![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момци, морам да заменим матичну плочу (Асус А7Н8Кс ЛА), а ја сам гооглед плоча и изгледа као да је ће бити тешко да пронађете и замените ... Да ли постоји неки други плоча могу да користе да би се лакше да пронађу или сам ја костију? СПЕЦИФИКАЦИЈЕ: АМД Атхлон ™ КСП - 2600 + (2.08ГХз) ВЕЛИЧИНА = 1] 2кс1ГБ ДДР-СДРАМ-333МХз 80ГБ Ултра ДМА хард диск НВИДИА ГефорцеФКС 5200 |
|
| |||
| |||
| Ја верујем да су кости. Где сам сада седи, то је мобо изнутрица од Цомпак Прессарио с4110цл. У овој ситуацији, Уиндоус КСП [ОЕМ верзија] је заувек везана за мобо. Након завршетка само за опоравак система (повратак на ван кутије) овог рачунара, никад пожалити да купи малопродајну верзију КСП-а. Овде је линк за хттп://х10061.ууу1.хп.цом/ццсеарцх/с...кс=5&субмит.ы=9 Цомпак. Отишла сам на овом сајту, али нисам могао да нађем било споменути како се спроводи ограничење за софтверске лиценце. Такође постоји и линк за наручивање делова, али је "изгради" од с4110цл машина има две верзије, и то само дао број дела, а не било вербаге налик а7н8кс ЛА. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Постоји половне (30 дана гаранције) једног овдеАко желите да останете са истим.
| |||
| |||
| Мој рачунар је ХП Павилион а330.ук: хттп://х10025.ууу1.хп.цом/еуфрф/уц/д...367636&ланг=ен Хвала за налаз да је једно он еБаы ... мислите да би требало да раде на мом ПЦ или постоји неки разлог да не би? |
|
| |||
| |||
| Па .... то је тачно да / не модела, тако да ЈА донт видим зашто не би.. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Асус (Асус Г1Сн АК014Ц) вс. Ризеон (С97В-ГС) | Самантха0101 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 5 | 15 јануар 2009 06:29 |
| Убунту на Асус еее | робина80 | Линукс ОС и алтернативна | 2 | 25. сеп 2008 13:58 |
| Асус еее пц | Цеу27 | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 25 | 18. сеп 2008 03:14 |
| Инфо о А7Н8Кс 2 МБоард хард диск везе | навнут | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 4 април 2008 09:28 |
| Најбоља матична плоча - Асус | Громовник | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 29. сеп 2007 00:39 |
| Тхреад Тоолс | |
| |