![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я хочу побудувати комп'ютер з Asus Maximus II Formula P45 Socket 775 8-канальний звук ATX Материнські плати для роботи з BFG NVIDIA GeForce 8800 GT OC 512MB PCIe 2.0 відеокарта і 750W СНД. Чи можете ви мені сказати відповідний процесор купити і пам'яті, не зруйнувавши бюджет? |
|
| |||
| |||
| Та я можу спробувати hlep вас. По-перше, ви не потрібен блок живлення 750 Вт для цих частин. Що таке бюджет? А ви не розглянув ще одну відеокарту, оскільки це один насправді не варто ціна. |
|
| |||
| |||
| Привіт ilop Я все готова мати харчування і графічні карти, так що я сподіваюся, що вони можуть бути використані з цієї материнської плати? (I Got як на дешевий). Я б вважав за краще, щоб забрати обох процесорів і пам'яті до близько £ 100 - £ 200 і, можливо оновлення на більш пізньому етапі. Я знаю, ви можете отримати пам'ять тихий дешеві, але я трохи втратив, коли мова йде про процесори. Я біжу Destop видавничі програми і зробити кілька ігор. |
|
| |||
| |||
| Errrr E8400 і деякі абсолютно їм оперативної пам'яті працює на частоті 800 МГц повинна бачити вас є штраф. Не добре на конкретні бренди, але не отримати дешевий матеріал! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви не отримаєте плату вже я пропустити його. Ви отримаєте основному більше нічого більш UD3P або еквівалент P45 материнська плата. По-перше, що модель блоку живлення? Якщо ви отримали його "дешево" може бути не такою вже гарною ідеєю, щоб реально використовувати його. По-друге, я палицю E7300 там. Відеокарта декілька застаріли, тому що вам краще економити трохи грошей на процесор і економія на новий рядок вниз.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| ИТАК, заявивши, що ваш пораду варто ціна. Я був також досліджує дану борту "ASUS P5Q PRO P45 Socket 775 8-канальний звук ATX Материнські плати", як я чув хороших речей про неї. Хіба ОК або у вас є інша пропозиція. Посилання ПГУ тут http://www.ebuyer.com/product/114801 |
|
| |||
| |||
| Це не так вже набагато вище тієї ціни, якщо ви платите супер дешеві для нього. Намагатися http://www.ebuyer.com/product/145686. http://www.ebuyer.com/product/150985 для блоку живлення, що підірвуть.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Це змусило мене сміятися. Та коли б ви могли отримати дешевий E8400, який буде добре. Я згоден з вуглецем, її не варто ціни, Gigabyte, тим краще. плюс P45 є великим чіпсеті. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Нові будівництва з Asus P5Q SE-ні Сигнал / повідомлення або дисплея | namenone | Генеральний обладнання чат | 2 | 10 вересня 2009 14:08 |
| Asus Striker II Formula BIOS - 2 + 1 Запитань більше | craiig | Процесори, материнські плати RAM & | 3 | 2 грудня 2008 16:22 |
| Клавіатура Optimus Maximus | pete21 | Генеральний обладнання чат | 2 | 1 червня 2008 13:23 |
| = ЯКЩО формула | Jonathon28 | Office Suites & Застосування | 5 | 17 лютого 2008 09:10 |
| Asus Striker 2 формули, деякі питання | codymackay | Процесори, материнські плати RAM & | 5 | 10 лютого 2008 17:24 |
| Різьба Інструменти | |
| |