| Різьба Інструменти | |
| |