rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Sprzęt komputerowy > Procesorów, pamięci RAM i Motherboards

Register

Asus Maximus II Formula PC budować

Reply

Narzędzia wątku
Old 7 stycznia 2009, 07:24
Członek grupy

Default Asus Maximus II Formula PC budować

Chcę zbudować komputer z Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard uruchomić z BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2.0 i karty graficznej 750W FSU.

Czy może mi Pani powiedzieć, odpowiednie na zakup procesora i pamięci bez dmuchanie budżetu?
Old 7 stycznia 2009, 08:27
Członek grupy

Tak, można spróbować hlep Ciebie. Po pierwsze, należy dont potrzebować 750 watt PSU dla tych części. Co to jest budżet? i uznać, że jesteś inny od karty graficznej, że jeden nie jest warte ceny.
Old 7 stycznia 2009, 08:44
Członek grupy

Hi ilop

I wszystko gotowe mają zasilanie karty graficznej i tak mam nadzieję, że mogą one być stosowane z tą płytą główną? (Mam zarówno na tanie).

Wolałbym, aby wybrać jak procesor i pamięć na około £ 100 - £ 200 a nawet kilka aktualizacji w późniejszym etapie. Wiem, możesz dostać taniej pamięci ciche, ale jestem trochę straconych, jeśli chodzi o procesory.

Uruchomić destop publikowania programów i zrobić trochę gier.
Old 7 stycznia 2009, 15:51
Członek grupy

Errrr jeden E8400 i niektóre marki nazwie RAM działa na 800MHz powinno cię tam grzywny. Nie dobre na konkretnych marek, ale nie dostaniesz tanizna!
Old 7 stycznia 2009, 17:47
Grupa dawcy

Jeśli nie otrzymasz płyta już I'd go pominąć. Otrzymasz w zasadzie nic więcej ponad UD3P ekwiw P45 lub płyty głównej.

Po pierwsze, jaki jest model PSU? Jeśli masz go "na tanie" to może nie być taki dobry pomysł, aby faktycznie z niego korzystać.

Po drugie, będę trzymać jeden E7300 tam. Karta graficzna jest trochę dnia, dzięki czemu jesteśmy lepiej oszczędności trochę pieniędzy na CPU i oszczędności dla nowej linii w dół.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".

My System: 日夏子

Procesor (y):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Płyta główna:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Pamięć RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Karta graficzna (y):
PNY 8800GTS 320MB
Karta dźwiękowa:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Case / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Chłodzenie:
4x yate-120mm + 200mm Loon górę
Sieć / Internet:
Qwest
Monitor (y):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (-y):
Windows XP + 7
Old 8 stycznia 2009, 05:25
Członek grupy

Ok więc wypowiadając pokładzie jest warte ceny. Byłem też bada ten pokładzie "Asus P5Q PRO P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard" słyszeli, jak i dobre rzeczy o niej. Czy to jest ok, czy masz inną propozycję.

W PSU link jest tutaj http://www.ebuyer.com/product/114801
Old 8 stycznia 2009, 05:55
Grupa dawcy

To naprawdę nie jest warte ceny, chyba że jesteś super płatnicze brud tanie go. Próbować http://www.ebuyer.com/product/145686.

http://www.ebuyer.com/product/150985 dla PSU, że jedna będzie rozpieprzyć.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ".
Old 9 stycznia 2009, 16:44
Członek grupy

Cytat:
Originally Posted by Carbon View Post
że jeden rozpieprzyć.
That made me laugh. Tak, jeśli można uzyskać e8400 tania, że będzie dobrze. Zgadzam się z węgla, nie warte swojej ceny, gigabajt jest lepiej. plus P45 jest wielkim chipsetu.
Reply

Register

Zakładki