![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου ρε παιδιά,, έχω να αντικαταστήσει τη μητρική μου (ASUS A7N8X-LA) και έχω googled τη μητρική πλακέτα και μοιάζει με του θα είναι ένα δύσκολο να βρείτε και να αντικαταστήσετε ... Υπάρχει μια άλλη μητρική πλακέτα που μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό θα ήταν ευκολότερο να βρουν ή να είμαι εγώ χωρίς κόκαλα;; SPECS: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) SIZE = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80GB Ultra DMA σκληρού δίσκου Nvidia GeforceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Πιστεύω ότι θα ήταν χωρίς κόκκαλα. Όταν είμαι κάθεται τώρα, ότι είναι η mobo σπλάχνα της s4110cl Compaq Pressario. Σε αυτήν την περίπτωση, τα Windows XP [έκδοση OEM] συνδέεται πάντα με την Mobo. Μετά από λίγο την ολοκλήρωση της αποκατάστασης συστήματος (back to out-of-the-box) του εν λόγω υπολογιστή, ποτέ δεν λύπη σκέπτονται να αγοράσουν μια επίσημη έκδοση των XP. Εδώ είναι η σύνδεση για την http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. Πήγα σε αυτό το site, αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμία αναφέρω πως ο περιορισμός για την άδεια χρήσης λογισμικού έχει εκτελεστεί. Υπάρχει επίσης ένας σύνδεσμος για την παραγγελία ανταλλακτικών, αλλά η "κατασκευή" των s4110cl μηχάνημα έχει δύο εκδοχές, και έδωσε μόνο τον αριθμό είδους και δεν είναι καμία verbage μοιάζει A7N8X-ΛΑ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Υπάρχει ένα δεύτερο χέρι (30 ημέρες εγγύηση) μία εδώ, Αν θέλετε να μείνετε με την ίδια.
| |||
| |||
| PC μου είναι hp a330.uk περίπτερο: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Ευχαριστώ για την διαπίστωση ότι ένας για ebay ... νομίζετε ότι θα πρέπει να εργαστεί στον υπολογιστή μου, ή υπάρχει κάποιο λόγο μπορεί να μην; |
|
| |||
| |||
| Καλά .... είναι το ακριβές κάνει / δεν μοντέλο., έτσι Ι dont καταλάβω γιατί δεν θα ήταν. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 15 Ιαν 2009 06:29 |
| Ubuntu για ASUS Eee | robina80 | Linux & Εναλλακτικές OS | 2 | 25η Σεπ 2008 13:58 |
| ASUS Eee PC | Cew27 | Laptops, Κινητά & PDA | 25 | 18η Σεπ 2008 03:14 |
| Πληροφορίες για την A7N8X 2 MBoard σκληρό δίσκο συνδέσεις | navnut | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 4 Απρ 2008 09:28 |
| Best Motherboard - ASUS | Βροντών | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 6 | 29η Σεπ 2007 00:39 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |