![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei baieti, am sa-mi placa de bază a înlocui (ASUS A7N8X-LA) şi l-am googled placa de bază şi se pare că îşi va fi foarte greu pentru a găsi şi înlocui ... Există un alt placa de bază pot folosi, care ar fi mai uşor de găsit sau sunt eu os?? Specificaţiile: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) Size = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80GB Ultra DMA hard-disk Nvidia GeforceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Cred că aţi fost cu os. În cazul în care am aşezat acum, că mobo este măruntaie de la Compaq Pressario s4110cl. În această situaţie, de Windows XP [oem versiune] este totdeauna legat de mobo. După doar în completarea sistemului de recuperare (înapoi la out-of-the-box) din acest computer, regret niciodată în considerare cumpărarea o versiune comercializată cu amănuntul de XP. Aici este link-ul pentru http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. M-am dus la acest site, dar eu nu am putut găsi nici o menţiune cum restricţie pentru licenţă de software este aplicată. Există, de asemenea, un link pentru a comanda părţi, dar a "construi" a s4110cl maşina are două versiuni, şi-a dat-o numai de numărul de identificare şi nu orice verbage asemănător a7n8x-LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Există o la mâna a doua (30 zile de garanţie) o aici, Daca vrei sa stai cu aceleaşi.
| |||
| |||
| PC-ul meu este un HP Pavilion a330.uk: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Vă mulţumim pentru că o constatare pe ebay ... crezi că ar trebui să funcţioneze pe PC-ul meu e acolo, sau dintr-un motiv s-ar putea, nu? |
|
| |||
| |||
| Ei bine .... Este exact Marcă / Model nr., aşa că am dont vedea de ce nu ar. |
![]() |
|
| Marcaje |