![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Noriu sukurti kompiuterio Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard paleisti su BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2,0 video korta ir 750W FSU. Ar galėtumėte man tinka procesorių pirkti ir be atminties pučia biudžetą? |
|
| |||
| |||
| Taip galiu bandyti hlep jums. Pirmiausia, dont reikia 750 Watt PSU šių dalių. Kokia jūsų biudžetui? ir jūs laikoma kitoje vaizdo plokštė nes vienas yra tikrai vertas kainos. |
|
| |||
| |||
| Hi ilop Aš pilnai įrengtas turi maitinimo ir grafikos plokštę, todėl aš tikiuosi, kad jie gali būti naudojami šios plokštę? (Aš tiek pigūs). Norėčiau atsiimti tiek procesorius ir atmintis iki maždaug £ 100 - £ 200 ir galbūt atnaujinti kai kuriose vėliau. Žinau, jūs galite gauti atminties ramioje pigūs, bet aš šiek tiek prarado, kai kalbama apie procesorius. Paleisti darbastalis leidybos programos ir daryti žaidimų bitų. |
|
| |||
| |||
| Errrr E8400 ir kai prekės pavadinimą RAM važiuojant 800MHz turėtų matyti tave bauda ten. Nėra gerai dėl konkrečių markių, bet don't get cheap stuff! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei negavote plokštė jau būčiau Skip to. Gausite iš esmės nieko daugiau per UD3P ar equiv P45 plokštę. Pirmiausia, kas PSU modelis? Jei turite jį "dėl pigaus", jis gali būti ne tokia gera idėja būtų faktiškai naudojamasi. Antra, aš Stick E7300 ten. Grafikos korta nuo mažai, todėl jums geriau sutaupyti šiek tiek pinigų ant CPU ir taupyti naują nustatytos linijos.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Gerai, kad jūsų sakydamas taryba yra verta kainos. Aš taip pat tiria šią lenta "Asus P5Q PRO P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard", kaip aš girdėjau gerų dalykų apie jį. Is it OK arba turite kitą pasiūlymą. PSU nuoroda čia http://www.ebuyer.com/product/114801 |
|
| |||
| |||
| Tai nėra tikrai verta kainos, jei mokėsite Super Juokingai pigus jis. Bandyti http://www.ebuyer.com/product/145686. http://www.ebuyer.com/product/150985 dėl PSU, kad vienas bus susprogdinti.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Tai privertė mane juoktis. yeah, jei galėtumėte gauti E8400 pigūs, kad būtų gerai. Aš sutinku su anglies, jos neverta kainos, Gigabyte yra geriau. plius P45 yra puikus chipset. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naujos statybos su Asus P5Q SE-Nr pypsi / post ar Ekranas | namenone | General Hardware Chat | 2 | 10 rugsėjis 2009 14:08 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 klausimai + 1 daugiau | craiig | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 2 gruodis 2008 16:22 |
| Optimus Maximus klaviatūra | pete21 | General Hardware Chat | 2 | 1 birželis 2008 13:23 |
| = IF formulė | Jonathon28 | Office Suites & Applications | 5 | 17 vasaris 2008 09:10 |
| Asus Striker 2 formulė, kai kurie klausimai | codymackay | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | 10 vasaris 2008 17:24 |
| Temos įrankiai | |
| |