μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM

Register

Asus Maximus II Formula PC οικοδόμηση

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 07:24
Μέλος Ομάδα

Default Asus Maximus II Formula PC οικοδόμηση

Θέλω να οικοδομήσει έναν υπολογιστή με Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard να τρέχει με ένα BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2,0 κάρτα γραφικών και 750W FSU.

Μπορείτε να μου πείτε μου ένα κατάλληλο επεξεργαστή και μνήμης για την αγορά χωρίς να φυσάει ο προϋπολογισμός;
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 08:27
Μέλος Ομάδα

Ναι μπορώ να προσπαθήσω να hlep σας. πρώτη off, dont σας χρειάζεται 750 watt PSU για τα μέρη αυτά. τι είναι ο προϋπολογισμός σας; και να σας κάνουν να θεωρηθεί μια άλλη κάρτα βίντεο, δεδομένου ότι το ένα είναι ότι πραγματικά δεν αξίζει το τίμημα.
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 08:44
Μέλος Ομάδα

Γεια ilop

Θα έχουν όλα έτοιμα το τροφοδοτικό και κάρτα γραφικών έτσι ελπίζω να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με την παρούσα μητρική πλακέτα; (Έχω τόσο με το φθηνό).

Θα προτιμούσα να διαλέξω δύο επεξεργαστή και μνήμης για περίπου £ 100 - £ 200 και ίσως αναβάθμιση σε μεταγενέστερο στάδιο. Ξέρω πως μπορούμε να μνήμης ήσυχο φθηνό αλλά είμαι λίγο χάνεται όταν πρόκειται για τους μεταποιητές.

I run destop εκδόσεις προγραμμάτων και να κάνουμε λίγο gaming.
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 15:51
Μέλος Ομάδα

Errrr ένα E8400 και κάποια μάρκα που ονομάζεται RAM 800MHz σε λειτουργία θα πρέπει να σας βλέπω να υπάρχει πρόστιμο. Δεν είναι καλό για συγκεκριμένες μάρκες, αλλά δεν έχουν φτηνοπράματα!
Old 7 Ιανουαρίου, 2009, 17:47
Ομάδα Δωρητών

Αν δεν λάβετε την μητρική πλακέτα Είχα ήδη να παραλείψετε αυτό. Παίρνετε βασικά δεν είναι πάνω από ένα UD3P ή EQUIV P45 μητρική πλακέτα.

Πρώτα από, τι το PSU μοντέλο; Αν έχεις "για το φθηνό" μπορεί να μην είναι τόσο καλή ιδέα να το χρησιμοποιούν πράγματι.

Δεύτερον, θα ήθελα μία E7300 κολλήσει εκεί. Η κάρτα γραφικών είναι λίγο ημερομηνία, οπότε καλύτερα να είστε λίγο εξοικονόμηση χρημάτων για τη CPU και την εξοικονόμηση για ένα νέο κάτω από τη γραμμή.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 8 Ιανουαρίου 2009, 05:25
Μέλος Ομάδα

Ok, ώστε το συμβούλιο σας λέει αξίζει το τίμημα. Ήμουν επίσης ερευνά αυτό το πλοίο "Asus P5Q PRO P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard" όπως είχα ακούσει καλά πράγματα γι 'αυτό. Είναι εντάξει ή έχετε άλλη πρόταση.

Ο σύνδεσμος είναι εδώ PSU http://www.ebuyer.com/product/114801
Old 8 Ιανουαρίου 2009, 05:55
Ομάδα Δωρητών

Δεν είναι πραγματικά αξίζει την τιμή αν δεν σας πληρώνει σούπερ πάμφθηνος για αυτό. Δοκιμάζω http://www.ebuyer.com/product/145686.

http://www.ebuyer.com/product/150985 για το PSU, ότι θα εκραγεί.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 9 Γενάρη 2009, 16:44
Μέλος Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Carbon View Post
ότι θα εκραγεί.
Αυτό με έκανε να γελάσω. Ναι, αν θα μπορούσατε να πάρετε τη φτηνή e8400 ότι θα ήταν καλό. Συμφωνώ με τον άνθρακα, δεν αξίζει την τιμή, gigabyte είναι καλύτερο. συν το P45 είναι μια μεγάλη chipset.
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Νέα Κατασκευάστηκε με Asus P5Q SE-Δεν ηχεί / post ή Εμφάνιση namenone Γενική Συζήτηση Hardware 2 10 Σεπτεμβρίου 2009 14:08
Asus Στράικερ II Formula BIOS - 2 ερωτήσεις + 1 περισσότερα craiig Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 3 2η Δεκ. 2008 16:22
Optimus Maximus keyboard pete21 Γενική Συζήτηση Hardware 2 1 Ιουν 2008 13:23
= IF τύπος Jonathon28 Office Suites & Εφαρμογές 5 17 Φεβ 2008 09:10
Asus Στράικερ 2 Formula, μερικές ερωτήσεις codymackay Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 5 10 Φεβ 2008 17:24
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.