![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, musím vyměnit moje deska (ASUS A7N8X-LA) a jsem googled deska a vypadá to, že jeho bude těžké najít a nahradit ... Je tu další desku mohu použít, že by se snadnější najít nebo jsem kosti? SPECIFIKACE: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) SIZE = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80GB pevný disk Ultra DMA Nvidia GeforceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Věřím, že jste kostí. Kde to jsem seděl hned, že je mobo innards s4110cl Compaq Pressario. V této situaci, Windows XP [OEM verze] je navždy spojena s mobo. Už po dokončení obnovy systému (zpět na mimo-of-the-box) tohoto počítače, lituji, nikdy Zvažujete koupi prodejní verzi XP. Zde je odkaz na http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. Šel jsem na těchto stránkách, ale nemohl jsem najít žádnou zmínku, jak je prosazována omezení pro softwarové licence. K dispozici je také odkaz na objednávání dílů, ale "stavět" na s4110cl stroj má dvě verze, a to jen dal číslo části a nemají žádné verbage připomínající A7N8X-LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je tu druhé ruky (30 dnů záruka) jeden tady, Chcete-li zůstat u stejné.
| |||
| |||
| Moje PC je HP Pavilion a330.uk: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Díky za zjištění, že jeden na eBay ... myslíte, že by měl fungovat na mém pc, nebo je tam nějaký důvod, proč by ne? |
|
| |||
| |||
| No .... je to přesně Značka / Model Sb., takže nevidí důvod, proč by ne. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15. leden 2009 06:29 |
| Ubuntu pro asus eee | robina80 | Linux & Alternativní OS | 2 | 25. Září 2008 13:58 |
| Asus EEE PC | Cew27 | Notebooky, Mobily a PDA | 25 | 18. Září 2008 03:14 |
| Info o A7N8X 2 MBoard pevný disk připojení | navnut | Procesory, základní desky & RAM | 3 | 4. dubna 2008 09:28 |
| Nejlepší Základní desky - ASUS | Hromovládce | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 29. Září 2007 00:39 |
| Thread Nástroje | |
| |