![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački,, moram opet staviti moj matični ploča (ASUS A7N8X-LA) i Ive googled matičnoj ploči i Internet izgleda kao svoj će biti teško pronaći i zamijeniti ... Ima li još matična ploča mogu koristiti da bi se lakše pronaći ili sam ja bez kosti? Ubrizgavanje goriva: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) SIZE = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80GB tvrdi disk Ultra DMA Nvidia GeforceFX 5.200 |
|
| |||
| |||
| Vjerujem da su jakih kostiju. Gdje sam sjedi sam sada, da je mobo iznutrica od s4110cl Compaq Pressario. U ovoj situaciji, Windows XP [OEM verzija] je zauvijek vezan za mobo. Nakon završenog samo za oporavak sustava (povratak na out-of-the-box) ovog računala, JA nikada žaljenje s obzirom na kupovinu prodavati inačici XP. Ovdje je link za http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. JA je otišao to ovaj položaj, ali JA mogao 'nađi prema bilo koji spomenuti kako se provodi ograničenje za softverske licence. Tu je i link za naručivanje dijelova, ali "graditi" od s4110cl stroj ima dvije verzije, i to samo dio dao broj i nije bilo verbage nalik A7N8X-LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| There's second hand (30 dana jamstvo) jedan ovdje, Ako želite da ostane s istim.
| |||
| |||
| Moj PC je hp paviljon a330.uk: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Hvala na nalaz da je jedna na ebay ... da li vi misliti Internet bi trebao funkcionirati na moj pc ili postoji neki razlog da ne bi mogli? |
|
| |||
| |||
| Pa .... to je točno make / model br., na taj način JA dont vidjeti zašto to ne bi. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 5 | 15 siječanj 2009 06:29 |
| Ubuntu na ASUS eee | robina80 | Linux OS i alternativna | 2 | 25. Ruj 2008 13:58 |
| Asus eee pc | Cew27 | Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji | 25 | 18. Ruj 2008 03:14 |
| Info o A7N8X 2 MBoard hard disk veze | navnut | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 4. travanj 2008 09:28 |
| Najbolja matična ploča - ASUS | Gromovnik | CPU, Matične ploče i RAM | 6 | 29. Ruj 2007 00:39 |
| Thread Tools | |
| |