по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен хардуер > Процесори, дънни платки & RAM

Register

Asus Максимус II Формула PC изгради

Reply

Нишка Инструменти
Old 7-ми януари 2009 г, 07:24
Член Група

Default Asus Максимус II Формула PC изгради

Искам да построят компютър с Asus Максимус II Формула P45 Socket 775 8 Channel Аудио ATX дънна платка да тече с BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2,0 графична карта и 750W FSU.

Можеш ли да ми кажете подходящ изпълнител, за да закупите и памет без разпенващ бюджета?
Old 7-ми януари 2009 г, 08:27
Член Група

Да мога да се опитате да hlep теб. Първо, можете DONT нужда от 750 вата PSU за тези части. Какъв е Вашият бюджет? и си смята друго видео карти, тъй като това не е наистина си струва цената.
Old 7-ми януари 2009 г, 08:44
Член Група

Здравей ilop

Аз всички са готови за захранване и графични карти, така се надявам те да могат да бъдат използвани с тази дънна платка? (Имам както на евтини).

Бих предпочел да вземем двете процесор и памет за около £ 100 - £ 200 и може би в някакъв ъпгрейд късен етап. Знам, че можете да получите паметта тиха евтини, но аз съм малко загубен, когато става въпрос за процесори.

Аз тичам destop издателска програми и не малко игри.
Old 7-ми януари 2009 г, 15:51
Член Група

Errrr един E8400 и някои чисто име RAM пускат в 800MHz да видя добре там. Не е добре за конкретни марки, но не получават евтини неща!
Old 7-ми януари 2009 г, 17:47
Номер на групата

Ако не получите дънната вече Бих го пропуснете. Получавате основно нищо повече за UD3P или equiv P45 дънната платка.

Първо, каква е PSU модел? Ако имаш то "на евтиния" Това не може да бъде много добра идея да действително го използвате.

Второ, бих стик един E7300 там. Графиката карта е малко дата, така че сте по-добре, спестяване малко пари за CPU и запаметяване за установяване на нов ред.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 8-ми януари 2009, 05:25
Член Група

Добре, така ви казва на борда си струва цената. Също така бях изследване този форум "Asus P5Q ПРО P45 Socket 775 8 Channel Аудио ATX дънна платка", както бях чувал добри неща за него. Добре ли е, или имаш друго предложение.

В PSU връзката е тук http://www.ebuyer.com/product/114801
Old 8-ми януари 2009, 05:55
Номер на групата

Тя не е наистина си струва цената, ако не сте платци суперсплави мръсотия евтини за него. Опитвам http://www.ebuyer.com/product/145686.

http://www.ebuyer.com/product/150985 за PSU, че един ще се взриви.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Old 9-ти януари 2009, 16:44
Член Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Carbon View Post
че един ще се взриви.
Това ме накара да се смея. Да, ако бихте могли да получите e8400 евтини, че би било добре. Съгласен съм с въглерод, неговото не си струва цената, гигабайт е по-добре. плюс p45 е голямо чипсет.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Ню Билд с Asus P5Q SE-Не Сигнал / публикувате или показвате namenone Общи Хардуер Чат 2 10-ти септември 2009 година 14:08
Asus Страйкър II Формула BIOS - 2 въпроса + 1 още craiig Процесори, дънни платки & RAM 3 2-ро Dec 2008 16:22
Optimus клавиатурата Максимус pete21 Общи Хардуер Чат 2 1-во Юни 2008 13:23
= Ако формула Jonathon28 Офис Suites & Приложения 5 17 Feb 2008 09:10
Asus Страйкър Формула 2, някои въпроси codymackay Процесори, дънни платки & RAM 5 10 Feb 2008 17:24
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc