![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Želim graditi PC sa Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX matične ploče za pokretanje s BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2,0 grafičke kartice i 750W FSU. Možete li molim recite mene pogodne za kupnju procesora i memorije bez puše na proračun? |
|
| |||
| |||
| Da ja mogu pokušati hlep vas. Prije svega, vi ne trebate 750 Watt PSU za ove dijelove. Što je proračun? i imate li još jednu grafičku karticu smatra da je jedan od zaista ne isplati cijenu. |
|
| |||
| |||
| Hi ilop I sve je spremno imati napajanja i grafičke kartice pa nadam se da se može koristiti s ovim matična ploča? (Imam i na jeftini). Ja bih radije izabrati oba procesora i memorije za oko £ 100 - £ 200 a možda i nadograditi na nekoj kasnijoj fazi. Ja znam da možete dobiti memorije mirnoj jeftini ali sam malo izgubljena kad je u pitanju procesora. JA trčanje destop izdavanja programa i učiniti nešto za gaming. |
|
| |||
| |||
| Errrr jedan E8400 i neki brand zove trčanje na RAM 800MHz bi trebao vidjeti ima li u redu. Nije dobra na određenim markama ali ne dobiti jeftine stvari! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako niste dobili matične ploče već bih ga preskočite. Dobivate osnovi ništa više preko UD3P ili equiv P45 matične ploče. Prije svega, ono što je PSU model? Ako je to "na jeftini" on svibanj ne biti takva je dobra ideja, zapravo ga upotrijebite. Drugo, ja bih prilijepiti E7300 unutra. U grafičkom karticom je malo aktualizacija, tako da ste bolje štedi malo novca na CPU i štedi za novi niz liniju.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok, tako da se vaši kazivanje odbora vrijedi cijenu. Također sam istraživao ovaj odbor "Asus P5Q PRO P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX matična ploča" kao što sam čuo dobre stvari o njemu. Je li to ok ili imate neki drugi prijedlog. The PSU link je ovdje http://www.ebuyer.com/product/114801 |
|
| |||
| |||
| To nije stvarno isplati cijenu, osim ako ste super prljavštine jeftini plaćaju za to. Pokušati http://www.ebuyer.com/product/145686. http://www.ebuyer.com/product/150985 za PSU, da će dići u zrak.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Natjerao me da se smijala. Da, ako bi mogao dobiti e8400 jeftini da bi bilo dobro. Slažem se s ugljik, njegova ne isplati cijenu, gigabajt je bolji. plus p45 chipset je velik. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| New Build sa Asus P5Q SE-Bez beeps / post ili Display | namenone | General Hardware Chat | 2 | 10 rujan 2009 14:08 |
| Asus štrajkač II Formula bios - 2 pitanja + 1 više | craiig | CPU, Matične ploče i RAM | 3 | 2. prosinac 2008 16:22 |
| Optimus Maximus tipkovnica | pete21 | General Hardware Chat | 2 | 1. lipnja 2008 13:23 |
| = IF formula | Jonathon28 | Office & Applications | 5 | 17. veljača 2008 09:10 |
| Formula 2 Asus njihalo, neka pitanja | codymackay | CPU, Matične ploče i RAM | 5 | 10. veljača 2008 17:24 |
| Thread Tools | |
| |