mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Procesoare, Placi de baza si RAM

Register

Reply

Thread Tools
Old 7 ianuarie 2009, 07:24
Grupul de stat

Vreau sa construiesc un PC cu un Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8 canale audio ATX Plăci de bază pentru a rula cu o BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2.0 placă grafică şi 750W FUS.

Puteţi să vă rog, spune-mi o metodă corespunzătoare de procesor pentru a cumpăra şi de memorie, fără suflare de buget?
Old 7 ianuarie 2009, 08:27
Grupul de stat

da nu pot încerca să hlep tine. Pentru început, aveţi nevoie de un dont 750 watt PSU pentru aceste piese. Care este bugetul? şi te-ai considerat-o altă placă video de la faptul că nu este cu adevarat o valoare de pret.
Old 7 ianuarie 2009, 08:44
Grupul de stat

Max ilop

Am pregătit toate au sursa de alimentare şi placă grafică aşa sper acestea pot fi utilizate cu acest placa de bază? (Am luat de pe ambele ieftine).

Aş prefera să-l iau ambele procesor şi memorie de până în jur de £ 100 - £ 200 si, probabil, la unele upgrade ulterior. Ştiu că pot obţine de memorie linişte ieftin, dar eu sunt un pic cam pierdut atunci când vine vorba de procesoare.

Eu conduc destop publicarea programelor şi a face un pic de jocuri.
Old 7 ianuarie 2009, 15:51
Grupul de stat

Errrr un E8400 şi unele brand numit RAM rulează la 800MHz ar trebui să te văd bine acolo. Nu e bine pe anumite branduri, dar nu lua lucruri ieftine!
Old 7 ianuarie 2009, 17:47
Grupul de donator

Dacă nu sa placa de bază deja Aş sări peste ea. Ai practic nimic mai mult peste un UD3P sau echivalent P45 placa de bază.

Pentru început, ce-i de PSU model? Dacă aţi luat-o "pe ieftine" s-ar putea să nu fie o idee prea bună pentru a-adevăr să-l utilizaţi.

În al doilea rând, mi-ar lipi un E7300 acolo. Grafica de carte este un pic din data, asa ca esti mai bine un pic de economisire de bani pe procesor şi de economisire pentru o nouă linie de jos.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 8 ianuarie 2009, 05:25
Grupul de stat

Ok deci vă spun de bord este în valoare de pret. Am fost, de asemenea, cercetând acest board "Asus P5Q PRO P45 Socket 775 8 canale audio ATX Plăci de bază", aşa cum am auzit lucruri bune despre el. Este ok sau aveţi o altă sugestie.

PSU de link-ul este aici http://www.ebuyer.com/product/114801
Old 8 ianuarie 2009, 05:55
Grupul de donator

Nu e adevărat merită cu excepţia cazului în care preţul pe care îl plătesc super Ieftin ca braga pentru ea. Încerca http://www.ebuyer.com/product/145686.

http://www.ebuyer.com/product/150985 pentru PSU, că o va face să sară în aer.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 9 ianuarie 2009, 16:44
Grupul de stat

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Carbon View Post
pe care o va face să sară în aer.
Asta mi-a facut râd. Da, dacă aţi putea obţine e8400 ieftine, care ar fi bine. Sunt de acord cu carbon, nu îşi merită preţul, Gigabyte este mai bine. plus p45 este o mare chipset-ul.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.