![]() |
|
| |||
| |||
| Hey çocuklar, ben (ASUS A7N8X-LA) benim anakart değiştirmek zorunda ve ben anakart googled ettik ve onun bir bulmak ve değiştirmek zor ... işte o olacak kullanabilirsiniz başka bir anakart mı olacak gibi görünüyor bulmak için veya daha kolay ben kemikli? SPECS: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) SIZE = 1] 2x1gb DDR-SDRAM 333MHz 80GB Ultra DMA sabit disk Nvidia GeforceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Seni kemikli edilmiştir inanıyoruz. Nerede şimdi oturmuş pm, bu mobo Compaq Pressario s4110cl ve bağırsaklar olduğunu. Bu durumda, Windows XP [OEM versiyon] sonsuza kadar bu mobo bağlıdır yazın. Sadece (vazgeçmek için-of-the-box) bu bilgisayar, I XP'nin perakende sürümünü satın almayı düşündüğünü hiç pişman sistem kurtarma tamamladıktan sonra. İşte için link http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. Bu siteye gittim, ama herhangi bir söz nasıl yazılım lisansı için kısıtlama uygulanır bulamadık. Ayrıca yedek parça siparişi için bir bağlantı olduğunu, ancak "" the s4110cl makinenin iki versiyonu vardır inşa ve sadece parça numarasını verdim ve hiçbir verbage a7n8x benzeyen LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir ikinci el's (30 gün garanti) bir burada, Aynı kalmak istiyorum.
| |||
| |||
| Benim bilgisayar HP Pavilion a330.uk ise: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Bir eBay üzerinde ... bu benim PC'de çalışması gerektiğini ya da bir nedenle de olabilir değil sizce bulmak için teşekkür ederiz? |
|
| |||
| |||
| Şey .... bu tam make / Model hayır. Ben niye bu da görmezler dont. |
![]() |
|
| Bookmarks |