![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, musím vymeniť moja doska (ASUS A7N8X-LA) a som googled doska a vyzerá to, že jeho bude ťažké nájsť a nahradiť ... Je tu ďalší dosku môžem použiť, že by sa jednoduchšie nájsť alebo som kosti? ŠPECIFIKÁCIA: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) SIZE = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80GB pevný disk Ultra DMA Nvidia GeforceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Verím, že ste kostí. Kde to som sedel hneď, že je mobo Innards s4110cl Compaq Pressario. V tejto situácii, Windows XP [OEM verzia] je navždy spojená s mobo. Už po dokončení obnovy systému (späť na mimo-of-the-box) tohto počítača, ľutujem, nikdy Zvažujete kúpu predajnú verziu XP. Tu je odkaz na http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. Išiel som na týchto stránkach, ale nemohol som nájsť žiadnu zmienku, ako je presadzovaná obmedzenia pre softvérové licencie. K dispozícii je aj odkaz na objednávanie dielov, ale "stavať" na s4110cl stroj má dve verzie, a to len dal číslo časti a nemajú žiadne verbage pripomínajúce A7N8X-LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Je tu druhej ruky (30 dní záruka) jeden tady, Ak chcete ostať u rovnaké.
| |||
| |||
| Moje PC je HP Pavilion a330.uk: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Vďaka za zistenie, že jeden na eBay ... myslíte, že by mal fungovať na mojom pc, alebo je tam nejaký dôvod, prečo by nie? |
|
| |||
| |||
| No .... je to presne Značka / Model Zb., takže nevidí dôvod, prečo by nie. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 15. január 2009 06:29 |
| Ubuntu pre asus eee | robina80 | Linux & Alternatívne OS | 2 | 25. September 2008 13:58 |
| Asus EEE PC | Cew27 | Notebooky, Mobily a PDA | 25 | 18. September 2008 03:14 |
| Info o a7n8x 2 MBoard pevný disk pripojenie | navnut | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 4. apríla 2008 09:28 |
| Najlepšie Základné dosky - ASUS | Hromobijca | Procesory, základné dosky & RAM | 6 | 29. September 2007 00:39 |
| Thread Tools | |
| |