![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Желим градити ПЦ са Асус Максимус ИИ Формула П45 соцкет 775 8 Цханнел Аудио АТКС матичне плоче за покретање са БФГ НВИДИА ГеФорце 8800 ГТ ОЦ 512МБ ПЦИе 2,0 графичке картице и 750У ФСУ. Можете ли молим реците мене погодне за куповину процесора и меморије без пуше на буџет? |
|
| |||
| |||
| Да ја могу пробати хлеп вас. Пре свега, ви не треба 750 Уатт псу за ове делове. Шта је буџет? и имате ли још једну графичку картицу сматра да је један од заиста не исплати цену. |
|
| |||
| |||
| Бок илоп И све је спремно да има напајања и графичке картице па надам се да се може користити са овим матична плоча? (Имам и на јефтини). Ја бих радије изабрати оба процесора и меморије за око £ 100 - £ 200 а можда и надоградити на некој каснијој фази. Ја знам да можете добити меморије мирну јефтини али сам мало изгубљена кад је у питању процесора. ЈА трчање дестоп издавања програма и учинити нешто за гаминг. |
|
| |||
| |||
| Ерррр један Е8400 и неки бранд зове трчање на РАМ 800МХз би требао да видим има ли у реду. Није добра на одређеним маркама али не добити јефтине ствари! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако нисте добили матичне плоче већ бих га прескочите. Добијате основи ништа више преко УД3П или екуив П45 матичне плоче. Пре свега, оно што је псу модел? Ако је то "на јефтини" он мај не буде таква је добра идеја, заправо га употребите. Друго, ја бих прилијепити Е7300 унутра. У графичком картицом је мало актуализација, тако да сте боље штеди мало новца на ЦПУ и штеди за нови низ линију.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ок, тако да се ваши казивање одбора важи цену. Такође сам истраживао овај одбор "Асус П5К ПРО П45 соцкет 775 8 Цханнел Аудио АТКС матична плоча" као што сам чуо добре ствари о њему. Да ли је то ок или имате неки други предлог. Тхе псу линк је овде хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/114801 |
|
| |||
| |||
| То није стварно исплати цену, осим ако сте супер прљавштине јефтини плаћају за то. Покушати хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/145686. хттп://ууу.ебуыер.цом/продуцт/150985 за псу, да ће дићи у ваздух.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Натјерао ме да се смијала. Да, ако би могао добити е8400 јефтини да би било добро. Слажем се са угљик, његова не исплати цену, гигабајт је бољи. плус п45 цхипсет је велик. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Направите нови са Асус П5К ЈИ-Не пишти / пост или Екран | наменоне | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 10. Јул 2009 14:08 |
| Асус штрајкачи ИИ Формула БИОС-- 2 питања + 1 више | цраииг | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 3 | 2 децембар 2008 16:22 |
| Оптимус Максимус тастатура | пете21 | Генерал Хардуаре Цхат | 2 | 1. јуна 2008 13:23 |
| = ИФ формула | Јонатхон28 | Оффице & Апплицатионс | 5 | 17 фебруар 2008 09:10 |
| Формула 2 Асус њихала, нека питања | цодымацкаы | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 5 | 10 фебруар 2008 17:24 |
| Тхреад Тоолс | |
| |