![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, я повинен замінити моїй материнській платі (ASUS A7N8X-LA), і я Googled платі і, схоже, своє буде важко знайти і замінити ... Або є інша материнська плата я можу використовувати, що б легше знайти, чи я кісток? ДАНІ: AMD Athlon ™ XP - 2600 + (2.08GHz) Size = 1] 2x1GB DDR-SDRAM 333MHz 80GB Ultra DMA жорсткого диска NVIDIA GeForceFX 5200 |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви були кістяком. Де я сидів зараз, що це Mobo нутрощів s4110cl Compaq Pressario. У цій ситуації, Windows XP [OEM-версія] назавжди пов'язали з системних плат. Тільки після завершення відновлення системи (повернутися до поза-Box) це комп'ютер, я з жалем ніколи не розглядає можливість придбання роздрібних версій XP. Ось посилання на http://h10061.www1.hp.com/ccsearch/s...x=5&submit.y=9 Compaq. Я пішов на цей сайт, але я не знайшов жодних згадок як насильницьке обмеження за ліцензією на програмне забезпечення. Існує також посилання для замовлення запасних частин, але і "будувати" з s4110cl машина має два варіанти, і вона лише дала номер деталі, а не які-verbage схожого A7N8X-LA. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Там's Second Hand (30-денна гарантія) один тут, Якщо ви хочете залишитися з тим же.
| |||
| |||
| Мій комп'ютер HP Pavilion a330.uk: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/d...367636&lang=en Спасибо за перебування що на Ebay ... Ви думаєте, вона повинна працювати на моєму комп'ютері чи є який-то причини вона не може? |
|
| |||
| |||
| Ну .... Це точна марці / моделі немає., Тому я не бачу, чому б ні. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| ASUS (ASUS G1Sn AK014C) Vs. Rizeon (S97V-GS) | Samantha0101 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 5 | 15 січня 2009 06:29 |
| Ubuntu на Asus Eee | robina80 | Linux & альтернативних ОС | 2 | 25 вересня 2008 13:58 |
| Asus Eee PC | Cew27 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 25 | 18 вересня 2008 03:14 |
| Інформація про A7N8X 2 MBoard підключення жорсткого диска | navnut | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 4 квітня 2008 09:28 |
| Кращі Материнська плата - ASUS | Громовержець | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 29 вересня 2007 00:39 |
| Різьба Інструменти | |
| |