mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Asus sau Intel?

Reply

Thread Tools
Old 4 mai 2007, 05:59
Grupul de stat

Default Asus sau Intel?

Vreau să-mi actualizare PC. Am avut asus placa de bază. Dar acum sunt confuz pentru a avea originalul D102 placa de baza Intel cu dual core 2.8 sau am stick la asus?? Care va fi cel mai bun cu acest procesor?
Old 4 mai 2007, 14:26
Grupul de donator

Default Asus sau Intel?

Hei Cal.

Sunt presupunând că acest lucru este de 8 ** seria Pentium 4?

Depinde de ce vrei sa faci. Dacă doriţi să overclock Aş recomanda un Asus p5b (E, Deluxe, Deluxe Internet WI-FI), ca acesta are p965 chipset decente şi tensiuni. Este, de asemenea, destul de ieftine pentru speculă, în special a E.

Dar daca vreau doar o actualizare mobo (nu uita, pentru a verifica grafica slot, ram-sloturi de tip şi HDD), nu te limita la Asus.

Ce vă bugetul?

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.