μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Asus ή Intel?

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 4ης Μαΐου 2007, 05:59
Μέλος Ομάδα

Default Asus ή Intel?

Θέλω να ενημερώσετε τον υπολογιστή μου. Είχα την asus μητρική πλακέτα. Αλλά τώρα είμαι σε σύγχυση που έχει το Intel D102 αρχική μητρική πλακέτα διπλού πυρήνα 2.8 ή Εμμένω στο asus;; Ποιο θα είναι το καλύτερο επεξεργαστή με αυτό;;;
Old 4ης Μαΐου 2007, 14:26
Ομάδα Δωρητών

Default Asus ή Intel?

Γεια σου Knight.

Είμαι παραδοχή αυτή είναι μια σειρά 8 ** Pentium 4?

Εξαρτάται από το τι θέλετε να κάνετε. Αν θέλετε να overclock Είχα προτείνει μια Asus p5b (E, Deluxe, Deluxe Wifi) που έχει το chipset P965 και αξιοπρεπή τάσης. Είναι επίσης αρκετά φθηνά για τα spec, και ιδίως το Ε.

Αλλά αν απλά θέλετε μια ενημερωμένη mobo (δεν ξεχνάμε να ελέγξετε τα γραφικά slot, ram-slots τύπου και HDD) να μην περιοριστείτε σε Asus.

Τι τον προϋπολογισμό σας;

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.