менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютери, комплектуючі > Процесори, материнські плати RAM &

Register

Asus Maximus II Formula побудувати ПК

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 січня 2009, 07:24
Член групи

Default Asus Maximus II Formula побудувати ПК

Я хочу побудувати комп'ютер з Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8-канальний звук ATX Материнські плати для роботи з BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2.0 відеокарта і 750W СНД.

Чи можете ви мені сказати відповідний процесор купити і пам'яті, не зруйнувавши бюджет?
Old 7 січня 2009, 08:27
Член групи

Та я можу спробувати hlep вас. По-перше, ви не потрібен блок живлення 750 Вт для цих частин. Що таке бюджет? А ви не розглянув ще одну відеокарту, оскільки це один насправді не варто ціна.
Old 7 січня 2009, 08:44
Член групи

Привіт ilop

Я все готова мати харчування і графічні карти, так що я сподіваюся, що вони можуть бути використані з цієї материнської плати? (I Got як на дешевий).

Я б вважав за краще, щоб забрати обох процесорів і пам'яті до близько £ 100 - £ 200 і, можливо оновлення на більш пізньому етапі. Я знаю, ви можете отримати пам'ять тихий дешеві, але я трохи втратив, коли мова йде про процесори.

Я біжу Destop видавничі програми і зробити кілька ігор.
Old 7 січня 2009, 15:51
Член групи

Errrr E8400 і деякі абсолютно їм оперативної пам'яті працює на частоті 800 МГц повинна бачити вас є штраф. Не добре на конкретні бренди, але не отримати дешевий матеріал!
Old 7 січня 2009, 17:47
Донор групи

Якщо ви не отримаєте плату вже я пропустити його. Ви отримаєте основному більше нічого більш UD3P або еквівалент P45 материнська плата.

По-перше, що модель блоку живлення? Якщо ви отримали його "дешево" може бути не такою вже гарною ідеєю, щоб реально використовувати його.

По-друге, я палицю E7300 там. Відеокарта декілька застаріли, тому що вам краще економити трохи грошей на процесор і економія на новий рядок вниз.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".

Моя система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Материнська плата:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
ОЗУ:
2GB Patriot Extreme Performance
Графічна карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Sound Blaster XtremeGamer 7,1
Жорсткий диск (и):
80GB + 500GB
Оптичний привід (и):
2x SATA
Діло / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охолодження:
4x 120mm Yate Луна-200mm + Вверх
Мережі / Інтернет:
Qwest
Монітор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операційна система (и):
Windows XP + 7
Old 8 січня 2009, 05:25
Член групи

ИТАК, заявивши, що ваш пораду варто ціна. Я був також досліджує дану борту "ASUS P5Q PRO P45 Socket 775 8-канальний звук ATX Материнські плати", як я чув хороших речей про неї. Хіба ОК або у вас є інша пропозиція.

Посилання ПГУ тут http://www.ebuyer.com/product/114801
Old 8 січня 2009, 05:55
Донор групи

Це не так вже набагато вище тієї ціни, якщо ви платите супер дешеві для нього. Намагатися http://www.ebuyer.com/product/145686.

http://www.ebuyer.com/product/150985 для блоку живлення, що підірвуть.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ".
Old 9 січня 2009, 16:44
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав Вуглець View Post
що підірвуть.
Це змусило мене сміятися. Та коли б ви могли отримати дешевий E8400, який буде добре. Я згоден з вуглецем, її не варто ціни, Gigabyte, тим краще. плюс P45 є великим чіпсеті.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Нові будівництва з Asus P5Q SE-ні Сигнал / повідомлення або дисплея namenone Генеральний обладнання чат 2 10 вересня 2009 14:08
Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 Запитань більше craiig Процесори, материнські плати RAM & 3 2 грудня 2008 16:22
Клавіатура Optimus Maximus pete21 Генеральний обладнання чат 2 1 червня 2008 13:23
= ЯКЩО формула Jonathon28 Office Suites & Застосування 5 17 лютого 2008 09:10
Asus Striker 2 формули, деякі питання codymackay Процесори, материнські плати RAM & 5 10 лютого 2008 17:24
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.