![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey guys, muszę zastąpić płyty głównej (ASUS A7N8X-LA) and I've googled płyty głównej i wygląda na to, że będzie jej trudno znaleźć i zastąpić innym ... Czy mogę używać płyty głównej, która byłaby łatwiejsze do znalezienia i jestem bez kości? SPECS: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) SIZE = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80 GB Ultra DMA dysku twardego Nvidia GeforceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Wierzę, że jesteście bez kości. Gdzie mam teraz siedzi, że Mobo jest bebech z Compaq Pressario s4110cl. W takiej sytuacji, Windows XP [wersja OEM] jest zawsze związana z Mobo. Po prostu zakończeniu odzyskiwania systemu (powrót do out-of-the-box) tego komputera, nigdy nie żałuję rozważa zakup detalicznej wersji XP. Poniżej znajduje się link do http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. Byłem na tej stronie, ale nie mogłem znaleźć żadnej wzmianki, jak ograniczenia w odniesieniu do licencji na oprogramowanie jest egzekwowane. Nie jest też link do zamawiania części, ale "budowanie" w s4110cl maszyna ma dwie wersje, a jedynie podał numer, a nie verbage przypominające a7n8x-LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| There's a używanych (30 dni gwarancji) jeden tu, Jeśli chcesz pozostać w tym samym.
| |||
| |||
| Mój komputer to HP Pavilion a330.uk: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Dziękujemy za stwierdzenie, że jeden na ebay ... Pani zdaniem powinien działać na moim komputerze lub jest z jakiegoś powodu nie może nie? |
|
| |||
| |||
| Więc .... to dokładny Marka / model no. więc dont dlaczego nie będzie. |
![]() |
|
| Zakładki |