![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Chcę zbudować komputer z Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard uruchomić z BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2.0 i karty graficznej 750W FSU. Czy może mi Pani powiedzieć, odpowiednie na zakup procesora i pamięci bez dmuchanie budżetu? |
|
| |||
| |||
| Tak, można spróbować hlep Ciebie. Po pierwsze, należy dont potrzebować 750 watt PSU dla tych części. Co to jest budżet? i uznać, że jesteś inny od karty graficznej, że jeden nie jest warte ceny. |
|
| |||
| |||
| Hi ilop I wszystko gotowe mają zasilanie karty graficznej i tak mam nadzieję, że mogą one być stosowane z tą płytą główną? (Mam zarówno na tanie). Wolałbym, aby wybrać jak procesor i pamięć na około £ 100 - £ 200 a nawet kilka aktualizacji w późniejszym etapie. Wiem, możesz dostać taniej pamięci ciche, ale jestem trochę straconych, jeśli chodzi o procesory. Uruchomić destop publikowania programów i zrobić trochę gier. |
|
| |||
| |||
| Errrr jeden E8400 i niektóre marki nazwie RAM działa na 800MHz powinno cię tam grzywny. Nie dobre na konkretnych marek, ale nie dostaniesz tanizna! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli nie otrzymasz płyta już I'd go pominąć. Otrzymasz w zasadzie nic więcej ponad UD3P ekwiw P45 lub płyty głównej. Po pierwsze, jaki jest model PSU? Jeśli masz go "na tanie" to może nie być taki dobry pomysł, aby faktycznie z niego korzystać. Po drugie, będę trzymać jeden E7300 tam. Karta graficzna jest trochę dnia, dzięki czemu jesteśmy lepiej oszczędności trochę pieniędzy na CPU i oszczędności dla nowej linii w dół.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ok więc wypowiadając pokładzie jest warte ceny. Byłem też bada ten pokładzie "Asus P5Q PRO P45 Socket 775 8 Channel Audio ATX Motherboard" słyszeli, jak i dobre rzeczy o niej. Czy to jest ok, czy masz inną propozycję. W PSU link jest tutaj http://www.ebuyer.com/product/114801 |
|
| |||
| |||
| To naprawdę nie jest warte ceny, chyba że jesteś super płatnicze brud tanie go. Próbować http://www.ebuyer.com/product/145686. http://www.ebuyer.com/product/150985 dla PSU, że jedna będzie rozpieprzyć.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| That made me laugh. Tak, jeśli można uzyskać e8400 tania, że będzie dobrze. Zgadzam się z węgla, nie warte swojej ceny, gigabajt jest lepiej. plus P45 jest wielkim chipsetu. |
![]() |
|
| Zakładki |