![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Аз съм се на ASUS P5E3 PREMIUM / WIFI-AP @ N LGA 775 DDR3 Intel X48 ATX Intel дънни платки с 1000 Захранване. Аз се чудех какво висок край "процесори ще бъдат съвместими с настоящия дънната RAM и какви ще бъдат съвместими [DDR3 е това, което съм чувал]. Също така, докато аз съм на същата тема. Бихте ли ми казали какво графична карта ще работи на тази дънна платка също висока цел. Бихте водно охлаждане да е добра идея? и какви модели и производители са добри в тази област? Аз също не съм сигурен за какво друго ми трябва. Ако сте пропуснали някои важни компоненти, моля да ги също инча Много благодаря, момчета, ако можеш да ми помогнеш. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ОК всеки pcie графична карта ще работи на wuad ядра ще работи също и в този компютър, ако имате пари отида за една от 45mn процесори, но DONT получите 3ghz както можеш да го overclock хм somthing сте пропуснали mabye, ако искате наистина добро качество на звука звук карта mabye телевизионен тунер да гледам телевизия
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DDR3 1600 ще работи, взема E8400 или E8500 и две 8800GTS и да бъде щастлив.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| му дънната платка не е SLI има 2 pcie x16 SLI, но не е така, получават само 1 8800gts |
|
| |||
| |||
| Да не сте абсолютно сигурни за това? Това е дънната платка 3x PCI-E слота и всички дъски ли сте някога, използвани с 790i чипсет и / или повече от един PCI-E x16 слот работи добре в SLI.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| В P5E3 дънната платка разполага с X48 чипсет, който поддържа Crossfire с ATI графични карти.
| |||
| |||
| hahaha Бях търси в луксозен вариант woopsies |
|
| |||
| |||
| LOL би помогнало, ако търсите в дясно един. Така че, ако имам това право ... mobo = P5E3 Premium CPU = E8500 [обаче, би не е куадро работят по-добре?] Графика 2 = X 8800GTS |
|
| |||
| |||
| не можеш да използват само 1 nvdia карта или 2 ATI карти |