mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Hardware > CPU, Motherboards & RAM

Register

Asus vai Intel?

Reply

Thread Tools
Old Maijs 4, 2007, 05:59
Loceklis

Default Asus vai Intel?

Es gribu atjaunot savu datoru. Man bija asus mātesplati. Bet tagad es esmu sajaukusi, ir Intel sākotnējo D102 mātesplate ar Dual core 2,8 vai es pielipt asus? Kurš būs labākais ar šo procesoru?
Old Maijs 4, 2007, 14:26
Donors Group

Default Asus vai Intel?

Hey Knight.

Es esmu pieņemot, ka šī ir 8 ** sērijas Pentium 4?

Atkarīga no tā, ko vēlaties darīt. Ja jūs vēlaties OVERCLOCK es ieteiktu Asus P5B (E, Deluxe, Deluxe Wifi), jo tas ir P965 chipseta un pienācīgu spriegumiem. Tas arī ir diezgan lēts, lai spec, it sevišķi E.

Bet, ja jūs vienkārši vēlaties atjaunošana MOBO (neaizmirstot, lai pārbaudītu grafikas spraugai, ram-slots tipa un HDD) neierobežo sevi Asus.

Whats savu budžetu?

-Kanoakavirus

Mana sistēma: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15V
Motherboard:
Asus P5K Premium
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB Dominator 8.500
Graphics Card (s):
BFG 8800GT
Sound Card:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
3.35TB ext uzglabāšanai. 2TB int uzglabāšana
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Case / PSU:
Enermax 720w
Dzesēšana:
AC7
Tīkla / Internets:
Monitor (s):
245.b, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.